Att vara glad för att det är fredag.

 

Jag är så glad att det är fredag!

Inte för att det inte har varit en bra vecka, tvärtom, utan mer för att den snart ska bli ännu bättre. Idag ska nämligen jag och mannen gå och äta världens absolut godaste mat efter jobbet och bara tanken på det får mig att dregla. Och sen väntar ju två dagars hemmatid med Buse, lekar och tv-serier varvat med ännu mer mat och ännu mer lättja.

Älskar’t.

Kanske, kanske klämmer vi även in ett biobesök ikväll om jag inte är så trött att jag är halvt medvetslös efter restaurangbesöket – men oavsett ska det bli fantastiskt med lite kärlekstid och en långsam promenad genom Malmö.

Heja bästa fredagen!

Och ta hand om varann.

 

slut

16 kommentarer till “Att vara glad för att det är fredag.

  1. Hørs helt herlig ut!

    Oxå glad for at det er fredag!! men lite med at det varit en tung vecka, og ska bli skont at få sova lite mer, mysa i soffan m barnen! Love love love it!! 🙂

    Ha en underbar dag!

    klem

  2. Låter som en riktigt skön helg du har framför dig! Blir kul att se var det var ni åt, blev ju lite nyfiken nu. Önskar dig en skön start på helgen Kram!

  3. Ni verkar så duktiga på att ta hand om varandra och på att hitta egentid tillsammans! Det ska vi också bli bara bebis blir lite större! Kram o fin helg.

  4. Låter som ni kommer ha en mysig kväll 🙂 Jag och min sambo ska ha en mysdag i Malmö imorgon. Har du något tips på en trevlig lunchrestaurang?
    kram Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg