Att ha fått ett hedersuppdrag.

 

IMG_9700

 
 

För mindre än två veckor sen ringde Sleepo och erbjöd mig att arbeta med deras nya inspirationssida som skulle ta form och få innehåll på deras hemsida. En sida som ska vara till för ren inspiration, för trender, för känsla och miljö. Och där ville dom att jag och Petra skulle få stå för bilder och text; för hopplock, tankar och spaningar.

Hur kul?!

Så nu arbetar jag med Sleepo.

2-3 gånger i månaden under hösten kommer jag att göra ett inlägg där inne och tillsammans med Petra bygga upp något som jag hoppas blir roligt att läsa. Och det bästa är kombinationen av oss två tror jag, våra olikheter som ändå nånstans har en gemensam grund. Och jag trivs verkligen att arbeta med Petra. Annars skulle vi aldrig startat den här portalen ihop.

Men att få vara stylist, skribent, fotograf – allt på samma gång – är ett sånt drömuppdrag att jag inte riktigt vet vad jag ska säga. Och allt är sprunget ur bloggen; denna plats som återigen gör mig så tacksam att jag faktiskt startade för snart tre år sen, den som inte bara är en slags portfolio över vad man kan och vill utan som också har gett mig vänner, upplevelser och mer skratt än vad som egentligen ryms i mig som människa.

Och nu lanseras starten på deras inspirationssida här.

Ja.

Nu ska jag sätta mig i soffan och äta frukost och fundera på vad jag ska skriva om nästa gång. Och fortsätta att vara förbenat stolt, och förbenat tacksam.

 

slut

18 kommentarer till “Att ha fått ett hedersuppdrag.

  1. Wow, vad underbart roligt för dig!! Grattis!
    Sedan måste vi ju också gratulera oss läsare som kommer att få så mycket härlig läsning från dig och Petra! 🙂

  2. Supergrattis!!!! Och det behövs – för tråkigare hemsida får man leta efter he he. Ska bli spännande att se hur ni kommer inspirera och utveckla! Jessica 🙂

  3. Grattis Emma! Det är just saker du är bra på – att inspirera, att förmedla en känsla och att göra fantastiska bilder. Sleepo har gjort full träff.

  4. Än en gång, grattis! Det såg jättefint ut! Hoppas du har firat lite idag när nyheten är ute, måste kännas så spännande! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg