Att tjata lite om Vintage by Fé igen.

 

Ja,jag har ju redan dreglat över den kommande vårkollektionen från Vintage by Fé – men har ni sett höstkollektionen som är ute nu?!

Dör.

Ovan ser ni bara ett litet axplock av det som finns inne hos Modesto och som jag fick ha på mig under fotograferingen. Härliga grenhängare, sköna bastoppar, snyggt kostym-set och en stickad sjal med knappar jag vill svepa om mig när kylan kommer. Det jag verkligen gillar med deras kläder är att de är vardagssnygga. Plagg att arbeta och leva i; sånt som sitter snyggt utan att vara för mycket eller för lite, otroligt kvinnliga plagg utan att för den sakens skull bli flickiga eller damiga. Och! De har även ett par skräddade mysbrallor de också (här) vilket enligt mig är höstens absolut bästa plagg. Älskar när mjukisbrallor är så bra kamouflerade att man kan ha dom på jobbet med en kavaj och lite klackar.

Men kollektionen?

Höstperfektion, helt enkelt.

 

slut

 

9 kommentarer till “Att tjata lite om Vintage by Fé igen.

  1. Superfint…och speciellt den svarta sidenblusen som jag vet skulle sitta perfekt på mig. Meeeeen får som vanligt leta efter billigare alternativ.

  2. Åh, för mig är bästa när kavajer görs i mjukistyg. Har en gammal sån från Zara som jag älskar, men drömmer om fler. Massor. Strukturerat, tjusigt, och sweatshirttyg. Om ingen annan kommer ut med en vettig sån kavaj snart får jag låta sy upp en.

  3. Ser verkligen härligt ut, snygga och sköna plagg. Jag gillar också VbF men jag har en bit kvar innan garderoben kan fyllas med de plaggen.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg