Att ha tankat tjejkraft.

 

Det var dags att tanka tjejkraft igår.

Ni vet; den där styrkan man bara får av goda vänner och deras skratt, när man kan sitta ner i någon timme och prata om mest ingenting medan hösten kastar vindar mot rutan strax utanför.

Så det var precis vad jag gjorde; åkte in till Hyllie för att möta upp Banditen och gå på Hemmaliv-mässan (ganska fattig mässa om jag får säga det själv) och mummelprata mellan montrarna om sånt som hänt sen sist och sånt vi hoppas ska hända till nästa gång.

 
 

AT2B9940

 
 
AT2B9984
 
 

AT2B9987

             armband

 
 

Sen blev vi vrålhungriga så det var tur att Fru Sederblad kunde sladda in på parkeringen med sin Mini så att det äntligen kunde vankas lite lunch. Jag säger bara; Vapiano. Dör. Jag åt en Arrabbiata med extra mycket chili och snuskiga mängder parmesan och även om portionen var anpassad mer för en kroppsarbetande 120-kilos-karl så slukade jag allt på sisådär en kvart. Det där med mässbesök tar ju på krafterna.

 
 

AT2B9994

 
 

1379850_10151611516506447_1838813139_n copy

 
 

Och när personalen tillslut, genom att plocka undan våra tallrikar, subtilt försökte få oss att förstå att det var dags att lätta och gå nån annanstans så konstaterade vi att det där med extra chili och med en himla massa pratande gör en förbenat törstig. Så vi tog rulltrappan upp till Joe & The Juice och ockuperade deras ytor istället med våra väskor och kameror och högljudda skrattande, tills allt uppdämt fniss fått lämna kroppen och vi satt urlakade med varsin färdigdrucken juice i handen och bara log mot varann. Då var det dags att bege sig hemåt igen. Då var liksom uppdraget utfört.

Så. Efter en sväng för att köpa Wasabiärtor, lite kramande med de där två tossorna och allmänt fightande med höstvinden styrde jag kosan hemåt till de tända ljusen, soffan och Busens svaga doft av vanilj. Fulltankad med tjejkraft och återigen så glad över de vänner livet gett mig.

 

slut

15 kommentarer till “Att ha tankat tjejkraft.

 1. Tanka tjejkraft är bättre än att tanka bensin…:)
  Fast kanske inte när bilen stannar, men å andra sidan har man tjejkraft att putta bilen till macken.. 😉

 2. Träffa vänner är alltid ljuvmusik för själen, låter som en bra dag! Tråkigt att mässan inte var tipp topp. Ha en trevlig måndag!

  1. Men sâ finns det ju prima varor pâ plats att plocka ner vänskapskorgen ! 🙂 Klimatförändringen ??? Lâter otroligt att hon funnit dem pâ nätet. Jag är imponerad.

 3. Åhhh, Arabiata på Vapiano är en riktig höjdare! Såååå gott!!!
  Och vad skönt att du skriver att mässan inte var någon riktig höjdare, ville gärna dit men min 4-åring kände inte för det! 😉

  Kram Jennica

 4. Låter som en härlig söndag. Joe är min favorit nummer ett när det kommer till juice. Tests Go Away Doc nästa gång om du inte gjort det. Så god!
  kram och ha en skön måndag

 5. Hej Emma, Vi har precis blivit med övernattningslägenhet i Malmö (bor på landet 5 mil norr om Göteborg) och i lördags följde jag ditt tips och gick till Occo. Jääääättegott!!! så dit kommer vi att gå igen. Jag hälsade att de var du som tipsat och de skrattade gott:)
  Hälsningar Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg