Att vakna till en regnig söndag.

 

IMG_9013

IMG_9008

 
 

Idag är det verkligen söndag.

Himlen är raggsocksgrå och tung av regn och rutorna är fulla av droppar, och jag har spenderat natten med att hosta och suga Bafucin. Denna förkylning, alltså.

Morgonen kommer gå åt till att vänta –

eventuellt ska jag iväg vid elva på något roligt och sen länge planerat med Fru Sederblad och Banditen, men det beror helt på vädret. Fortsätter det såhär kommer det med största sannolikhet ställas in.

 
 

IMG_9011

 
 

Vilket är okej det också.

För hur pepp jag än är på att träffa de där två, är jag fortfarande en förkylningshärd utan dess like och kan utan problem tänka mig ännu en dag uppkurad i sängen framför mängder av avsnitt av The Closer (om ni gillar serier som typ CSI, Body of Proof etc – se den!) och en av de där gigantiska hinkarna som Hemmakväll börjat med sista tiden och som rymmer praktiskt taget hela deras sortiment.

Så jo – söndag.

Oavsett väder kommer det bli bra.

 

slut

8 kommentarer till “Att vakna till en regnig söndag.

  1. Jädrans förkylning! Vi har precis blivit friska här.
    Regnet hänger i luften här men jag hoppas det dröjer innan det kommer ner. Jag ska jobba i hantverksbutiken på Huseby bruk i dag och hoppas på mycket folk som är sugna på att t ex handla mina stearinljus eller något annat fint.
    Krya på dig!

  2. Men gumman då…känns som om du ska lyssna på din kropp och faktiskt stanna hemma i soffan, även om Fru Sederblad och Banditen är världens finaste sällskap en regnig söndag
    ( förutom hundarna, mannen och Busen då ) Massor av KRYA på dig hälsningar från en grådassigt Helsingborg

  3. Hej Emma,
    Trevlig söndag, krya på dig. Här skiner solen (lite grann men ändå ;-)), ska skicka några stråler norrut till Sverige!
    Kramar, Marèse
    P.S. Har precis skaffat ny blogg, tyckte det var dags för en ny fräsch look. Tack för inspirationen alla i Elsas Entourage ger mig!

  4. Sitter på min andra förkylning, jädra förskola?! Lillen har hållit sig frisk… hoppas verkligen han inte blir sjuk, han ska opereras på tisdag ;(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg