Att ha bytt rum.

 
IMG_9048

 
 

Ja.

Vi har flyttat ner sovrummet.

Det blev så tydligt sista tiden att vi störde Buse varenda morgon – hans rum är ju mittemot trappan och vi har inga väggar på ovanvåningen, så varenda vardagsmorgon när vi gick upp tidigare så råkade vi väcka honom på väg ner.

Så vi flyttade.

Kontoret finns numera där vårt gamla sovrum var, och sovrummet flyttades till kontoret. En superbra lösning och jag älskar vårt nya kryp in!

(Om ni inte minns hur det såg ut innan kan ni kika här).

Är ni beredda på ett gigantiskt bildregn?

För såhär blev det nu:

 
 

IMG_9026

 

IMG_9036

 

IMG_9038

 

IMG_9040

 

IMG_9032

 

IMG_9046

 

IMG_9055

 

IMG_9058

 

IMG_9061

 

IMG_9062

 

IMG_9065

 

IMG_9068

 

IMG_9080

 

IMG_9079

 

IMG_9085

 

IMG_9090

 

IMG_9091

 

IMG_9099

 

IMG_9118

 

IMG_9128

 
 

Tänk vad ett rum kan förändras!

Nu är det husets medelpunkt känns det som; där vi samlas både flickorna, Buse, mannen och jag på kvällarna för att varva ner och tända ljus (jag rekommenderar verkligen ”hittepå-ljusen från Inreda.com – de är dyra men å andra sidan håller de ju hur länge som helst, är galet realistiska och framförallt så kan man ha dom igång en hel natt utan att behöva oroa sig för att sätta fyr på hela huset).

Ni känner nog igen det mesta; mattan som tidigare låg i vardagsrummet har flyttats in, den turkosa byrån från hallen har fått en ny plats, överkastet har lagts på sängen, kistan som stod under fönstret har fått en spegel och hamnat mot väggen och happy lightsen hänger nu som cirkusbelysning över ett fönster.

Så japp, lite omflyttning av möbler och simsalabim så har vi ett nytt rum att leva i.

 

starli

På bilderna: säng//carpe diem, insektstavlor//perlan, överkast//day home, svart kinesisk kista//baazar, spegel//ilva, röd-gul fågelbur//nordal, skinnfåtölj//bröllopspresent från mig till mannen, kudde i fåtöljen// day home, mönstrad matta//GAN, lampa med lila skärm//ilva, lampa med pärlemorkant//tine k, hittepåljus//inreda.com, silverhäst//inredningsbutik i Falun, kinesisk krigarstaty//baazar, turkos byrå//baazar, kakel framför spisen//marrakech design, happy lights//inreda.com, vitt kinesiskt skåp// baazar, fågelbur i trä//minns ej, taklampa//ikea, förvaringsboxar i form av böcker//inreda, doftljus med vanilj/peppar-doft//agnesamelia, harlequinrutiga förvaringsboxar//tine k, stor fårfäll//vindåkra.

 

Väggarna är målade med Beckers färg Fårö, och golvet med Beckers Daarjeling.

 

slut

 

41 kommentarer till “Att ha bytt rum.

  1. Men vilket härligt sovrum ni fixat till! Och den där öppna spisen, använder ni den? Fantastisk mysfaktor vare sig den är använd eller inte!
    Hittepå-ljusen, nu måste jag ju gå tillbaka och leta upp dem…de missade jag!
    Ha en härlig vecka!
    Kram, Cissi

    1. Den är funktionsduglig men används inte. Vi har ju en kamin i vardagsrummet som värmer som tusan, och den här har en tendens att ryka in så den undviker jag 🙂

      Kram

  2. Ser helt fantastiskt ut, skönt att också få till en praktisk lösning så Buse inte behöver bli väckt. Buren som du hängt i taket, var verkligen coolt! Nu ska jag leta reda på en lämplig!

  3. Waow, så himla mysigt!!! Vilket vackert tak ni har där inne, verkligen.
    Hur stort är ert hus? Har ni uthus till också eller?
    Hoppas du känner dig piggare i dag….

  4. Nice! Jag gillar verkligen din inredningsstil. Önskar att jag själv vore lite mer rund i stilen och inte så stel och kantig. Våga mysa till det, liksom. 🙂

    Kram Linda

  5. Så härligt! Kan tipsa om att det finns billigare ”hitte-på”-ljus på Rusta med samma funktion men utan doft. Finns enklare för runt 30 kronor stycket och lite mer utsirade för ca 80 kronor stycket. De är suveräna!

  6. Alltså såååå superduper mysigt ni har. Du är verkligen så jätteduktig på att få det både mysigt o väldigt personligt, älskar verkligen det!!! Undrar vart ni köpt er säng o vad den heter? Vi är på spaning på en ny här hemma nämligen! Tack för en urmysig blogg. Kram Linda / Ystad

  7. Hej! Jättemysigt! Undrar varifrån era påslakan kommer? Letar febrilt efter något i just den stilen, avskalat, lugnt men ändå inte enfärgat…

  8. Så himla mysigt sovrum, du måste visa hur det blev på kontoret sen också, älskar såna här inlägg med ommöbleringar och nya lösningar, så att det nästan känns som att man har flyttat in i ett nytt hus, men med en härlig hemvan känsla.

  9. Ja, dette blir dyrt for meg.. Vil ha alt! 😉

    Det er så fint å se litt farger og ikke bare svart/hvitt selv om det er veldig fint også. Dette blir så mysigt og personligt! Leter etter en farge på vårat sovrum og den ni har er veldig fin!

    Dørene på sovrummet, hvilke rum går dom ut til?

    Ha en fin fin dag fine deg!!!

    klem Anniken

  10. Åh! Jag vill att du ska komma hem till mig och vända upp och ner på allt och möblera om. Du är så fantastiskt duktig på inredning!

  11. Fint! Jag saknar fortfarande sökfunktionen här, så att man kan läsa gamla inlägg. Den har inte funkar sedan du bytte till elsasentourage.

  12. Åhh så fint! Det ser verkligen dundermysigt ut. Jag älskar när man inte måste göra om hela lägenheten/huset för att finna nya användingsområden för olika rum. Sambon är väl inte lika glad men vi har haft sovrum i både matsal bibliotek och en (kort) sväng i vardagsrummet =) Hoppas ni får en härlig vecka och att förkylningen gav med sig!

  13. Så jäkla mysigt & snyggt Emma!! Man vill liksom komma dit & ligga & vräka sig i sängen, fnittra & ha mysigt. Stilen är liksom så klockren till huset.
    Dock raka motsatsen till vår stil här hemma 😛

    Fin vecka till dig Emma
    //Sessan

  14. Superfint och mysigt!! Förstår att ni trivs. Sover buse alldeles ensam på ovanvåningen nu? Kan han gå i trappa själv?

    Från en som nyss blivit mamma och undrar hur sånt här med liten + ha sovrum på ovanvåningen + trappa fungerar…

    1. Japp han sover som en stock i eget rum 🙂 trappan skulle han teoretiskt klara men han sover dels i en spjälsäng som han inte kan ta sig ur ännu, dels har vi dubbla säkerhetsgrindar 🙂

  15. Hej Emma!
    Mysigt!
    Tycker det ser ut som du flyttat saker från hallen in i sovrummet.
    Hur ser det ut i hallen nu?
    Hälsningar Susanne från Oskarshamn

  16. Åh vad jag gillar din så personliga stil. Underbart.
    Vill se mer mer.. från Ert hem.
    Så härligt med färg och Er så personliga stil som det verkligen är än alla många tråkiga svartvita hem numera som visas på bloggar och tidningar.
    Ha det gott.
    Kram Eva

  17. Tjuuusigt Emma! Men du, kan man få en ritad bild över planlösningen för hela huset? Det är så himla vackert! Kramar

  18. Ojoj. Så fint det blev. Älskar själv hörn och små vrår- Och underbart att se att fårfällen kom helt till sin rätt:=) Mysfaktorn på max. Kram

  19. Jösses så fint! Har sagt det förr och säger det igen, den där fåtöljen…önskar att jag, på något mirakulöst sätt, kunde hitta en likadan! Fantastiskt fin! Ska du någon gång – mot all förmodan – gör dig av med den så står jag först på kö 😉 Tack för härlig inspiration!

  20. Så otroligt snyggt!! Blev så inspirerad över bilderna att även jag ändrade om i vårt sovrum igår! Så tack för den boosten! Hoppas du förresten mår bättre redan! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg