Att få bud.

 

IMG_9778

 
 

Häromdagen fick jag bud från Ryska Posten.

Så jäkla häftigt!

Jag får aldrig bud sådär, för jag bor ju inte i Stockholm utan mitt ute i ingenstans dit ingen tycker det är lönt att dyka upp med ballonger och gud vet vad man sett att det kommer. Och jag har definitivt aldrig fått det av ett företag som låter som om det kan vankas lite närkontakt när de plingar på.

Oh la la, liksom.

 
 

IMG_9780

 
 

Det var The Great Gatsby! I tjusig låda med guldpapper i och allt. Jag var ju inbjuden till premiären och skulle gått i full maskeradmundering, men det var med för kort varsel och man kan ju inte flänga upp till Stockholm bara för att gå på bio. Det kändes lite saftigt. Och eftersom jag inte hade något annat inplanerat där uppe fick det vara.

Men iallafall.

Jag fick bud med The Great Gatsby. Tre stycken The Great Gatsby för att vara mer exakt, och jag behöver ju verkligen inte tre stycken. En räcker fint. Och så har jag ju inte BluRay heller. Så kanske någon av er har BluRay och vill ha en? Ja?

Bara skriv en kommentar så väljer jag ut två lite slumpigt sådär, och så får ni också The Great Gatsby (dock inte med bud, men såklart gratis) och kan bädda ner er med en skål chips och fira höstkväll. Det är inte mer än rätt tycker jag.

(Och nä; det blev ingen närkontakt. Attans. Kanske nästa gång. Vem vet).

 

slut

73 kommentarer till “Att få bud.

 1. Oh ja! Jag och slumpen är inga vidare vänner, men jag vägrar ge upp. Och att kura framför TV’n i höstmörkret – det älskar jag!

 2. Please!! Leonardo har varit min hemliga kärlek sedan jag var typ 15 år. Hade inte tackat nej till att sjunka in i hans ljusblå ögon en kulen höstkväll!
  Kram Linda

 3. Så härligt att få bud! Det närmsta jag kommer är två blomsterbud – men vilken lycka! Så det vore så nice med lite post i brevlådan på min nya adress! Filmmys i höst – yes!!!
  Önskar alla en härlig helg!

 4. Härligt paket! Jag kan gärna tänka mig ett litet paket i lådan jag också 😉 Känner för lite film-mys i soffan så här i hösttider.

  Glad helg!

  Kram Linda

 5. Ja, men jag provar väl att tävla! Går ju att spela blueray på PS3:an, så jag får se om jag har turen med mig idag.

 6. Åh den hade jag blivit så glad för. Ville se den på bio men lyckades inte pussla med barnvakt så det missades. Men för att titta hemma behövs ingen barnvakt ju 😉 Håller tummarna 🙂

 7. Skulle nog dö av lycka och dottern min, som redan sett, den säger att hon gråter bara hon tänker på filmen och hon lyssnar på filmmusiken dagarna i ända… Kanske vore något för mig, som hellre fulgråter framför TV:n än på bio… 🙂

  Kraam
  Petronella

 8. Jag är gärna med och hoppas på slumpen 🙂 det här är en film jag velat se men inte helt enkelt att få till biobesök med en 1,5-åring hemma.

 9. Har hört att den filmen är väldigt bra! Jag o min man gillar att se film när barnen har somnat. Vi har en Blue-Ray spelare så en film skulle uppskattas! Om det är Blue-Ray eller inte spelar ingen roll för mig utan sånt är mer viktigt för maken 🙂

 10. Åååh, Leonardo Leonardo Leonardo<3 (och nä, jag är inte en trånande 16-åring utan mer en pinsam 40-åring…hrm) Vill så gärna vinna denna film!
  Trevlig helg!

 11. Oh den vill jag verkligen se, vore roligt att vinna! Man kan ju alltid ha en egen maskerad hemma i soffan om man inte får åka på premiär 🙂

 12. Åh vad kul! Om jag fick filmen i lådan skulle jag bjuda in mina tjejkompisar till en glammig middag med dresscode Gatsby som avslutas med filmvisning.

 13. En snyftis, men ändå fakta. Påbörjar om två veckor cellgiftsbehandling mot min bröstcancer. Och soff- sängläge kommer vara min vardag en tid. Vill gärna se denna film! Kramar härliga du

 14. Åh! Vi får nycklarna till vår nya lägenhet på tisdag, och att få se lite bra film i vår sköna soffa i vår nya lya vor ju perfekt! Så nu håller jag tummarna :].

 15. Med två barn och heltidsjobb får man välja sina biostunder noga. Denna film vill jag se men att få med min andre hälft på denna kommer bli svårt. Filmstund i TV-soffan däremot, vem kan säga nej till det?!

 16. Åh vad roligt att få bud. Jag har inte sett filmen än. Har sett trailern och alla fina kläder skådespelarna har på sig! 🙂
  Ha en fin helg!
  Kram Alexandra

 17. Hela familjen har varit sjuka nu i över en vecka. Så när tillslut småttingarna somnat vore det skönt att få titta på en ”ny” film ihop med mannen!! 🙂

 18. Hej, vi behöver nya filmer att titta på (som går att pausa när vår August på tre månader vaknar för mat, tröst, napp etc) så jag skulle jättegärna vilja ha en Gatsby. En film kan räcka i tre dagar på det sättet!

 19. Får heller aldrig tjusiga paket av okända plingandes på ytterdörren…ett paket från dig skulle göra min filmhöst lite bättre!

 20. Jag som insåg att min 4år gamla dvd var en blu ray (jag är ett tekniskt geni, jag vet) först i förra veckan skulle bli galet glad att få se skillnaden 🙂

 21. Å hallå, hopp, hej!
  Har lärt mig att vi har blue ray spelare och det duger visst inte med att köpa något annat nu :).

  Ha en fin helg med plaskande och pysslande med Tant.

  Kram Mini

 22. Tar nu modet till mig och lämnar en kommentar, jag som annars är en riktig smygläsare! Tror nämligen att The Great Gatsby är värld chansen! Passar även på att lämna ett Tack till dig för härliga inblickar i ditt liv! /Malin

 23. Tar mod till mig och lämnar en kommentar, jag som annars är en riktig smygläsare! Tror nämligen att The Great Gatsby är värd chansen! Tack till dig också Emma för att man få följa härliga inblickar i ditt liv. /Malin

 24. Jag hade också förväntat mig lite närkontakt med det namnet.. 😉
  Har aldrig kommit iväg och sett the Great Gatsby på bio så det skulle ju sitta enormt bra med den på BluRay. Tror nog att det skulle vara fantastiskt bra sysselsättning för mig och äpplet nu i höst. (Äpplet = vårt barn i min mage,är i 27:e veckan :))

 25. Älskar Gatsby! Har läst boken flera gånger och jag lovar att jag såg mest fram emot filmen i hela Sverige. Hela sommaren har jag sprungit till soundtracket. För mig är det den bästa filmen på länge även om boken såklart är vassare. Vore inte fel med den på Blue Ray, men inte bara därför jag kommenterar haha!

 26. Hej =)

  Åh film!!! Yes jag är med och ”tävlar”.
  Min man och jag brukade ha filmkväll på torsdagar i våras. Bara för att ha en minidate i vardagskaoset med tre underbara ungar. Vi lägger barnen , kryper upp i soffan med en kopp te och gott tilltugg och öppnar upp för andra världar. Inte nog med det…vi skriver upp filmens titel och ger betyg. Seriöst? Jo visst!

  Har varit uppehåll på ”filmdaterna” tillräckligt länge nu så ”Gatsby” vore ett bra tillfälle att återuppliva den traditionen =)

  Tack för många fina modetips!!!
  Trevlig helg

  Hälsningar Isebell

 27. Har velat se den filmen ett tag och med blue ray kan jag förhoppningsvis få mannen att krypa upp i soffan med mig. Tack för en bra blogg!

 28. Åh det vore perfekt sysselsättning för höggravida mig som knappt orkar något annat om lördagskvällarna än att sitta i soffan och kolla film eller surfa bloggar som jag gör nu 🙂 Och här finns det både blueray och 3D-tv tack vare en pryltokig man 😉

 29. Åh! The great gatsby- i budform och allt! Förstår att det var kul att få! Jag hade blivit otroligt glad att få spendera en kväll i soffan med gatsby, för att komma iväg på bio när man har en liten tjej här hemma och inga barnvaktsmöjligheter hade varit ljuvligt!! Tack för dina fina ord som förgyller mina dagar!

 30. Jag, som inte är någon biomänniska (allra minst med en 7 månader gammal bebis här hemma) skulle gärna se the Great Gatsby hemma i soffan där man kan pausa filmen vid behov 😉

 31. Jag skulle gärna se The Great Gatsby och eftersom jag har en BluRay-spelare tar jag chansen att få vinna ett exemplar av filmen. Passar även på att tacka för en härlig blogg med mycket fina bilder, jag har ganska nyligen hittat hit och är mycket glad för det 🙂

 32. Jo, jag behöver ett läckert kostymdrama att hämta inspiration från till stunderna vid symaskinen.. 🙂

  (Att jag gärna vill titta på di caprio egentligen viskar jag bara fram såhär i eftertexten..)

 33. Jee, jag älskar den här boken av F. Scott Fitzgerald! Och att Leo är i huvudrollen gör det inte mindre intressant:) Leo spelade nämlingen en liten biroll i mitt liv när min make friade mig. Så där bara paff satte han knäna på marken, när vi var på väg till bio och friade, Så Leos film (the man in the iron mask) har varit en favvo sen dess. Och har alltid älskat Leo bara för att han är…Leonardo:)

 34. Min tonårs-dotter tycker DiCaprio är såååå snygg. Vore roligt att få förgylla hennes kväll med en överaskning.

 35. Åh, den boken var min inspiration under gymnastiets sista termin då dekadenta studentfester avlöste varandra! Detta var ju 15 år sedan så det skulle vara kul att väcka minnena till liv igen och med 3D blir det ju nästan som om man själv var där!

 36. Jag har inte sett filmerna eller läst någon bok så det vore trevligt om jag blev en av de utvalda 🙂

  Kram kram

 37. Jag brukar muttra över att jag aldrig vinner nåt, men jag ska minsann inte ge upp ;).
  Skam den som ger sig…

 38. Åh, är det för sent att vara med!?
  Jag skulle så gärna vilja ge min superduktiga son en film. Han pluggar sista året på Handels och är så energisk och älskar att varva ner mellan varven med en film. Han har blurray på sitt rum.
  Hoppas på tur!
  Kram Monica

 39. Åh jag skulle jättegärna vilja vara med här o hoppas på att en av filmerna hamnar hos mig 🙂 En flärdfull härlig film, en stor skål chips o så ligga insvept i duntäcket och njuta – det vore härligt det 🙂 Kram Sanna

 40. Oj, vad bra med en ursäkt till att få bara ta det lugnt i soffan med en påse gottis! Det har jag längtat efter! Jag har snart en BluRay-spelare också! Kram Camilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg