Att visa snapshots från helgen.

 

Jag brukar ha bra mycket fler bilder att visa efter en helg än vad jag har idag.

Jag låg ju mest i sovrummet liksom och hostade och nös och hade feber framför hela första säsongen av The Closer. Att man kan fastna för en serie sådär! Har ni sett den? Handlar om en kvinna som får en ny chefsroll på en avdelning som hanterar ”Major Crimes”. Lite som en blandning av CSI och Body of Proof kan man säga, så gillar ni den typen av serier så för guds skull leta upp den och titta! Jag är hooked.

Men iallafall.

Jag gjorde praktiskt taget ingenting mer än att vara sjuk. Så jag fick ta kameran en snabbrunda och bara ta snapshots på lördagen för att ens ha något att visa.

Vad jag fotade?

 
 

IMG_9126

 
 

Busens Uggs (från Country Dreams) stod på kistan och fick mig att le varenda gång jag gick förbi.

Sötnötsdojjor.

De fotade jag innan jag försökte städa lite, men konstaterade snabbt att jag hostade för mycket och gick och la mig igen.

 
 

IMG_9123

 
 

Så hämtade jag ut Nellys aningen försenade födelsedagspresenter.

Min vackra, vackra Smelly. Hon fick en present när vi var på hennes kalas och nu kom det lite mer blingiga födelsedagslyxet som helt enkelt hade hennes namn på sig. Bland annat ett vansinnigt fulsnyggt väsksmycke från Line Jorddal som jag bara visste att hon skulle älska.

Fyller man år så fyller man år. Det ska firas.

 
 

IMG_9130

 
 

Annars var det mest det här;

ryggläge, Alvedon, té och flufftofflor framför The Closer och en himla massa snörvlande och ömkande. Och glass, såklart. Finns det något bättre än vaniljglass med kolasås?! Nä.

Så visst, det blev inga roliga helgbilder och inget spektakel att fotografera men så är det ibland.

Det blev några bilder iallafall. På en inte så livad helg.

Men ändå.

 

slut

16 kommentarer till “Att visa snapshots från helgen.

  1. Fina snapshots 🙂
    Har inte Instagram, men på bilden med det jättefina armbandet så slog det mig att den ska vara vänd åt andra hållet, så inte lyckan ”faller ur”..bara en omtanke. Det sitter så hårt i mig från det jag var liten, då jag snickrade upp en hästsko ovanför dörren på landet, men hade vänt den åt fel håll 😀
    Kram Å

    1. Hej, jag tror faktiskt inte att det finns något fel håll på hästskor. Häromkring hänger vi dem ”uppochner” för att få turen att rinna ner på dem som går under dem. Och man anses snarare vara lite konstig om man vänder dem åt andra hållet. Hästskor är ändå hästskor oavsett vilket håll de hänger åt…

  2. The TV-SERIE upphöjt i capslock of all tv-serier är Breaking Bad. Jesus Amalia. Kände mig mer eller mindre tvungen att skriva det, så frälst är jag 🙂

  3. Få bilder kanske, men fina är de i alla fall! Hoppas att du mår bättre nu, feber är för jävligt… Gött då att ha tv-serier och flufftofflor som kan muntra upp!

  4. jag dööör vilka snygga byxor!!! och mattan!! aaaa Synd på förkylning…skickar lite krya och ett tips om nätshopping, nu när du ändå ligger hela dagarna 😉 det får man 😛

  5. Busen UGGs är bara för söta alltså!!

    Tv-serier är också min grej. Jag ÄLSKAR att ha flera säsonger av en tv-serie och bara kolla avsnitt efter avsnitt. Lovely! Jag lyckas alltid bli hooked och liksom går och längtar tills jag kan kolla igen 🙂 Kollar alla möjliga slags serier. The Closer har jag inte sett, men gillar även den typen av serier, så den får jag nog ta och kolla in! So many tv-series, so little time 😉
    kram på dig!

  6. På tal om bilder, detta har jag tänkt fråga ett tag.. DU som tar så mycket bilder- har du något bra tips för att arrangera dem? Sparar du dem efter datum eller delar du upp alla i kategorier (barn, jobb, natur osv..) Framkallar du och gör album åt busen? Och det som ger mig själv ångest attacker på natten: Hur gör du backup? Dela gärna med dig.. Jag brände förr ner bilder på dvd och lämnade i svärföräldrarnas hus men nu blir det aldrig av, Panik! Så har du lust att dela med dig av knep så blir jag glad. Kram!

    1. Hej Ida!

      Nej jag har inget riktigt bra sätt. Jag har dom aningen uppdelade när de är redigerade via mappar på skrivbordet under olika kategorier. Det är dock bara bilderna på Busen som jag ser till att spara – både vad det gäller råmaterial och klara bilder. Skulle jag spara allt skulle det aldrig få plats.

      Jag framkallar Busens bilder i olika storlekar och gör egna album eller hänger upp. Vad det gäller back up så görs det en gång om dagen automatiskt via nåt sätt som mannen fixat. Superbra.

      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg