Att ha det bästa av sällskap.

 

IMG_9274

 
 

Jag är väldigt sällan sjuk.

Men ibland händer det, som nu, när jag tillslut fick ge med mig och stanna inne för att vila. Dagisbaciller som ger hosta och halsont och svag feber och som får örat att tjuta som ett rymdskepp har hållit mig sällskap i snart en vecka nu och jag börjar tröttna. Tack och lov är det bättre idag! Minus hostan och örat, då. Men det kan man ju leva med.

 
 

IMG_9284

 
 

IMG_9292

 
 

Som tur är har jag ju världens bästa sällskap, förutom bacillerna.

En lockhårig, sockervaddsdoftande liten Buse som väcker mig genom att krypa upp i sängen med Kanin och säga in! vilket betyder att jag ska lyfta på täcket och släppa in hans lilla kropp i värmen. Jag har en sån, och två salukiflickor som troget ligger kringla bredvid mig tills jag är beredd att stiga upp. Och så en annan lockhårig såklart! En skäggig som hämtar mig Alvedon och Limhamnsbomber och kikar mig i örat och hummar.

Det kan man ju också leva med. Om vi säger så.

 
 

IMG_9220

 
 

Så snart, snart hoppas jag vara 100% igen istället för bara 70 –

kräver nog bara en dag till i sängen med True Blood, vaniljglass, ett vårdcentralsbesök för det där örat och något kryddigt till lunch.

Sen är jag nog redo för stordåd igen.

 

slut

22 kommentarer till “Att ha det bästa av sällskap.

  1. Attans att den vann, men tillfällig svacka! Snart är du på benen igen. Mys för alla oss andra som kurar vid datorn och önskar att vi kunnat stanna under täcket en stund till =)

  2. Åh, det är så mysigt när de kommer och kryper in under täcket på morgnarna. Vår Nellie gör så fortfarande och det är så mysigt när hon ligger nära. Man får njuta av det så länge som fortfarande vill. :0)

    Krya på dig!
    Kram Linda

  3. Krya på dig! Ungefär samma läge här fast en elak deadline som närmar sig så jag jobbar hemifrån så mycket det går och skjuter på allt annat. Min förkylda lilla buse hjälper mig att varva ner dock, hennes lockhåriga pappa får serva när han kommer hem 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg