Att tvaga en saluki.

 

IMG_9736

 
 
IMG_9756

 
 

Nej. Det är inte populärt.

Men nu är flickorna badade, öronen borstade och hela huset fyllt av L:a Brukets hundschampoo-doft av mynta och lime.

Det får liksom vara okej att bli ren en söndag, även om man är en saluki som kan ge hur-kan-du-göra-såhär-mot-mig-blicken i timmar efteråt och sen ligger och surar i fåtöljen tills det blir kväll.

Hon kommer över det, Tooka. Det tar bara lite längre tid än vad det gör att torka.

 

slut

19 kommentarer till “Att tvaga en saluki.

  1. Jojjomensan….. fattar precis hur hatad du är nu, har själv en långhårig dvärgtax…. Om blickar kunde döda…
    Som tur är glömmer dom ju hyfsat fort, som du skrev, bara å vänta på att de är torra (och varma) och har slutat skaka så kan man vifta bort det med en tennisboll:) Praktiskt…:)
    /Madeleine

  2. naw…fina tookan! jag har också en saluki och känner igen den där ”blicken” men dom
    har stora hjärtan och är så älskvärda dessa vackra hundar som fick mitt hjärta att smälta för några år sedan…utan att tänka mig för så var jag bara tvungen att äga en..och mycket har jag fått lära mig om känslor och tålamod sedan dess, jag tror Du vet vad jag menar ;-))

    Ha en underbar vecka och tack för en annorlunda, tänkvärd och vacker blogg,
    Med vänlig hälsning Mia

  3. Hihihi ljuvligaste sötaste alltså! Jo, tack vare dig Emma har jag ju en Saluki jag med och han har hunnit bli hela ett och ett halvt år! Men som jag sliter med honom! Han år trög men så jäkla rolig alltså. Snackar gör han hela tiden och vill nästan krypa in under mitt skinn!

    Kram

  4. ligger det något wordpressigt bakom site? jag får inte kommentera ibland och jag undrar om det är när jag använder min riktiga mailadress, jag vet att visa wp-bloggar gnäller om att blogg och mailadress inte matchar men här får jag inte det felet, utan bara nåt allmänt att det inte går. Så jag tänkte, att om det inte är min missmatch i mail/länk så kanske det är fler som har strul med kommenterandet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg