Att bannemig snart ha helg igen.

 

AT2B0002

 
 
AT2B0031

             Väst med stickad krage     jeans (gamla)    skor    oversized tröja med text

 

 

Onsdag.

Redan? Ja. Redan.

Och hösten kommer starkare för varje dag; så fort att man knappt ens ser skiftningarna längre – allting börjar gå från starkt rött till smutsigare senapsgult och träden kämpar för att skaka av sig alla löv innan vintern kommer. Det är vackert så man får ont litegrann.

På jobbet är det intensivt som det bara kan vara den här årstiden; dagarna går fort fort fort och oftast hinner vi bara hälften av vad vi hade tänkt men det är så jag vill ha det. I tempo, framåt, på väg mot utveckling och förändring och förnyelse. Att slippa förvalta, ni vet. Vi har ju pratat om det där förut.

Men nu är det alltså mitt i veckan, lika många dagar kvar till helgen som det varit sen den förra, och morgonljuset har inte ens kommit ännu.

Hoppas ni får en fin dag, ni också.

 

slut

Rekommenderade inlägg

18 kommentarer till “Att bannemig snart ha helg igen.

 1. Götapetter du är så fin så att jag nästan vill gråta en skvätt. Kan iofs bero på att jag lyssnar på alldeles för vacker musik för en sån här något sentimental morgon :-). Nu jobba, min helg börjar ännu tidigare eftersom jag är ledig fredag. Yay!

 2. Du får också ha en fin höstdag, som det verkar bli idag, med blå himmel, hög luft och som du själv nämnde alla fina färger som vår omgivning nu bjuder på. 🙂
  Kramizz Laila

 3. Nu är jag så nyfiken.
  Jag tänkte på det där med sheinside. Får du tulla ofta?? hur är det med leveranser??
  Jag har hört att kläderna håller sådär kvalite, vad är din uppfattning. Det verkar som om du handlar en del därifrån..

  1. Hej!

   Jag tycker Sheinside är toppen, man får ju mycket för pengarna liksom 🙂 tull får man räkna med, och att leveransen är lång. Kvalitén är ju vad man betalar för, men jag skulle säga att de håller H&M-kvalité ungefär. Det är viktigt att mäta och inte vara gå efter storlekar, dock. Men visst, det är inga plagg man ”investerar” i och har i 10 år 🙂

    1. Jag har beställt därifrån några ggr men haft tur och aldrig behövt betala tull. Däremot har jag haft otur med plaggen. På en topp var en av knapparna sönder och på en randig klänning var ränderna sneda i halsringningen men du ska inte räkna med att kunna byta plaggen utan problem. Du får själv betala returfrakt oavsett anledning till returen (vilket blir en del till USA) så istället erbjuder de viss rabatt på nästa köp. Skulle något av de sakerna du beställt ta slut meddelas du inte detta fast pengar är dragna så du får själv kontakta dem och då brukar de erbjuda dig att beställa ett nytt plagg för lite mer (tex 40$ om du beställt för 35$). Så det finns både för och nackdelar med dem.

 4. Hej,
  En fin dag till dig också! Här är det kallt på morgonen men annars har vi sensommar, yay 🙂 Jag har lagt upp en önskelista hos SheInside men inte beställt någonting ännu. Snart är det dags…
  Kram, Marèse

 5. Hej Emma!
  Jag undrar var i länken jag hittar de fina Hunter kängorna du har på dig? Såg bara gummistövlarna. Är det enkelt att beställa därifrån eller vad har du för erfarenhet av dem? Har inte sett kängorna i Sverige nämligen.

  Tack för bra blogg igen,
  //Karina B

  1. Hej Karina!

   Skorna är över 2 år gamla och löptes på TINTINSTYLE. Länkade till Hunter för att det är märket o jag inte annars vet vart de skulle gå att få tag på :/ Hoppas du hittar!

 6. jag njuter verkligen av att läsa din blogg varje dag före jag traskar iväg till jobbet, en bra start på morgonen, tack för det 🙂 särskilt bilderna uppskattar jag- du är så duktig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *