Att ha varit på kalas.

 

IMG_8756

 
 

Är ni redo för ett bildregn?

Vi var ju på kalas hos Nelly igår, hela familjen, och då kan man helt enkelt inte lämna kameran hemma. Särskilt inte när man har världens vackraste son och världens vackraste bästa vän på ett och samma ställe en sensommareftermiddag nånstans utanför Lund.

Såna ögonblick är till för att sparas.

Så låt oss kika lite på vad vi gjorde:

 
 

IMG_8632

 
 

Buse hade Buse-Uggs (dör) jag hittat på Country Dreams och som han tvunget skulle ha på sig trots att det var jätte-jättevarmt. Så där spatserade han runt i sina hängslen och sina Uggs med räven under ena armen och gjorde mig knäsvag av kärlek.

Hur kan man ens skapa något så vackert?!

För mig är det oförklarligt.

 
 

IMG_8860

 
 

Vi åt kakor…

 
 

IMG_8858

 
 

Och hälsade på mopsen Anders…

 
 
IMG_8760
 

IMG_8780

 
 

Och busade tills det kiknade i bröstet.

Det är det bästa buset av dom alla.

 
 

IMG_8805

 
 

Och så öppnades det paket…

 
 

IMG_8693

 

IMG_8734

 

nk

 

IMG_8830

 
 

Och utforskades. Och så skaffades det nya vänner i form av en sjömansklänningsbeklädd flicka vid namn Lea.

Leo och Lea, liksom.

Det säger ju sig själv.

 
 

IMG_8670

 

IMG_8723

 
 

Jo. Anders hade en central plats på kalaset, han också.

Såklart.

 
 

IMG_8645

 

IMG_8654

 

IMG_8885

 

IMG_8915

 
 

Och så hade Nelly en lång tunnel i tyg som var typ årets roligaste grej. Buse var i extas; kröp fram och tillbaka i den där tunneln, ropade in i den och la sig ovanpå och skrattade så han tjöt. Är det fest så är det fest, liksom, det är nåt som Busen förstår.

Så där satt vi ute i gräset vid uppdukade långbord i någon timme och åt kakor och grattade Nelly och njöt av att solen var framme och att barnen var så lyckliga och att Nely alldeles strax skulle vara ett år äldre men samtidigt snyggare än nånsin.

Kalas-söndag. Något av det bästa som finns.

 

slut

Rekommenderade inlägg

30 kommentarer till “Att ha varit på kalas.

 1. Åh så mysigt! Vilket underbart vackert hus som skymtar i bakgrunden, perfekt bas för en härlig kväll! Hoppas ni får en fin vecka hela familjen!

 2. Helt underbara bilder! Glöm inte att göra fysiska album som din lille underbaring kan ha att bläddra i. Det är lätt att man bara har bilderna digitalt och glömmer bort den där känslan av att bläddra i album. Mina barn ÄLSKAR det och jag har varit urdålig på att göra det så jag har en del att ta igen:)
  Kram
  Rebecca
  http://pilotfrun.se

 3. Vilka vackar bilder och vilken fantastikst fin son du har. Älskar hans kläder, det är lite så att man önskar att jag hade en son också 😉

 4. Jag blir så jädrans glad varenda gång jag tittar in här hos dig! Är en tråkig jäkel som inte kommenterat en endaste gång trots att jag egentligen borde gjort det. Känner igen mig så in i bombens i dina texter och många gånger så är det som att jag skrivit texten själv. Det är det förresten inte alls, sitter inte alls inne på någon skrivarkunskap (blarrar mest & tycker det känns toppen) men. Det känns som att mina tankar & beskrivningar printas ner på papper av dig med jämna mellanrum. Ditt flaxiga, skrattiga, lättsamma sätt visar sig så bra genom dina texter & man blir på så bra humör varenda gång man tittar in här. Älskar att komma in här och inte bara se nya shoppingfynd (trots att jag älskar det också!), utan att kunna läsa om både det ena och det andra. Stora & små saker. Du är fantastiskt duktig på att skriva och det är en fröjd att få läsa det. Ja herrejisses vilken lång blarrig stalkertext detta kändes som nu helt plötsligt, men så får det va för jag tror budskapet gick fram. I alla fall nåtsånär… Du är fantastiskt duktig & en glädjespridare & det märks hela vägen hit!
  Hoppas att du, Buse & mannen får njuta av ännu en go vecka.
  Massa kramar Hanna

   1. Haha, jag var också sugen på de där skorna ;). Anders verkade vara en riktig raring! Härligt med kalas. Hoppas du får en bra vecka.

 5. Vad härligt med kalas och kakor, det har man liksom inte här i USA. Ingen fika och kak kultur här minsann, vilket jag saknar massor. Så härligt att få ta del av dina underbara bilder.
  Mopsen Anders är ju underbar och Busen är ju alldeles, alldeles ljuvlig i sina uggs.
  Ha en underbar dag!
  Kram Bodil.

 6. Vilka härliga bilder på busen, haha!
  Och kul att se en bild på dig där du inte posar, om jag får lov att säga det 🙂
  Vilken härlig dag!

 7. Hej skrev till dig i somras ang om ni kunde göra texten större när man läser från mobilen.
  Undrar om ni kommer göra texten större?
  Är det bara jag som tycker texten blivit väldigt liten?
  Med vänlig hälsning, Fatima

  1. Hej Fatima!

   Typsnittet på bloggarna är samma storlek som vi hade innan. Skillnaden är att sidan inte är mobilanpassad (om du nu läser från en platta/telefon) så att du kommer få zooma lite på texten. Jag har en iPhone och i den funkar det super att zooma upp texten till den storlek jag vill.

   Vi kommer inte att mobilanpassa sajten inom det närmsta. Det är helt enkelt för dyrt. Så snart vi känner att vi kan lägga det kapitalet så kommer vi att göra det.

 8. Åh du tar så himla vackra bilder! <3 bilden på barnen och äpplena var helt fantastisk! Du är så grym på att se de där små händelserna och fånga dem på bild!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *