Att ha en mäss – bil- och Tant-helg.

 

Vi vaknade nästan samtidigt idag, utvilade, mannen med glasögonen fortfarande kvar på sen gårdagens kvällstittande och jag hade tagit båda täckena under natten. Man får ju inte vara dum.

Och idag har helgen startat på riktigt och jag ska spendera lördagen med att provköra bilar (letar en ny) fotografera och peppa inför morgondagen då Sederbladskan, Banditen och jag ska på mässa tillsammans och kika på saker som kommer. Och så ska mannen och jag ta Buse till badhuset, för höstvädret är strålande och det var längesen vi var där för att plaska alla tre. Och så ska jag ta hand om stackars Tant som fortfarande är öm i sina leder och som igår var hos veterinären igen för en rejäl genomgång med ledvätskeprov, ANA-tester och böjningar. Svaret på de proverna dröjer en vecka ungefär, så fram tills dess gör vi inget mer än att bädda om henne i soffan och säga staaaackars Taaaant och servera lite extra godbitar. Det är ju inte så att hon är blockhalt eller har vansinnigt ont; men man märker att det besvärar henne och så ska hon såklart inte ha det.

Så det blir min helg, det. Alldeles lagom för en septemberavslutning.

 

slut

13 kommentarer till “Att ha en mäss – bil- och Tant-helg.

  1. Stackars Tant, jag har en tax som har ont i sina leder och han fick diagnosen artros, han äter 1 tablett om dagen i 40 dagar sen vila i två månader och 40 dagar med tabletter igen och märker otrolig skillnad. Men det tog ett tag för veterinären att upptäcka vad problemet var. Hoppas verkligen att Tant blir bra snart. Och så måste jag säga att jag ÄLSKAR dina bilder tu tar på dina flickor. Har en av bilderna som du tog på dina hundar när de provade hundsängar som bakgrundsbild på Ipaden, de bilderna får mig att skratta hjärtligt varje gång jag ser dem. Ha en bra dag och kör försiktigt. Hälsningar från Spanien

  2. Vad spännande med provkörning och mässa (och allt annat)! Här vankas besök av en av mannens gamla studiekamrater , bloggpyssel, bloggläsning, höstmys (imorgon) och kanske en sväng till lekplatsen nu när solen skiner.
    Ha en härlig helg och jag hoppas att Tant mår bättre snart.
    Kram, Marèse

  3. Jag kan rekommendera bilmärket Audi, skönare komfort hittar du inte, lagom stora, snabba (om så behövs) och ja.. Sköna! 🙂 Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg