Att ta det lite lugnt.

 

IMG_9109

 
 

Den här morgonen tar jag det lugnt.

Hasar runt i tossor, dricker té, huttrar lite åt kylan som smugit sig in och försöker att bara snegla åt det berg av arbete som väntar på hemmakontoret. Ett litet tag till kan jag kanske förtränga det.

Ja, idag är min ”arbeta-hemma-dag” och den ska spenderas till stor del i mjukiskläder. Det är tjusningen med att arbeta hemma; man kan ha världens skönaste pyjamasbrallor på sig precis hela dagen om man vill, och så kan man äta en bit kladdkaka till lunch om man nu känner för det (klart man gör). Och så kan man skratta åt att det uppenbarligen är precis lika svårt att få köpa en bil av en bilhandlare som det är att få hantverkare att dyka upp i utlovad tid. Så himla märkligt det där.

Men; hemmadag!

Dags att starta den nu, antar jag.

 

slut

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer till “Att ta det lite lugnt.

 1. Det hørs skønt ut, gå rundt i mjuka byxor og softa. Det hadde jeg trengt i dag, eller ta en lung morgon i alla fall, for her sitter jeg på jobben, og matboksen med frokost ligger hemma 🙁 Jeg døøøøør!!!

  Ha en underbar jobba-hemma dag!

  klem

 2. Härligt med hemmadag.
  Jag har också hemmadag idag och jag älskar de morgnarna när jag inte behöver åka in till universitetet på föreläsningar utan kan sitta lite småsunkig framför datorn. 🙂

  Ha en bra dag!
  Kram Linda

 3. Jamen visst är det hjärtligt att sitta på hemmakontoret någon dag i veckan. Men inte för ofta för då blir jag sällskapssjuk. Så fin bild på din hund. Ser grymt skönt ut och jag önskar att jag kunde ta bussen hem och krypa ner under täcket å sörpla mer kaffe.

 4. Så härligt det låter med jobbahemmajobb! Mitt mål är att ha två jobb, ett kreativt lite ensammare och ett socialt, omvårdnaden, jag tror att kontrasterna mellan de två jobben skulle vara otroligt utvecklande. Att hämta kraft från den ena till det andra. Två jobb, jag tror att det är grejen 😉

 5. Kan bara hålla med om dem underbara dagarna! Och inlägget ovan. Jag har två jobb, kontor och sedan egen där jag skapar mina smycken. Har lyxen att jobba hemma två dagar, arbeta i lugn och ro i tystnaden. Framförallt njuter jag av ensamheten, det är en lyx. Dock lika lyxigt om inte lyxigare när sambon kommer hem:)

 6. Tack för en aldrig sinande ström av inspiration. I bilder och i text. Jag försökte nyss beskriva för mannen och syrran varför jag gillar att kika in på just din blogg men kunde inte riktigt förklara.. 🙂 Älskar när du sätter ord och bild på känslor som man så väl känner igen.
  Har faktiskt aldrig kommenterat här inne men kände att jag ville tipsa dig om en av dina följares fina tavlor som finns på Artilleriet i Gbg. Känns lite som att du skulle gilla dem (konstigt att man tror sig veta vad du gillar utan att ens ha träffats, jag kan ju ha helt fel faktiskt haha).
  En skön och kreativ höst önskar jag dig! /från en som också har en liten Busa hemma 🙂

  Skickar med en länk: http://www.artilleriet.se/shop/nyheter/#fabel-40×50-cm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *