Att vara vansinnigt tråkig.

 

IMG_9073

 
 

Jamen herregud vad tråkig jag är då.

Förlåt.

Men just nu går tiden mest åt att ligga och knapra dubbel dos penicillin och se på serier, och då finns det inte så mycket lattjo annat att skriva om. Tydligen har jag fått ett Buse-öra också; vilket vill säga att trumhinnan gick kaputt.

Nej, det var inte skönt. Nu vet jag hur han har det.

 
 

IMG_9072

 
 

IMG_9009

 
 

Så min fredag?

Den kommer att bestå av duntäcken, räkostmackor, penicillin, hostande och ett visst stråk av leda. Dock har jag en av de där nya hinkarna från Hemmakväll (har ni sett dom? De nya? Man skulle kunna gömma ett spädbarn i dom!) (vilket i och för sig lät vansinnigt otäckt, gör inte det) full med godis och i frysen finns frozen yoghurt och B&J som väntar.

Och så har jag vännerna nära på fejjan och flickorna som värmer mina fötter, så det är absolut okej.

Men nä, jag är inte den roligaste att läsa just nu.

Tack och lov går det över.

 

slut

41 kommentarer till “Att vara vansinnigt tråkig.

  1. Finaste du! Du känner inte mig och jag känner inte dig även om jag läst din blogg sen BB (Before Buse). Men jag ville bara säga att det är helt ok att vara tråkig ibland. De allra bästa vänner kan sitta och vara tysta mitt emot varandra i flera timmar och ha en underbar tid. Kanske inte kan jämföras med någon som bloggar på den nivå du gör… ärsh, min poäng är att vi finns kvar där när du mår bättre. Krya på dig.
    Kram Sofie

  2. Nää, nu får frun ta och krya på sig snabbt och proppa i sig massor av B&J så det tar och ordnar till sig snart… Går ju inte an att ligga där och vara sjuklig och ha trasigt i örat… 🙁

    Sympatikraam till dig
    Petronella

  3. Trots sjukdom och jäkelskap är inläggen faktiskt ganska underhållande ändå 🙂 Givetvis inte att du är sjuk utan snarare tristessen och frustrationen över att vara sjuk. Känner igen mig helt och hållet!

    Krya på dig och hoppas du får en fin helg!

  4. Det där låter inte alls roligt 🙁 Stort stort KRYA PÅ DIG! Man skulle ju vilja vara käck och säga ”passa på att njuta av att ligga i sängen” men det känns ju lite korkat för hur mysigt är det att vara sjuk? Nej inte särskilt mysigt faktiskt. Så, det får räcka med ett: hoppas du mår bättre och känner dig piggare snart.

    Sen måste jag bara utbrista: OOOH HAPPY LIGHTS!! Jag hade inte förstått tjusningen med dessa rara små bollar tidigare, men sen senaste tiden är jag helt förälskad. Speciellt när HoP lade ut bilder på ljust gråa bollar från hennes dotters rum… mmmm vackert! Men hopplöst att finna!! Tips?

    STOR KRYA PÅ DIG-KRAM

  5. Är man sjuk så är man, då ska man inte göra så mycket annat än att bädda ner sig och låta kroppen vila. Sen går det över och då kommer man tillbaka och är redo för revansch 😉
    Krya på dig nu. Kram

  6. Äsch. Du behöver väl knappast försvara eller förklara dig. Bloggen är i grund och botten till för dig. Och dessutom ingen sorts fabrikstillverkad massproduktion. Den är ett hantverk. Krya på dig och försök njuta av sådant som gör dig glad, det behöver du just nu. Kram

  7. Ja, bra att du lyssnar på kroppen och tar det lugnt. Vi har fått förkylning omgång nr 2 här fastän omgång nr 1 inte hade gått över. Det du, slå det om du kan! Eller nä, bry dig inte om det….

  8. Usch då…de där dagisbacillerna är inte att leka med. De däckar vuxna rejält, medan de lämnar barnen hyfsat oberörda. Tänk om man reagerat lika positivt och snabbt på alvedon som barn gör….

    Krya på dig! Du får faktiskt ditt liv även i sjuksängen att låta mysigt….en konst! 😉
    Kram!

  9. Usch din stackare! Har alltid varit skeptisk när läkarna säger att neeeeej då det gör inte så ont när trumhinnan spricker- då lättar det bara. Tack då vet man nu att det är inte så sant!
    Krya på sig och fortsätt mysa på! Kram

  10. Krya på dig. Livet är inte alltid på topp, Själv har jag en mycket kär stor ”Buse idag som mår fruktansvärt dåligt vilket leder till att man själv mår fruktansvärt.

  11. Det behöver inte alltid vara så ”roligt”, man dig ju lite för hundtassbilden, så fin! Hoppas du blir bättre, fördelen med att ha ont i örat är att det brukar snabbt bli bättre med penicillin och att man fortfarande kan mumsa i sig godsaker (till skillnad från typ halsfluss). Krya på dig!

  12. Krya på dig! Låter inget vidare med trumhinnan, har aldrig varit med om det men kan tänka mig att du har ont 🙁 . Och du? Det är helt ok att vara tråkig för hur du än gör så finns vi kvar här ändå och läser din blogg :)) Kram/T

  13. Sköt om dig under dina täcken och flickor och Busen och mannen. Man måste inte vara rolig jämt. Eller något annat heller för den delen. Jag anar att du är en väldigt fin människa, och även du måste tanka energi ibland. Och bara vara. Och andas och leva och vara….ja bara vara utan att vara för någon annans skull. Så gör det. Bara är du och ta hand om dig. Och det går ju över. Kram!

  14. Humorn verkar sjuk den med hihi ;D Hinkar som rymmer spädbarn haha, creepy 😉
    Skämt åsido, din stackare, krya på dig nu. Mysigt att du har dina håriga flickor ändå som värmer dina tår, och en urgullig liten buse, det är inte fy skam iallafall 🙂

    Kram

  15. Men vi finns kvar här 😉 Ta det lugnt o kurera dig med den där godishinken nu.. Tipsar om tv-serien Girls om du inte sett den, svinbra 🙂 Är själv lite krasslig med hosta/förkyld/småhängig osv.. tänkte sätta mig och se första avsnittet på säsong två nu 😀

  16. Krya på dig och tänk på att du kunde ha det värre.. Flickorna i frysen och glassen på fötterna 😉 Tänk på det som att du tankar ideer där under duntäcket ditt 🙂

  17. Åhhhh…. Aj aj aj…. För onda öron 🙁
    Men låter som du har livet på en räkmacka ändå 😉
    Krya på dig fina!!!
    Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg