Att vara på fötter igen.

 
 

Men idag är det ju ljust igen, jag är på benen och jag ska in till stan för ett snabbt möte eller två innan det är dags att åka tillbaka och sortera kvitton, fakturera och redigera bilder som fått ligga under helgen i väntan på att orken ska komma tillbaka. Lite frisk luft kommer göra susen, jag bara vet det. Frisk luft och en stor muffins från Espresso House.

Så. Måndag! Och jag är redo att starta motorerna igen.

 

slut

 

14 kommentarer till “Att vara på fötter igen.

  1. Haha då ska du inte låna våra mesiga rottweiler, det är nästa så hon är rädd för sin egna skugga. Ha en bra dag

  2. hej!! åhh va jag älskar din blogg!!! så underbart med inspiration och underbara bilder! och skönt att du börjar må bättre!en liten fråga vad är det för typsnitt på loggan elsas entourage?? så jäkla fin stil….funderar på en tatuering med döttrarnas namn nämligen och den hade varit toppen!!

    1. Åh tusen tack! Jag ska kolla upp typsnittet, vi bytte så många ggr innan vi bestämde oss att jag inte minns vilket det slutade i.

  3. Det är jag också. Mörkrädd till tusen alltså.
    Om du inte redan sett den så blir dagens tips att undvika filmen Paranormal Activity 😉

  4. Här är en till som är mörkrädd. När mannen var i Vegas en vecka med jobbet i somras så sov jag med en liten kniv bredvid mig på sängbordet.
    Tänk att den där rädslan aldrig går över. Som flygrädslan ungefär. Den bara finns där vare sig man vill eller inte. Synd att jag fick båda. ;0)

    Ha en bra dag fina du!
    Kram Linda

  5. Brukar också ibland undra varför inte jag valde någon lite mer skrämmande fyrbent vän de gånger jag blir mörkträdd. Tror inte att min lilla coton de tuelar på 4 kg skrämmer iväg någon 😀 haha.

  6. Silikonvisp tror jag kan göra skada i närkontakt med samtliga kroppsöppningar. På det hela taget ett bra vapen och bra mkt effektivare än t.ex. hushållsrullen och äggskäraren. Annars gör stora doftljus ont att få över såväl läpp som ögonbryn. Det brukar Spiggen använda med hyfsad framgång.

  7. Du kan göra som min jobbarkompis, hon sover med en gaffel (!!!) under kudden när mannen är på vift. Vet ej exakt hur hon ska skada med denna, sticka ut ögat på anfallaren kanske… Skönt att du mår bättre! Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg