Att kunna vinna något härligt för dig och en vän.

 

jaccuzi

image001

 
 

Nu hoppas jag att ni sitter ner och är redo för lite tävlande; för nu kan jag tävla ut något alldeles underbart på inget mindre än mitt absoluta favorit-getaway-ställe i typ hela Sverige.

Oh yes.

För i samarbete med The Lodge kan man nu alltså vinna ett presentkort för sig och en vän/mamma/pappa/maka/make/vadmanvill till deras rykande färska Soul Sunday som drar igång den 3 november och därefter hålls på söndagar. Då får man en rygg&nackmassage eller ansiktsbehandling, bada varm ute-jacuzzi och käka brunch och helt enkelt bara ha det förbaskat lyxigt.

Vem vill inte det liksom?

Mer om paketet kan ni läsa HÄR och för att vara med och tävla ska ni bara göra följande:

1. Berätta i en kommentar här nere vem du skulle ta med dig och varför. Kanske en väninna du inte träffat på hundra år, din exman, grannen, din nya flirt, hon den vansinnigt trevliga på fruktavdelningen på lokala ICA? Ut med det bara.

2. Och gilla gärna The Lodge på Facebook här.

Det var allt!

Tävlingen pågår till och med den 11 oktober klockan 12:00.

Stort lycka till!

 

starli

196 kommentarer till “Att kunna vinna något härligt för dig och en vän.

  1. Eftersom jag och min man aldrig kan unna oss någonting när alla räkningar är betalda så skulle det vara underbart att bara få komma iväg och vara man och fru. Vi.
    Utan hund och barn.
    Att få överraska honom med något sådant här och visa min uppskattning i allt han gör skulle vara min högsta dröm just nu… Vi är alltid mamma och pappa, vilket vi älskar. Men att få vara man och fru, som kan koppla av och njuta med lite bubblor; vilken dröm <3

  2. Vi har varit i valet och kvalet. Tappat bort varandra någonstans mellan sista barnet och önskan om att göra karriär. Men 14 års äktenskap och två trollungar slänger man inte bara bort så där. Det är inte värdigt. Så, nu kör vi en ”familjekickoff”. Gör om och gör på ett annat sätt. Det kan behövas. En helg på the Loge verkar vara att bra ställe att vara man och fru på.

  3. Hej! Jag skulle ta med min sambo till The Lodge. Vi har hamnat i otakt på grund av våra jobb, jag åker till jobbet långt innan han vaknat och han kommer ofta hem en halvtimme innan jag går och lägger mig. Därför behöver vi lite extra kvalitetstid tillsammans!

  4. Jag skulle ta mod till mig och bjuda men en vän, en R… som jag bara ”talat” med på Fb och som är så tilltalande, inte minst intellektuellt och samma humor har i och det är supervikigt <3 oh vilken stor utmaning då jag känner mig modlös :-/

  5. Jag skulle ta med min fina vän som går igenom en otroligt tuff period i sitt liv! Hon är värd den bästa omsorg en människa kan få! Hon är den finaste vännen på vår jord , den som vet allt om en och ändå älskar en! Jag skulle gärna spendera en söndag på The Lodge med henne!

  6. Vilken härlig dag! Min dotter har just idag förlovat sig! 🙂 Eftersom vi bor över 100 mil ifrån varandra fick jag en jättefin bild med deras fina händer och gnistrande ringar som en underbar fredagsöverraskning. Kan inte tänka mej ett bättre sätt att fira sin förlovning på än ett besök på underbara The Lodge. Jag vill alltså överraska min dotter och min nyblivna svärson med denna fina upplevelse som en bra start på deras livs resa tillsammans! Kärlek när den är som bäst! <3

  7. Hej!
    Jag skulle väldigt gärna vilja ta med mig min bästa vän, som sedan två år tillbaka tyvärr bor 50 mil ifrån mig. Hon är dessutom gravid just nu med sitt första barn, och jag vill inget hellre än att låta oss få lite ”IRL” vänskapstid och njutning! Vi skulle verkligen bli hur glada som helst om vi vann detta, det är vi värda.

  8. Åh det här skulle vara helt perfekt!
    Jag har en vän, en bästa vän och syster. Vi bor 55 mil ifrån varandra och träffas alldeles för sällan. Hon är mitt i småbarnsåren och jag kämpar på med utbildning och jobb för att förhoppningsvis påbörja småbarnsår inom den närmaste framtiden. Vi skulle verkligen behöva lite egentid eller helt enkelt ”Dea och Kicki” tid, där vi kan prata i lugn och ro och bara rå om varandra. Jag skulle så gärna vilja ge detta till henne, en andningspaus, en stund att bara vara Kicki, få sakna sina barn och bli riktigt bortskämd. För hon är värd det bästa av bästa, för det är vad hon är för mig.
    kram

  9. Det finns så många som jag skulle vilja ta bjuda med mig, en av mina systrar, min mamma, min son, bonusdotter/son, min mans ex, en av mina kollegor, min chef och det finns flera. Men DEN jag skulle ta med är min man! Mitt livskamrat och vän!

  10. Jag skulle ta med min allra bästaste och finaste barndomsvän Josefine, hon behöver lite extra ompyssling och kärlek.

  11. Nämen Å. Jag vill ta med mig min bästa Alice, vi träffas tyvärr aldeles för sällan då vi bor många mil ifrån varandra och hon blev mamma för första gången i somras. Vi har helt enkelt svårt att hitta tid till att träffas just nu. Och jag saknar henne så. Vi skulle må bra långt in i själen av lite tahandomvarandratid och prata ikapp sedan sist vi sågs. Och the lodge verkar vara ett underbart ställa för just sådant. Vänskap, umgänge och Drömmar. Gillar såklart på fejjan och håller mina tummar hårt!

  12. Åå vad härligt lyxigt det låter, skulle kunna tänka mig att ta med vem som helst, nej skämt åsido, helst vill jag fnissa, mysa och skvallra med en f.d. arbetskamrat som i själ och hjärta är min närmaste vän men som jag sorgligt nog nästan aldrig träffar. Vi skulle må bra av att fylla på vår energi och vad skulle passa bättre än på The Lodge!

  13. Jag hittade the Lodge på nätet för några år sen och sedan dess drömt om att åka dit.

    En av mina närmsta vänner flyttade för några år sen till Skåne, vi ses och hörs alltför sällan. Hon har vidare utbildat sig och tagit hand om 3 barn själv under veckorna, så hennes man jobbat borta. Som inte det i sig vore nog, så har ett av barnen under denna tid fått benröta och genomgått operation, ett av de andra barnen har fått en diagnos och den tredje är i tonåren… Ja, du hör själv 🙂
    En avbrott i vardagen behöver vi båda och det skulle vara så kul att få överraska henne.

  14. (Hej och tack för den mest härliga bloggen någonsin!)

    Eftersom jag går i tredje ring, har jag ingen inkomst utöver studiebidraget och kan därför inte bjuda någon eller unna mig själv saker likt detta. Har aldrig förr fått varken massage , spa behandlingar eller badat jacuzzi, så detta vore både spännande och härligt att få uppleva tillsammans med min syster. Vi träffas sällan trots att ålderskillnaden är knapp, så hade känts bra både för min lilla själv och hennes att få komma varandra lite närmare.

    Må den värdige vinna! Ha en härlig fredagakväll.
    PS. Har gillat på Facebook.

  15. Jag skulle aldra helst bjuda med min syster. Vi bor 10 mil från varandra och träffas nästan aldrig ensamma längre (nu fnns ju äkta män och barn med i bilden). Att få chansen att bara vara och prata ikapp om stort och smått det hade vi älskat.

  16. Jag skulle vilja bjuda med min allra bästa kompis (vi är inne på vårt 19e år som vänner) som haft ett tufft och svårt år av flera anledningar som känns dumma att skriva ut såhär. Men hon har haft det tufft och vi skulle behöva tid tillsammans bara vi två. Någon extra lyx i all vardag, för att bli lite bortskämd är precis vad hon skulle behöva för hon unnar sig sällan saker och sliter hårt på juristutbildningen i Lund. Jag har faktiskt redan tittat lite på The Lodge åt oss, jag tror vi skulle ha det så himla bra där!

  17. Åh, då skulle jag ta med mig min fina mami! Hon har aldrig varit på något spa:igt ever samt älskar brunch.

  18. Jag skulle ta med en underbar tjej, en barndoms vän. Vi kommer njuta till fullo av denna lyx. Vi kommer prata minnen, nutid och framtid och skratta, fnittra, viska, kanske gråta tillsammans, vara tysta och lyckliga i vår vänskap. En söndag på The Lodge vill jag ge min vän.

  19. Att få bjuda med min bästa väninna för ett fira vår 30-åriga vänskap på The Lodge hade varit fantastiskt! Tyvärr räcker inte plånboken till för att ordna detta själv så en vinst hade suttit perfekt =)

  20. Jag skulle absolut ta med min man. Efter en alldeles för tuff jobbstart på hösten försvann all den energi vi tankat under denna underbara sommar. Jag är säker på att ett besök på the Lodge skulle återställa energinivån. Vi har varit där en gång och vi ”svävade” därifrån. Maten, miljön, promenaderna, bemötandet, vyerna, luften, naturen, ……. Ja, min man och jag funderar ibland på att bara fly när vi sitter i bilen på väg till jobbet. Ja, the Lodge måste vara det perfekta målet. Gillar på Facebook självklart.
    Trevlig helg
    Elisabeth

  21. Jag skulle vilja åka på detta med min syster, vi bor i olika länder och hinner aldrig prata ikapp då vi träffas! Detta skulle helt klart bli kvalitetstid me varann, bara vi två! Hon har haft ett jobbigt år med jobb och diagnosen fibromyalgi, tycker hon skulle behöva dethär.. Håller tummarna att turen är på
    vår sida – för en gångs skull.. 😉

  22. Jag skulle väldans gärna vilja vinna detta till min man Johan som fyller 30 år i november. När vi gifte oss fick vi presentkort på en brunch på The Lodge och vi blev helt hänförda både av maten och den underbara miljön. Vi har pratat om att åka tillbaka dit flera gånger men det har liksom inte blivit av då vi är småbarnsföräldrar och livet liksom bara rullar på. Om jag hade vunnit detta till mannen så hade vi verkligen haft en utomordentlig anledning att komma iväg på tu man hand. Tack för en bra blogg och en rolig tävling!

  23. Min bästa vän, som bor i Skåne, skulle jag bjuda. Inte bara för att vara tolk åt en norrlänning som jag utan för att hon är egenföretagare med stor familj och jobbar för mycket. Och för att vi träffas alltför sällan!

  24. Åh. Jag vet PRECIS vilka jag skulle ge det här till, för jag skulle ge bort det. Till min vän M. Som slåss mot cancermonstret på värsta möjliga vis. Hon och hennes familj. Dom behöver verkligen det här känner jag. Om hon vill ta med son man, superhjälten J, eller sin dotter, världens vackraste S, det kvittar. Bara det går till henne och ger henne lite välbehövlig power inför, förhoppningsvis, sista ronden. Ett mentalt sätt att blunda, rulla med axlarna och säga: okej cancer, game on! Så nu håller jag tummarna!

  25. Efter 3 tuffa år med försök att skaffa barn med kalendrar, stickor , missfall, Ivf försök och allt vad det innebär så lyser lusten och romantiken lite med sin frånvaro. Vi har dessutom hunnit med en flytt, ett bröllop (för två veckor sedan 🙂 och en liten bebis på väg sedan sommaren så energin ligger inte på topp även om lyckan är oändlig. Så med mycket att fira och i jakt på lust och energi tar jag chansen att vinna! Dessutom fyller min älskade nyblivna make 40år om ca en månad och det känns som att detta kan vara den bästa och mysigaste överraskningen att komma med- en söndag av lyx, romantik och återhämtning!! Jag håller tummar och tår 🙂

  26. Gillar the Lodge på fb gör jag redan. Drömmer mig bort så fort tillfälle ges. Skulle såååå behöva komma bort från det här livet jag lever just nu. Eller inte lever. För jag känner mig mer död än levande. Jag skulle ta med mig en vän. En vän som blivit som mindfullness irl för mig den här sommaren och hösten. En ganska ung vän. En manlig vän. Men en vän, en människa som alltid finns där för mig när jag känner mig ensam, ledsen, deppig. Jag skulle på detta sätt äntligen få chans att visa min enorma tacksamhet för denna unge osjälviske man.

    Ciao

  27. Jag skulle ta med mig min rara, roliga, hjärtliga, härliga vän Anna, som har det kämpigt i livet som ensamstående förälder. Ibland är livet bara härligt, men ibland suger det ordentligt och då kan man behöva en fin avkopplande stund med en vän, massage som lossar spänningarna och något gott att äta. Åh, vad hon har förtjänat en sån dag. Så välj mig, välj oss!

  28. Jag skulle bjuda med min dotter som lämnat Skåne för ett liv i Stockholm och som jag saknar jättemycket.. Hade varit hur mysigt som helst med mamma-dottermys i en miljö som du Emma har beskrivit så bra så det låter som himmelriket på jorden. Kraaam från Catarina

  29. Hej! Jag skulle vilja bjuda med min underbara fru Marie. Hon förtjänar att komma bort en natt när det bara är vi två. Vi har för 4 månader sen fått vårt andra barn, vilken lycka! (men lite sömn för min fru som är uppe på nätterna och ammar..)Vi har en 4 åring sen innan och alla som har barn vet att man knappt kan fullfölja en mening utan att bli avbruten. Vi älskar våra små men skulle verkligen behöva komma bort, skämma bort varandra och ligga och prata långt in på små timmarna som vi gjorde förr.. jag är inte särskilt romantisk av mig så skulle jag vinna och ta med henne på detta så hade hon blivit minst sagt förvånad!
    MVH Robin

  30. Jag skulle ta med min väninna Nina!
    Hon lånade utan att tänka efter mer än två sekunder ut sin egen lägenhet och flyttade hem till relativt nya pojkvännen i fem veckor så att vi kunde bo hos henne medan de slutförde mögelsaneringen av vårt kök. Vänner som henne håller man hårt i!!! Det vore fantastiskt kul att få ge henne detta som tack!!! I owe her big time!!!

    Mvh Lotta

  31. Jag skulle utan tvekan ta med världens bästa dotter. Det är nämligen så här att när hon konfirmerades i somras fick hon i present en ”spa-helg” av mig. Som vi skulle åka på nu i höst. Saken är den att jag har inte råd. Jag har ganska nyligen (för ett år sedan) startat ett företag och trodde väl att jag skulle kunna plocka ut lite lön vid det här laget. Men det går knackigt tyvärr då efter juni har jag inte tagit ut ett öre (nåja några stackars tusenlappar) i lön. Och det gör sååå ont i mitt hjärta att inte kunna åka på mor och dotter helg som jag lovat. Hon vet att vi har dåligt ställt och väntar säkert till vi kan få råd…. MEN det här hade ju verkligen varit toppen. Kram

  32. Att hitta sin vän, sin soulmate, att bli förälskad och kär, att komma iväg på resa. Underbart! Att renovera stort gammalt hus, att gifta sig, att renovera mera, att få underbart barn, att renovera ännu mera, att få underbart syskon, att fortsätta renovera, att planera resa, att få stor räkning 🙁 Att aldrig komma iväg, jag och min käre. Att behöva tanka energi <3 om än så för en dag…Underbart!!!

  33. Jag skulle ta med min mamma eftersom vi bor i olika städer och inte träffas så ofta som jag skulle vilja. De gånger vi ses är vid jul och ibland födelsedagar och då har vi sällan tid att umgås. Det hade varit härligt att få åka iväg och bara göra ingenting och prata om sånt vi inte hinner med annars 🙂

  34. Vad kul det skulle få vara att överraska, den för mig, finaste systern i världen.
    Trevlig helg!!
    Emma N

  35. Jag vill bjuda med min vän som nyligen fått beskedet att hon och hennes man inte kan få barn trots åtskilliga IVF försök. Det här har knäckt henne fullständigt och trots tappert humör har hon tappat en del av hennes gnista. Den här damen behöver en paus från livet och förtjänar att få lite lyx och pampering en söndag.

  36. Jag skulle ta med mig min vän, mitt stöd, min kraft, mitt andningshål, mitt skratt, mina tårar, min stora trygghet… Min syster! Som i mitt liv just nu finns för mig, hela tiden, då jag behöver henne. Hoppas på en härlig dag där jag tillsammans med lilla sis, tankar energi och återfå lite styrka. Tack och kram!!

  37. Jag skulle ta med mig min fina vän som har lite motvind i livet just nu. Vad kunde vara bättre än att kunna överraska en vän med avslappning när livet bjuder på lite för många utmaningar på en och samma gång. Tanka energi tillsammans och bara koppla av från vardagens måsten.

  38. Precis vad jag och min kompis skulle behöva. Med tanke på att medlemmar i vår kvinnoklubb helt frankt har bytt datum innan jul vilket har lett till att jag och kompisen inte kan delta (så surt).
    Skulle vi då ligga och jäsa i en ute-jacuzzi på Romeleåsen så hade de varit dom som blev avis på oss!:)
    Kram

  39. Någon som verkligen förtjänar lite lyxig kvalitétstid är min klippa till sambo, det är han som stöttar och peppar mig samtidigt som han tar hand om våran lilla bebis och kämpar på med alla hushållssysslor medans jag ligger utslagen och bokstavligt talat mår skit av cellgiftsbehandlingarna. #FUCKCANCER

  40. Ååh jag skulle så gärna vilja skämma bort min syster med detta! Vi jobbar båda två inom väldigt mansdominerade yrken där man knappast tar sig tid för avkoppling och SPA. Det skulle vara ren och skär lyx att få bli ompysslade och ”tjejiga” på riktigt med god mat, behandlingar och bubbel.

  41. Jag skulle tagit med mig min blivande man.. Kanske som en smekmånad. För att han står ut med mig i vått och torrt. Trots att jag är bridezilla och sjukskriven och försöker att planera ett drömbröllop för inga pengar. För att hans drömresa fick snålas ner på pga min operation. För att den jag älskar mest av allt har hamnat i skymundan på sistone.
    För att han absolut älskar the Lodge efter vårt första möte där…
    Vilken fin påminnelse detta blev för mig bara genom att skriva ner detta. Så stort tack bara för det!

  42. Jag skulle gärna vilja åka ditt med mig älskade man, så vi kan tillverka en lillebror/lillasyster eller iaf ha träningsläger <3.

    😉

  43. Hej,
    Jag skulle vilja bjuda med en relativt nyfunnen god vän, vilket man inte hittar så lätt vid vuxen ålder, en vän som gör mig glad och ger mig så mycket energi. Med 2 små barn prioriterar man kanske inte sådan här lyx, men åååååå vad det skulle vara välkommet!

  44. Jag skulle ta med mannen i mitt liv. Han den där jag älskat nu i 14 år. Och vår son. Han den där som till slut kom till efter 6 års försökande och en IVF. Bara för att det är de där två jag älskar mest på jorden och det går säkert att klämma in en fyraåring i paketet på nåt vis. Och att jag vill ha med just de där två, förutom det uppenbara att jag gärna reser med dem och delar mina upplevelser med dem, beror på att jag hemskt gärna skulle vilja passa på att visa dem stan där jag växte upp, nämligen Lund. Min son älskar att höra historier från när jag var liten och då kunde vi passa på att åka förbi huset där jag bodde och titta om dagiset där jag gick finns kvar. Med huslån och ett högst medvetet val att gå ner i arbetstid finns det annars inte mycket utrymme för resor och lyx i vardagen. Så nu håller jag alla tummar och tår! 🙂

  45. Okej – Nu kommer du inte att tro mig men just den 11/10 firar jag och min sambo 10 år. Helt sant! Det är ”vår” dag. Då för exakt 10 år sedan hade han bjudit hem mig till sig på hemlagad middag och i hemlighet lånat sin grannes vedeldade badtunna så efter middagen överraskade han mig med en cirkel av tända värmeljus runt badet mitt i den smällkalla, klara oktoberkvällen. Romantiskt? Jajjamensan. Det vore inte helt fel, om man säger så, att få bjuda igen liksom. Han har ju ändå väntat i tio år 🙂

  46. Jag vill ta med mig min äldsta dotter som pluggar hotell & turism, för att hon är s¨himla fantastisk och hjälper till så mycket med hemmet och alla sysslor där, samt med sina småsyskon. Hon är helt klart värd lite lyx och att få komma hemifrån en stund. Det skulle vara så underbart att bara få vara själva och umgås utan massa måsten.

  47. Jag skulle vilja åka till The Lodge med min man. Han har precis fyllt 40 år och är värd att få bli ompysslad med lite massage och ensamtid tillsammans med mig. Det är som du säger, Emma, kärleken måste vårdas. Och ska jag vara helt ärlig så har det blivit lite dåligt med det på sista tiden. Det hade varit helt underbart att få åka iväg på tu man hand och göra något sånt här.
    Kram Anna!

  48. Jag skulle vilja överraska min kära snart 90-åriga morfar med en sån här speciell söndag. Det finns ingen som uppskattar happenings så som han. Chansen för honom att komma iväg från sitt köksbord och vardagstristessen är att någon dra med sig honom.
    Inte för att han någonsin har nämnt något, men jag tror att han är väldigt besvärad över att han blivit ensam och att åldern smygit sig på.
    En tur till The Lodge hade blivit ett evigt och fint minne för oss.

  49. Å vilken underbar tävling!! Jag skulle ta med mig min älskade mor som har ställt upp för mig otroligt mycket under en lång tid nu då jag varit väldigt sjuk. Jag har haft svårt att komma på hur jag skall återgälda min tacksamhet och det här skulle vara helt perfekt. Hon är inte en kvinna som unnar sig mycket och hon skulle älska att få uppleva en sådan här vistelse!

  50. Åh vad underbart! Vi är ganska nyblivna föräldrar och skulle sååå uppskatta att få komma bort och vila upp och andas ut en stund 🙂

    Vi håller våra trötta tummar! 🙂

  51. Åh wow vilken underbar tävling!
    Jag hade utan att tveka tagit med mig min man faktiskt. Vi har så många gånger kört i de trakterna och senast nu i kväll när vi hämtade en sak hos en vän i Genarp. Så ofta drömt oss dit och efter vad maken ställt upp på mig idag, och alla andra dagar, så hade jag velat ge den stunden till honom.

    Njut fredagskvällen!

  52. Efter Sannas inlägg om sin morfar känns det nästan dumt att skriva kommentar. Men, jag och min Älskade lär ju inte ta oss iväg om jag inte gör ett försök jag med.

    Just nu tillbringar vi kvällarna med att packa, rensa, jobba heltid och fixa och trixa med allt livet ger med det och tre underbara (och stundtals) skitjobbiga ungar. Aktiviteter, träningar, kompisar, trots, läxläsning och nattningar. Väl efter flytten ska hela huset renoveras, lilla S börjar på ny förskola på måndag och jag på nytt jobb så ja, det är lite mycket nu.

    Och vi sa till varann, senast igår, vi MÅSTE försöka fixa barnvakt efter flytten och komma iväg, bara en natt på annan plats där vi bara är vi.

    Dock inte alltid så lätt då min mamma fortfarande jobbar, bor i ena änden av landet och snart ska ut på en långresa. Hans föräldrar skruttiga och i andra änden av Sverige

    19/10 firar vi 4 år tillsammans och tanken var att det skulle bli vår bröllopsdag. Nu blev det inte så av många anledningar men som läget är just nu känns det helt okej.

    Önskar att vi fick spaa tillsammans, han har gett mig massor med massagetimmar (arbetar som sjukgymnast och massör) men aldrig att jag kan ge tillbaka. Skulle bara vilja se honom så där härligt avslappnad och få fnissa tillsammans åt nåt internt skämt sådär som vi gjorde förut. Nu hinner vi inte känns det som, fastän vi båda saknar det.
    Och i detta nu värms mitt hjärta av att höra hur han, min älskade man och vår dotter skrattar tillsammans vid tandborstningen ❤ Livet är bra underbart ❤

  53. Jag skulle älska att få ta med min man på en sådan här sak! Han jobbar oerhört hårt med sitt eget lilla företag och vi har inte haft en riktig semester ihop sedan vi träffades för sex år sedan! Med två barn och en hel del djur hemma är det svårt att ta sig tiden tillsammans. Men vilket tillfälle detta vore.. Mannen min fyller år den 16 November så denna överraskning vore guld värd!

  54. Jag skulle gärna vilja ta med mig min affärspartner Anneli som även är min goda vän. Vi driver ett företag tillsamman sedan 3 år tillbaka och jobbar sjukt mycket! Företaget går bra och all vår tid läger vi på företaget- på gott och ont. Vi trivs i varandras sällskap och har mycket kul tillsammans, men vi hinner aldrig umgås utanför jobbet, tyvärr! Vi skulle båda må bra av att få bli ompysslade lite samt påminnas om att vi även är mycket goda väninnor. Hoppas så…

  55. Jag skulle ta med mig min pappa som fyller 70 år. Vem vill inte uppmärksamma sin pappa som har gjort allt för en. Hämtat en mitt i natten från fester, köpte min första ponny till mig, övningskörde med en, uppmuntrat en.. Som bara finns där för en. En stöttepelare i väder och vind!

  56. Ingen skulle bli lyckligare än jag om jag vann denna fantastiska present till min man. När man befinner sig mitt i livet med tre ljuvliga troll och stressar runt i livspusslet glömmer man ibland bort den käraste man har. Det är då man ska stanna upp och unna relationen härlig lyx, kärlek och få massor pirr i magen.

  57. Åh, jag skulle såå vilja ta med min nioårige son för lite mys. Han har det just nu väldigt jobbigt med sin pappa, som vi inte bor med. Han blir inte respekterad och vill inte alls träffa sin pappa längre eftersom han inte ”tycker om” honom. Sorgligt, men jag tar hans känslor på största allvar, och inte som pappa kräver att träffa honom för att det är hans ”rättighet” som pappa. Han kan inte alls se att han sårar sin pojke. Mitt hjärta gråter! Med två småsyskon är det inte alltid så lätt att få till mer än korta stunder av bara vitid. Och jag vet att min älskade älskade kokosboll njuter av härligheter som hotellvistelse, smaskigheter för magen och all annan lyx som erbjuds. Kram från fredagssoffan/Pernilla

  58. Har bara läst om och sett bilder från underbara The Lodge och önskat så många gånger att få tillbringa en helg där. Jag och min man som jag skulle ta med mig behöver verkligen lite tid på tumanhand för att försöka hålla ihop vårt förhållande. Inte sedan vår son föddes för två år sedan har vi fått vara ensamma ihop. Vi hade världens stabilaste förhållande innan vår son kom men förhållandet har utsatts för enorma prövningar de senaste åren i och med småbarn, förlorad fritid, dödsfall i släkten och allt vad livet har att erbjuda. Nu har det gått så långt att en seperation har varit uppe på tapeten. Att få en weekend på The Lodge kommer inte att lösa alla våra problem men det hade varit ett ypperlig nystart för att vända oss om på rätt håll igen. En paus från livet som vi så väl behöver och ny energi att tända den där gnistan som en gång var så stark.

  59. Jag skulle så klart ta med mig min käraste vän. Hon som alltid finns där, som lyssnar, stöttar och uppmuntrar mig. Jag älskar henne och skulle vilja röva bort henne och bjuda henne på en riktig lyxdag, för hon är värd det och så mycket mer.

  60. Oj, det är många vänner och personer som håller mitt hjärta varmt som jag skulle vilja ta med på en sån här mysig upplevelse. Om jag skulle välja en av alla dessa -så är det min älskade mamma. Hon är i grunden en av de allraste finaste människorna på denna jord. Hon bryr sig om alla sin omgivning och älskar sitt jobb som personlig assistent till en autistisk pojke. Hennes engagemang för barn som har det svårare än andra är beundransvärt. Tyvärr har min mamma förslitningsskador i rygg och ben och inte kunnat jobba så mycket den senaste tiden och jag skulle vilja unna henne en dag av lyx som den här! Att inte kunna arbeta för att man har ont i kroppen är otroligt ångestladdat för min mamma och att få krypa ner i en varm bubbel pool skulle göra hennes själ väldigt gott Och framför allt hennes rygg. Jag skulle gärna vilja överraska min mamma med en dag som denna. Jag har självklart gillat er på fb.

  61. Gillar redan The Lodge på FB och har drömt om sen första gången jag såg bilder därifrån att få tillbringa tid där tillsammans med maken! Han jobbar så mycket och vi prioriterar alltid barnen före oss själva så det är såå sällan vi har egentid hemifrån. Vi skulle verkligen behöva den tiden med varandra så nu hoppas jag innerligt!

  62. Skulle så gärna vilja ta med en av mina egentligen närmaste tjejer på en stund för bara oss två. Vi umgicks så mycket mer förr när hon var i en relation.Vi hade en sån här par-vänskap. Umgicks alltid alla fyra…. Vi pratar fortfarande ofta och jag tycker så mycket om henne, men efter deras separation har tillfällen som vi setts varit överaskade få och därför skulle en vinst i denna ”tävling” betyda mycket att få dela med henne.
    Har givetvis gillat på FB också…

  63. Jag skulle ta med min älskade älskade man som betyder så mycket för mig! Han är egenföretagare och har det så stressigt just nu, tar mycket ansvar och vill alltid göra det bästa han kan. Vi försöker även sälja vårt hus och har försökt göra det i över ett år men det går inge vidare, det är par efter par som vill komma och titta så vi städar stylar och fixar inför varje visning men det händer aldrig nånting. Och så ska vi få en vårt första barn och det är ju såklart underbart och härligt, men innebär även att jag är väldigt trött och har lite ork eftersom vi är i slutspurten – 3 veckor kvar, så sömnen är inte den bästa och kroppen är tung. Så vi skulle N-J-U-T-A av en lyxig spadag! <3

  64. Hej! Vi bor på västkusten, några mil norr om Göteborg, men nyligen har min sambo blivit Malmöbo några dagar i veckan och jag är förälskad i den stan (och karln)! (har givetvis passat på att komma ner några helger & gjort ett hem till karln) Det hade varit så kul att även lära känna omgivningarna runt Malmö!

  65. Jag skulle vilja vinna The Lodge paketet. Idag har jag insett att jag inte mår bra, att jag är ledsen och tidsstyrd, att jag behöver hjälp att reda ut livets frågor. Jag skriver inte det för att vinna, utan mer för en bekräftelse inför mig själv, att det är nu det börjar, nu börjar jobbet. Jag ska bli en 100% lycklig liten människa igen. Stressen ska bort och vad gör jag det allra bäst med, jo, det är en spahelg på The Lodge, men även om jag inte vinner den, så börjar det nu 🙂 resan. Jag unnade mig spa i helgen..det fick alla mina sinnen att koppla av och bort, vilken magisk känsla det var, sååå magisk..Det var så fint för mig och det var så fint för min sambo.. Jag är värd att må bra.
    Kram Åsa

  66. Åhhhhh, vad ljuvligt! Känns som om varenda mamma, kvinna, morfar, väninna, man osv är värd en sådan här upplevelse. Gör ändå ett försök och är med och tävlar jag med!

    Skulle vilja åka iväg ned min käre man. Känns som om det var meningen att jag skulle läsa detta inlägget just idag. Idag då vi firar vår 7-åriga bröllopsdag och 22 år sedan vi träffades. Vi har små möjligheter till avlastning och prioriterar inte oss själva. Har suttit i mjukisbyxor ikväll och ätit middag i skift medans den andra har tröstat orolig baby. Är slutkörda med en baby som vaknar 10 gånger per natt och en energisk 5-åring som kräver sitt. Vi hade planerat gå ut och äta men fick avboka för ingen kunde passa båda barnen just idag. Nu i november fyller mannen 40 år och vi har sagt att DÅ måste vi försöka göra något tillsammans. The Lodge har varit drömmen länge men helt ärligt har vi inte orkat kolla upp dagar och möjligheter. En vinst hade gett oss den där knuffen att faktisk åka iväg och inte bara låta planerna rinna ut i sanden för att orken inte finns för annat än att hålla vardagen flytande.

  67. Den 14 november har jag och min sambo varit tillsammans i 10 år. För tilfället är jag mammaledig medvår andra son och ska tillbaka till arbetslivet från november. Det är hektiska dagar med två små och en man som jobbar mest hela tiden. Därför tycker jag det skulle passa oss som hand i handske. Eftersom jag knappt kan minnas sedan när vi gjorde nåt på tu man hand (bor i oslo, långt från familj och vänner) tror jag det skulle vara bra för oss. Utan att han vet om det skulle jag gärna överraska med hotellnatt och spa som årspresent till oss.

    Tack för en inspirerande blogg!
    Sara

  68. Åh wow! Jag är så tråkig att jag väljer min sambo, min sons pappa, min bästis, min kärlek. Som småbarnförälder är alla tider tillsammans utan barn lyx, men ännu lyxigare hade det varit att få vinna detta! Kanske man får ork att fixa en lillasyster också haha 🙂

  69. Mellan blöjbyten, hämtningar och lunchlådor hittar man oftast lite tid för att lyssna, leka och känna kärlek. Men, dessa stunder räcker oftast bara till barnen. När livet viner runt öronen glömmer man ibland, eller väldigt ofta, bort den man som man en gång valde. Man tänker att imorgon, ikväll, sen hinner vi prata, skratta och älska. Men, när kommer det ”sen” som man väntar på. Timmar, dagar, veckor går och plötsligt kommer man på att man inte tittat varandra i ögonen, inte verkligen lyssnat, inte verkligen känt. Där är vi nu, mitt ibland odiskade vällingflaskor, bajsblöjor och bebispussar, och hoppas att vårt ”sen” kommer. En söndag, för oss, bara oss. En liten stund av kärlek……… Kram Josephine

  70. Åhå, den 12 okt gifter vi oss, och ingen smekresa planerad, det här skulle ju vara peeeerfa! Herregud! 🙂

  71. Jag skulle vilja åka till the Logde med min bror. Det skulle bli ett tillfälle att umgås och komma ikapp med varandra.

  72. För snart ett halvår sedan insjuknade min fina storasyster med otrevliga blödningar som efter många om och men visade sig komma ifrån en elakartad tumör i ändtarmen. Det här var en enorm chock eftersom det är något som vanligen drabbar 74-åringar och inte 34-åringar. Hon har nu gått igenom strålning och en omfattande operation där hon tyvärr fått en stomi vilket gör det hela ännu lite svårare att hantera. Men min syster är så otroligt stark och målmedveten och jag vet att hon kommer ta sig igenom detta galant. Just nu är hon inlagd och har svårt att äta och dricka. Hon klagar aldrig över något men för tillfället är det så otroligt tydligt att hon inte mår bra så därför vill jag peppa henne med en sån här fantastisk lyx-söndag för det har hon verkligen förtjänat!!!

  73. För snart ett halvår sedan insjuknade min fina storasyster med otrevliga blödningar som efter många om och men visade sig komma ifrån en elakartad tumör i ändtarmen. Det här var en enorm chock eftersom det är något som vanligen drabbar 74-åringar och inte 34-åringar. Hon har nu gått igenom strålning och en omfattande operation där hon tyvärr fått en stomi vilket gör det hela ännu lite svårare att hantera. Men min syster är så otroligt stark och målmedveten och jag vet att hon kommer ta sig igenom detta galant. Just nu är hon inlagd och har svårt att äta och dricka. Hon klagar aldrig över något men för tillfället är det så otroligt tydligt att hon inte mår bra så därför vill jag peppa henne med en sån här fantastisk lyx-söndag för det har hon verkligen förtjänat!!!

  74. Åh vilken grej! Jag skulle ta med mig en av mina vänner, som precis som jag är exil-skåning. Vi har en ständig längtan till Skåne och pratar ofta om att åka till Skåne tillsammans. Det här skulle vara fantastiskt fint att få göra tillsammans. Utan män & barn. Få kvalitetstid tillsammans och hinna prata färdigt tillsammans.

  75. Min bästa väninna Hanna hade fått följa med. Hon är en rätt ny bekantskap som jag fann på jobbet för 3år sedan. Tyvärr bytte jag jobb för 5månader sedan och nu träffas vi alldeles för sällan. Hon är min ”fru Sederblad” och vi skulle behöva lite tid ihop.

  76. Åååh! Jag vet inte om man kan önska två andra och inte sig själv? För jag har två kvinnor i mitt liv som betyder så otroligt mycket för mig och som jag verkligen skulle vilja ge detta. I regn och solsken finns vi där för varandra och just nu har det varit lite ”regnigt” på sina håll och jag vet att de där två skulle ramla av stolen av lycka över att få andas lite och unna och götta sig.. Två osjälviska kvinnor som finns för andra. Det är till min älskade syster och mamma jag skulle önska denna upplevelse<3

  77. Låter ju fantastiskt helt enkelt! Enkelt val! Jag skulle bjuda med mig min supergod bästis Julia. Vi bor ca 30 mil ifrån varandra och ses alldeles för sällan. Jag är skapligt nybliven trebarnsmor och hon har två små sötnosar. Vi brukar ses ett par gånger om året med familjerna och det är alltid jättehärligt men det skulle va så mycket värt med den där kvalitetstiden när man bara pratar om och fnittrar åt gamla galna minnen och bara har det sådär härligt som man bara kan ha med de allra finaste vännerna!

  78. Jag fyller år just den 3nov och det hade ju varit underbart att få komma iväg på lite lyx just den dagen.. Och självklart väljer jag att åka med min stora kärlek.

  79. Jag fyller 40 i november och skulle helt klart vilja ha med mig maken. Just nu är vi ute på en tuff resa med vår äldsta son, och framöver kommer nog tvåsamheten vara obefintlig.

  80. 1. Jag skulle ta med mig min tvillingsyrra – definitivt! Hon är en utarbetad tvåbarnsmor och jag… tja, jag är bara utarbetad och hösttrött. Det hade varit såå skönt att lyxa till det lite med en vistelse på The Lodge, med lite massage och att bara få umgås och mysa till det ett tag. Underbart! 🙂
    2. Har gillat The Lodge på fejjan! 🙂

  81. I somras fick vi båda uppleva det största i livet, jag och min bästa vän – vi fick barn. Hon en liten dotter och jag en son. Sen dess har livet snurrat på så som det gör med en liten bebis och vi kastar iväg sms fram och tillbaka, hu:ar åt tröttheten och gläds åt våra smås utveckling. Varenda dag önskar jag att hon bodde här och inte där, så vi kunde träffas och få lov att lyfta på det där locket, lätta på trycket som bara vi två kan. Nicka igenkännande åt varandra. Men så är det ju det här med avståndet. Vi skulle behöva en hel vecka för prata om allt som vi upplevt. Men en stunds ompyssling tillsammans med världen bästa vän hade varit fullt tillräckligt. Vi som knappt hinner borsta tänderna längre 😉

  82. Skulle jag bli den lyckliga vinnaren av denna tävling skulle jag ta med min kära sambo som ställer upp för mig i ur o skur. Han står ut med mig trots att jag är mer borta-än hemma pga mitt elitsatsande i cykel. Jag flänger halva året utomlands , förbisätter det mesta för att kunna göra min satsning fullt ut och min kära sambo får hålla ställningarna på hemmaplan. Att få en helg på The Lodge vore present till som heter duga till nån som står en kär!

  83. Vilken tävling! Och så många vackra kommentarer med goda anledningar allihop! Idag fick jag ett besked, ett väldigt ledsamt sjukdomsrelaterat besked. Det mesta känns/är hopplöst. En endaste vän har stått kvar genom de här åren, genom sjukdom, dödsfall, rättsliga efterspel m.m. Denna person som fanns kvar när alla andra svek/försvann/gav upp skulle jag ta med mig om jag råkar vinna.

  84. För precis ett år sedan bestämde jag och min man oss för att vi själva utan nån direkt hjälp skulle förvandla ett totalt sönderrenoverat gammalt 20-tals hus till våra drömmars hus. Med en sex veckor gammal bebis på armen gav vi oss in på ett gigantiskt projekt och kunde inte föreställa oss hur mycket slit det är att bygga om ett hus från grunden för att rädda den gamla själ vi vet huset besitter. Vi har enormt lite kvalitets tid för varandra just nu och att få smita iväg en dag tillsammans med min man hade varit helt underbart!

  85. Tänk att kunna få ta med sin underbara vän, vän med ett hjärta lika stort som hela Skåne, få ge henne en tid av bara lugn och ro mitt i en skillsmäsa som är så vidrigt, ett ex som psykar, hotar och bär sig åt. En ängel som inte vet vart hon ska bo mer än tre månader i taget och inte får ihop ekonomin till mer än knappt mat, HON tar sig tid att finnas för mig, mina barn och bara ÄR. HON förtjänar en mer än vad jag någonsin kan ge❤️

  86. Skulls låta mina föräldrar njuta detta paket. De bor där ute i skogarna en kort promenad från The lodge men har aldrig unnat sig en vistelse eller matupplevelse. Perfekt present nu när sista barnet flyttat hemifrån!

  87. Som den inbitna stockholmare jag är har jag dessvärre inte fått uppleva det fantastiska Skåne som du delar med dig av i din blogg, än. Men jag längtar… För En gång när jag var barn fick jag komma dit, till skogarna och ängarna och rida genom Skånes vackra natur. Jag vill uppleva det som vuxen igen. Jag tar med mig min parhäst och bästa vän Katarina för att hon alltid finns där, för att jag vill dela the Lodge och skåneskogen med just henne <3

  88. Som den inbitna stockholmare jag är har jag tyvärr bara fått uppleva Skåne på hästryggen en enda gång, som barn. Jag älskade det, och jag har längtat tillbaka länge.. Om jag skulle vinna tar jag med mig min älskade Katarina, min vän, mitt allt för att dela en helg på the Lodge och för en ridtur genom Skånes skogar. Gillar The Lodge på fb!!

  89. Hej! Jag vill inte åka själv, men ge mina föräldrar som alltid ställer upp för min och min systers familj. Tack vare dem har vi barnvakt, hämtning på dagis, skola, hjälp med sjuka barn mm. De är väl värda lite egentid och avkoppling!

  90. 1. Jag skulle ta med mig min före detta arbetskamrat och bästa vän. Vi träffas inte så ofta nu, och när vi gör det känns det som om tiden aldrig räcker till för att prata klart. Det hade varit något härligt att se fram emot i höstmörkret!

  91. Hej! Skulle så gärna åka med min allra bästa kompis. Hon bor i Skåne och jag i Västerås. Vi träffas inte så ofta eller typ aldrig. Lifspusslet du vet… Hon har gått igenom en jobbig cancerperiod och jag är en trött mattant 🙂 vi skulle inte ta skada av lite lyx.

  92. Jag skulle ta med mig min älskade mamma! Hon är världens bästa person som verkligen gör allt för alla, men sällan nåt för sig själv. Jag själv är student så något sånt här ligger lite över min budget så skulle vara en ren lycka att vinna!

  93. Ja. Jag hoppas också att Sanna och hennes morfar vinner.

    Men! Jag och min man kan få komma tvåa. Efter ett jävligt kämpigt år med en son som vaknar klockan fyra och gråtit varje dag vi lämnat honom på förskolan bestämde sig min man att vara föräldraledig. Det har varit dökämpigt för vår ekonomi att leva på bara min lön (vi får inget från försäkringskassan längre) och aldrig har vi bråkat som i våras. Men vi gjorde det som kändes rätt i magen. Och nu är vi helt slut, men det var rätt.

  94. Hej! Jag skulle ta med min bästaste kompis Åsa. Vi har varandra i vått och torrt! Tänk och bara få ha det sådär härligt och bara prata, prata…

  95. Önskar mig att efter en kommande lång vinter med frånvaro av de där stunderna man behöver för att hitta varandra igen ha en mysig helg att se fram emot tillsammans med min sambo.

  96. Varje gång du har varit där och visat bilder har jag gått in på the Lodge hemsida för att boka in mig och min pojkvän. Vi har precis flyttat ihop och det är helt underbart, men det kunde vara skönt att komma iväg och få lite kvalitetstid ihop. Tyvärr tillåter inte CSN såna utsvävningar:)

  97. När jag stryker min älskade över ryggen är det inte skuldrorna jag känner – det är änglavingar.
    *En ängel som behöver omsorg och kärlek*

  98. VÅR KÄRA MAMMA! Hennes älskade man och vår pappa lämnade oss hastigt, brutalt och alldeles för tidigt för två år sedan. Hon kämpar och håller skenet uppe men har svårt att ta sig hemifrån. Hon vill känna sig trygg och bekväm när hon ska ge sig iväg någonstans. Vi tror detta vore toppen för henne!
    Kram från hennes båda döttrar

  99. Hej! Jag skulle vilja vinna det här presentkortet till mina underbara föräldrar som stöttar och ställer upp i alla lägen. De är två klippor att alltid luta sig mot, som jag vet finns där oavsett om jag i mina yngre år ringde mitt i natten och berättade att deras bil blivit sönderslagen eller om min bil krånglat, så rycker dom alltid ut och hjälper mig:) Därför är de värda en avkopplande dag helt enkelt. Hoppas på tur!

  100. Jag skulle ta med min fina vän som efter att ha varit sjuk i många år äntligen fick sin diagnos för ett par år sedan. Sen dess har hon fått ge upp hoppet om ett aktivt liv, ett jobb, att kunna leva sitt gamla liv. Nu när hon varit sjuk länge är ersättningen från försäkringskassan väldigt låg och hon har inte råd med mycket. Så det skulle vara sååå härligt att få ta med henne på en sån här weekend där hon kan få njuta, vila och bara mysa. Att hon för en liten stund kan fly verkligen med dess ångest och bekymmer och för mig att få skämma bort henne ordentligt, min fina Lena som alltid ställer upp för sina vänner i vått och torrt <3

  101. Jag skulle vilja bjuda med min sambo, vi hade behövt lite söndagssvkoppling efter ett tufft år med missfall, husköp och ständiga renoveringar. Och drömmar som inte vill sig riktigt som vi vill. Det hade varit så skönt att få släppa renoveringar och bara få rå om varandra och ha det mysigt en dag.

  102. Åhh, vilket fantastiskt ställe. Jag och min allra bästa vän har tillbringat en tid tillsammans på USAs västkust. Vi älskade och saknar verkligen den tiden ibland. Detta ställe påminner verkligen om svunna tider! Nu är allt annorlunda vardagen kantas av familj, hus, jobb och studier. För min fina vän har livet har livet tagit en annorlunda riktning i form av cancer! Hon har precis förlorat sin mamma och även hennes man kämpar mot detta hemska monster. Jag kan inte tänka mig någon mer välförkänt person att få ett litet paus i en tuff vardag!

  103. Hej , jag skulle önska detta till min man o mig . Min pappas död förra året o min mans sjukdom Parkinson gör så ibland känns allt bara förbaskat tungt o totalt hopplöst, men någonstans finner man det fina igen , man hittar tillbaka till all glädje och jag tror det kallas äkta o innerlig kärlek både till livet o till varandra. Efter såå många år tillsammans (32 år) har vi gått igenom mycket med varandra min man o jag men att se vad denna sjukdom kan göra med den man älskar kan få mig att bara gråta , det är tur att dom goda dagarna är fler än dom dåliga och att vi båda har vår dåliga humor då vi kan skratta åt all skit som händer ibland.

  104. Jag skulle ta med mig min nyblivna man för att fira vårt giftermål då vi inte kommit iväg på någon bröllopsresa och inte kommer kunna komma iväg än på ett tag då jag precis börjat jobba efter 5 års långa studier. Det hade varit helt underbart att få bjuda med honom till detta ställe som jag velat åka till så himla länge!

  105. Jag skulle bjuda med min nyblivna man för att fira vårt giftermål, då vi ännu inte kommit iväg på någon bröllopsresa och inte kommer kunna komma iväg på en tid eftersom jag precis börjat jobba efter 5 års långa studier. Min man har varit ett otroligt stöd genom hela utbildningen och det hade varit underbart att få ge honom något tillbaka!

  106. TOKGILLAR redan The Lodge! Mitt solklara val av sällskap är min älskade storasyster som behöver fly vardagen, sluta ögonen, känna att varje muskel i kroppen går i dvala och drömma stort för en stund! Glömma allt som heter ”heltidsarbetande tvåbarnsmor mitt i husrenovering med sjukskriven sambo á la kronisk sjukdom och alltid-där-för-alla-superkvinnan”. Det mjukaste moln vill jag ge dig att sväva på, en dag på The Lodge och låta dig andas in härligheten, älskade syster….

  107. Jag skulle vilja bjuda med min fru som är gravid och har mått uruselt den senaste månaden samtidigt som hon har haft många utmaningar på jobbet. Hon har länge pratat om att hon vill åka till The Lodge och det vore underbart att få överraska henne med detta!

  108. Å detta ser ut som det underbaraste stället på tusen mils avstånd:)
    Jag skulle såååå gärna vilja åka och ta med mig min särbo för att tanka energi inför
    en hjärnoperation han ska göra i Umeå inom en framtid…Det kommer att bli jobbigt…för oss båda.
    Att få vistas en stund på The Lodge och i Skåne som vi älskar skulle vara balsam för själen♥
    Många kramar
    A

  109. FYRA ÅR SEDAN SIST….alltstå fyra år sedan min man och jag var på semester. Vi har en gammal gård vars renoveringsbehov slukar all vår tid, kraft och alla våra pengar. Om jag vinner vill jag bjuda med min Mårten på en stunds avkoppling!
    Tack för en fin och inspirerande blogg! /Martha
    P.s. Jag gillar The Lodge på FB! 🙂

  110. Jag har aldrig träffat henne förut, hon fyller 50 och kommer hit i november. Min underbara STORASYSTER. Äntligen ska vi ses efter flera tusen konversationer på Facebook SMS och telefonsamtal. Det här skulle bli den perfekta presenten och en möjlighet att i lugn och ro ta igen lite av all missad tid 🙂

  111. Hej! Detta låter underbart! Har provat brunchen på the Lodge och det var gott och mysigt så man fick rysningar. Tyvärr kunde jag inte smaka alla goda ostar och charkuterier eftersom jag är gravid i v 33… Hoppas därför på en ny chans nu 🙂 Jag skulle bjuda med min lillasyster, som väntar barn 2 v innan jag. Tror att en Soul Sunday kunde vara precis vad vi behöver om några månader, för att hitta ut ur amningsdimman och bara prata hon och jag i några timmar.
    Gillar såklart redan The Lodge på FB.

  112. Min man växte upp i Genarp men när han var 12 flyttade hela familjen till Täby. Han har inte varit där sedan dess, 30 år sedan alltså. Det skulle vara så mysigt att få möjlighet att se var han gick i skolan, den där grannen de pallade äpplen hos och alla hästar de hade inpå knuten, finns de kvar? Vi skulle båda uppskatta en fin vistelse på The Lodge.

  113. Om jag vinner skulle jag vilja ta med min tvillingsyster! Hon ställer upp för mig
    I ur och skur och finns alltid där när jag behöver lätta mitt hjärta eller ha en axel att
    Gråta mot…hon är min bästa vän och den jag kan lita på i alla lägen! Nu vill jag ge henne
    Nått tillbaka när hon har det tufft med två små barm och ett på väg vilket innebär både
    Illamående, trötthet och en slags graviddepression

  114. Jag skulle överraska min fina kärlek med detta. Vi har renoverat i 4 månader och the lodge hade varit perfekt återhämtning för ömma ryggar och trötta kroppar…

  115. Jag skulle så gärna åka dit med min älskade dotter Ellen. Hon kämpar med sitt pluggande, sitt ”unga företagande” och hon ger så mycket till andra. Det skulle vara så mysigt om bara hon och jag kom iväg.

  116. Åhhhh, tänk att få dela en förlossningsberättelse och ta del av en (en liten kille var har vi fått) i den sköna miljön med min vackraste, käraste och galet efterlängtade bästa vän! Hon bor i Skåne, jag i Värmland, saknar så vansinnigt mycket att bara få prata i lugn och ro, skratta och gråta åt allt det som det innebär att slängas in i det fantastiska (och ja, ibland tokjobbiga) tvåbarnslivet.

  117. Hade varit fantastiskt att få bjuda med min mamma till detta underbara ställe. Hon har alltid ställt upp för mig och mina barn när det ”blåst runt knutarna” i livet…vore så roligt att bara få vara tillsammans hon och jag, och i en miljö som skulle ta andan ur oss. För det är ju så lätt att ta varandra för givet…vill ju så gärna visa henne hur mycket hon betyder för mig….<3

  118. För kärlekens skull. Min älskade. Min make & jag. Tre barn, många berg & dalar… Efter 16 år är det dags att göra något för oss. Bara oss & kärleken. Detta vore det perfekta stället & kanske en återkommande favorit för resten av livet.

  119. Jag skulle bjuda med min man då det känns som om vi håller på att glida ifrån varandra i all renovering och vardsagsbekymmer. Bara åka iväg jag och han utan barnen. Hade vart underbart!

  120. Jag skulle så gärna vilja vinna detta till min underbara sambo. Då vi jobbar skift och sällan ser varandra så är det extra härligt när vi får ledig tid tillsammans. Hade varit fantastiskt mysigt att få åka till detta fantastiska ställe !!!!

  121. Jag vill ta med min mamma som fyller 70 år i november.
    Hon vårdar sin mamma/min mormor i hemmet dygnet runt utan minsta avlastning, och har så gjort i nästan fyra års tid. Utan att kunna lämna hennes sida. För det är min mormors vilja att få gå bort hemma i huset hon byggt. Nu har hon inte långt kvar… Sen skulle det få vara skönt att få ta med min mamma till ett lugnt ställe att samla nya krafter och orka gå vidare. Starkare.

  122. Jag står inför en separation efter ett tio år långt förhållande.
    Livet har kastats omkull och i ekvationen ingår två små barn och en golden retriver.
    Varje dag sedan det här beslutet fattades har jag ringt min kära mor varje dag, lite för många gånger. För att älta. Analysera. Gråta. Skratta åt eländet. Prata väder. Ringa upp för att säga ”äh jag hade inget att säga”. Och varje gång jag ringer låter hon glad på rösten och säger ”nej du stör inte, jag lovar, hur är det idag?”. Till saken hör att min mammas liv inte heller alltid är så lätt men hon tar sig verkligen tid för mig både med babbel och rent praktiskt. Hon är en stark kvinna som inte lägger någon tid på sig själv. Och massage? Ha knappast! Balsam i håret på sin höjd. Jag skulle verkligen vilja ge min mamma en dag på The Lodge och jag skulle vilja följa med henne så vi kan prata prata prata men också koppla av för det är något varken hon eller jag har kunnat göra på länge.

  123. Jag skulle ta med mig min vän Anneli för att hon alltid stället upp och puschar mig. Jag går alltid ifrån henne med massa ny energi och inspiration. Och det är inte bara mig hon stöttar utan de flesta av våra gemensamma vänner och såklart hennes familj. De spelar ingen roll om man behöver ventilera om jobbet, träning eller livet i allmänhet, hon ställer alltid upp. Tyvärr har jag precis avslutat ett vikariat och har inte längre någon fast inkomst, så jag har inte möjlighet att bjuda henne på något lyxigt fast jag mer än gärna vill. Men detta hade vi kunnat leva på länge 🙂

  124. Jag skulle hemskt gärna vilja åka och då ta med min bästa vän. Hon har fått en hemsk kronisk hudsjukdom som har gett henne blödande sår över armar och ben. Hon skulle verkligen behöva få bli bortskämd för en dag! Själv? Mig är det inte ett dugg synd om. Jag är lyckligt gift och har världens finaste son. Men visst skulle det vara väldigt skönt med en dag med god mat och lite för mycket skratt!

  125. Min alldeles förska äkta man fyller år precis om hörnet. Och egentligen har vi inte råd med någonting på grund av helvetesrenoveringsprojekt. Men han är ju så fin! Och jag VILL ju överösa honom med all lyx och allt fluffipuff i HELA VÄRLDEN. Och fortsätta vår bröllopsromantikbubbla hela vägen igenom ombyggnaden!

  126. Mamma!!!! Jag skulle definitivt ta med min mamma som bor 50 mil ifrån mig men som ställer upp i ALLA lägen. Min 10 månaders lille son har redan fått ha henne som barnvakt ett antal gånger då vi inte kunnat lösa det. Då har hon satt sig och kört 100 mil turochretur. Världens bästa mamma som jag skulle önska lite egentid med!

  127. Men gud vilken härlig tävling och vilken ångest att behöva komma på vem jag skulle vilja ta med. Först och främst vill jag faktiskt ta med mig själv för att jag förtjänar det mest. Och varför gör jag det då? Jo, för efter ett års trakasserier av min arbetsgivare hamnade jag på sjukhus med grymma magsmärtor, opererades och sjukskrevs… När man så gärna vill jobba och försöka blunda för det som sker så måste kroppen säga ifrån till slut. Och det gjorde den med råge. Summasumarum, jag är sjukskriven och försöker hitta tillbaka till mitt glada bekymmerslösa jag där barnen framkallar skratt istället för panikångest. Och jag är på god väg, men med lite hjälp av en njutningsbar söndag på the Lodge (som jag självfallet gillar på fb) så blir det kanske liiite lättare… tror du inte? KRAM vackra du

  128. Samtidigt som jag sitter här och ”jagar” en upplevelse som jag vill ge bort till mitt livs kärlek tillika barnens pappa, som jag träffade redan som 15-åring och som råkar fylla jämna år fyra dagar före julafton 2013, ramlar jag in i denna tävling! Det måste vara ett tecken. Att läsa om The Lodge´s historia gör att man blir ännu mer sugen på att tillbringa den stora dagen bland sprakande brasor, timslånga samtal, god mat och historier om luftballonger piffat med en ”Man enough” behandling på SPA till honom som en extra present.

  129. Min fina fina karl skulle jag så gärna vilja tillbringa en stund av livet med på denna vackra plats!

  130. Bästa tävlingen! Blev så himla nyfiken på detta ställe när du skrev om det sist. Så nu vill jag överraska maken på en weekend (japp vinner jag så behöver vi ju ändå skaffa barnvakt (har en 2,5 samt en 8 mån bebis) o då är det ju lika bra att ta för hela helgen då vi har en bit att åka), för vi behöver sova, få läsa en bok eller två, äta förbannat god mat o bara få ro om varandra lite. Så för tusan låt mig vinna detta!!! 😀

  131. Wow säger jag bara, vilken tävling!! Underbar 🙂 Skulle jag ha turen att vinna så skulle jag utan att tveka ta med mig min kära sambo, han skulle verkligen bli såå överraskad 🙂 Tänk att få lyxa till det , slappna av o bara vara tillsammans på ett sådant fantastiskt ställe!! En dröm!!
    Kram

  132. Så fina motiveringar alla har, tycker alla är värda att få åka dit 🙂 Kort o gott, även jag skulle vilja åka dit. Om jag vinner, så tar jag med mig min käre man som absolut skulle behöva en energikick med extra påfyllning av kärlek <3

  133. Jag tar med mig min bästa vän i hela världen, Helena. För att hon finns och alltid förstår!

  134. Så härligt! Jag skulle absolut ta med mig min fina man. Mest bara för att få komma ifatt. Båda jobbar heltid, nya jobb, två små prinsar, 7 och 3, hus, räkningar och ett underbart socialt liv. Men bara han och jag….en liten stund….hade varit helt underbart <3
    Kramar Caroline
    Helsingborg

  135. Andas, älska ,känna, utan en smärta fär en dag, det vill jag ge min älskade man i en omgivning så vacker där lugnet och ljuset infinner sig på The Logde.
    Kram

  136. Japppp jag bara måste tävla, jag skulle bjuda min mamma som jag saknar så mycket 🙂
    Island är nära men ändå långt borta när man bor utomlands, min mamma är bäst bäst, hun ställer alltid upp för allt och alla…jaa det skulle vara så roligt att överraska henne med detta.

  137. Min 15-åriga dotter som efter år av slit och oförstånd från myndigheter, skola och ”vänner” äntligen fått ett svar på varför livet är så jobbigt för henne. Hon fick i somras diagnosen högfunktionell autism vilket omkullkastat världen för henne. hon ser sig själv som ett stort misslyckande och kan inte acceptera att hon är den hon är. Hon är verkligen värd en dag med lyx och flärd med sin mor. Vi skulle bara njuta och glömma världen runt omkring oss för en dag.

  138. God morgon fina du!
    Jag skulle GÄRNA vinna detta och ta med min man.
    Det skulle kännas underbart härligt att få vinna lite ”tid” tillsammans <3
    Vi har 5 gemensamma barn tillsammans , jag jobbar nattskift och min man jobbar 4 skift , så med 4 äldre barn och en liten sladdis på 5 år ges inte alltid tid eller råd till detta. Livet rullar på passning av tider och pusslande och prioriteringen är i 1:a hand inte på sådant som faktiskt är minst lika VIKTIGT som att vårda sitt förhållande!
    Så skulle jag vinna ngt sådant här vore det UNDERBART att kunna åka iväg och besvära barnvakter m.m. Skulle kännas fantastiskt att få överraska min man med detta 🙂
    Önskar dig en fin söndag!

  139. Min man har precis idag åkt till Afrika för att jobba där under ett år, det hade varit sååå kul att få överraska honom när han kommer hem på ledighet och att åka till detta underbara ställe! Såklart gillar jag The Loge på fejan..
    P

  140. ***Känns nästan lite knäppt att man ens försöker vinna detta l*j*u*v*l*i*g*a pris…så många som vill, så många härliga formuleringar….ärsch är nog ingen idé… men ändå…vågar man aldrig… kan man ju heller aldrig vinna något…..tar ett djupt andetag….bestämmer mig för att i alla fall ge det ett försök:
    1) VEM: min älskade man
    VARFÖR: skulle så behöva tid på tu man hand
    2) GILLAR the lodge FB såklart 🙂
    Varm kram H***

  141. Jag skulle ta med Johan, min kärlek och trygghet. Varför? Alla vill vi nog gärna lyxa till det för oss och för min del finns det ingen större lyx än att bli bortskämd med den man älskar.
    Jag gillar såklart på fb.
    Trevlig söndagskväll till er!

  142. År efter år har jag strövat framåt i motvind, ensam med mina två barn och med en dotter som har adhd och dödslängtan. Jag har gått och tänkt att det aldrig kommer finnas en man som skulle kunna stå ut att leva i min värld ens för två sekunder, älska mig för den jag är och har blivit genom åren av kamp. Men så en dag för inte alls länge sedan satt han där….på dejt med en kvinna. Vi fastnade för varandra första ögonkastet, han letade reda på mig på facebook….och nu är det han och jag och våra fem barn som vi båda har sedan innan. Jag skulle så gärna vilja åka iväg och mysa bara han, ge honom ett fint avslappnat minne med mig så här i början. Allt annat handlar om stress, hantering av tonårsdöttrar som bråkar och arbete. Att bjuda honom för egen maskin med min lön..det finns inte på denna planeten tyvärr…

  143. Åååå, då skulle jag ta med mig min absolut bästa vän, Pia. Vi har i år varit vänner i 22 år i år och det MÅSTE bara få firas. Vi har stöttat varandra under alla dessa år och gör det fortfarande. Vi har till och med bott ihop, bott grannar, pluggat tillsammans, fick barn med några månaders mellanrum. Helt enkelt vi har varit som siamesiska tvillingar under dessa år och det är ett suveränt kännetecken på en fin vänskap. Jag önskar att alla hade en alldeles egen PIA. Håller tummarna för oss. //Sara

  144. Jag skulle ta med min fina vän Therese. Hon var tärna på min och mannens bröllop i somras men vi hinner aldrig ses. Vi har barn med bekymmer båda två och det tar mycket kraft, energi och tid. Vi skulle behöva tas om hand för en gångs skull istället för tvärtom..<3

  145. Jag skulle ta med mig min man! Efter 3e barnet som nu är 2,5år har vi fortfarande inte varit iväg något ensamma, på tu man hand. Det prioriteras inte, och vi båda känner att vi helst alltid vill vara tillsammans alla 5. Men vårt förhållande behöver en boost, vi vill gå på dejt igen!! Så SNÄLLASÖTARARA, hjälp oss bli lite nykära igen! Kram!

  146. Jag skulle ta med en ny vän som jag just hittat.. Så skönt att hitta nya människor som liksom förstår en och tänker på samma sätt. Ja. Hade varit fint att få chans att slappna av tillsammans där på toppen av åsen.

  147. Hej fina Emma!

    Många som vill vara med och tävla….såklart! Men jag chansar ändå!

    Jag vill ta med mig min underbara vän Lena som jag saknar så mycket!

    Tack för underbar inspiration! Kram

  148. Jag skulle ta med min mamma. Denna månaden är första gången på ett och ett halvt år som hon inte ligger inne på hjärtavdelningen på Östra Sjukhuset minst 1vecka i månaden. Hon är en så pass passionerad och engagerad lärare att hon jobbat i princip alla dagar i veckan, på jobbet som hemma, jourtelefon för sina elever och rättat prov under semestrar. Hon har pågrund av all stress utvecklat ett hjärtfel som ger henne kontinuerliga kärlkramper och tysta hjärtinfarkter.

    Hon behöver läka i själ och kropp. Därför skulle jag välja att få spendera tid med henne som inte ges utrymme till i vardagen. Ta igen alla dagar och nätter spenderade på hårda sjukhussängar och plastiga stolar på akuten. Jag önskar henne fluffiga täcken, mjukhet i tillvaron och vetskapen om att livet för ett ögonblick inte går ut på att kämpa. Min mamma är min styrka, min klippa, den som alltid är den orubliga källan till trygghet.

    Även jag hade mått bra av en paus i tillvaron. Senaste ett och ett halvt år har varit tungt, men vad gör man när man har 3 småsyskon att ta hand om och överrösa med kärlek och lugn för att skingra deras tankar kring att mamma ännu en gång ligger inne på avd 357.

    Ge mig en chans att skämma bort min världens bästa mamma. Ge mig en chans att ge tillbaka för allt hon gjort för så många andra.

  149. Min finaste lillasyster som bor i Malmö ska få ett besök av mig (göteborgs systern) i November – tänk vilket fantastiskt avslut det skulle bli på den helgen – en lodgesöndag … lovely!

  150. Åh jag vill gärna vinna! jag skulle ta med min äldsta dotter som tampas med ständigt magont. Vi skulle få en härlig dag tillsammans där vi skulle kunna ladda våra battarier. Kram Linda

  151. Jag skulle ta med mig min Mamma. Jag träffar henne inte så ofta för jag bor utomlands men att kunde ha lite lyx med sin Mamma när jag är hemma på besök skulle vara underbart.

  152. Jag vill, jag vill, jag vill!! Vinna alltså. Jag skulle ta med mig min fina husband som jag träffar alltför sällan. Trots att vi delar säng varje natt. Svårt att få till ”bara-vi-tid” i vardagen med två små därhemma.

    Hoppas, hoppas, hoppas! Kram från en annan Malmömamma 🙂

  153. Vilken tävling o vilken konkurrens! Jag önskar att dela en dag tillsammans men en vän som mått dåligt en längre period. Hon är sjukskriven och har svårt att komma tillbaka av många anledningar. Livet känns inte så ljust för henne. Hon har haft svårt träffas pågrund av skam och skuld över många saker. Jag vill ta henne med från vardagen och bjuda henne på en dag utöver det vanliga. Tack. Linnea

  154. Jag tar med min ”grannbo” och Soulmate. Vi delar ett fantasktiskt liv sedan 5 år och han finns alltid där för mig och min 11 åriga dotter. Han sköter allt från tvätt till läxläsning, och framför allt är han peppen och närvaron i vardagslunken för oss som jobbar och går i skolan… Sedan i morse är han också kattsällskap åt en nykommen källing vid namn Mercedes. Vi lämnar katt och barn och njuter av varandra och en resa till The Lodge…

  155. Älskar detta fantastiska ställe och det hade varit en dröm att få spendera tid där med mitt livs kärlek!

  156. En fantastisk sak har hänt – jag är nyförälskad i min man. Du vet, när det bubblar i kroppen och jag fnissar åt allt han säger. Längtar efter honom varje dag. Efter att ha fått två färgstarka pojkar inom loppet av ett år (yes två graviditeter), flyttat två gånger och sedan kört järnet på jobbet så tappade jag minnet förra hösten. Deppig fru och mor följde på det och sedan har jag arbetat för att bli en glad mamma igen. Inte hade jag räknat med att upptäcka att jag har en underbar man. Förstår inte hur detta kunde gå mig förbi under så lång tid. Honom vill jag bjuda på varm romantik och min odelade uppmärksamhet. Det ska bli på lyxiga The Lodge. Älskar att det ligger så nära och känns som en retreat på östkusten ”over-there”. Love it! 😉 Tack för en härlig blogg och en lyxig tävling. Kramar från en happy mama

  157. Åh, vad härlig tävling! Alltid tyckt det ser så underbart ut på the Lodge, men aldrig tagit mig i kragen och verkligen åkt dit. Jag skulle vilja ta med min man och bara mysa han och jag. Vi behöver det efter ett omtumlande år med ny och överraskande familjemedlem, barn som inte kom och jobb som gick i stöpet.

  158. Åh…jag vill jag vill jag villllll!! Har tänkt boka in mig och mannen så länge men det har inte blivit av…kikat på deras sida tror jag 100 ggr…Så nu när jag såg den här tävlingen så bara måste jag testa!! Om jag vann skulle jag åka med min man som även är min bästa vän för att få vara bara vi två för ett litet tag, släppa vardagen med 4 små godingar och bara njuta av varandra!

  159. Vilken fantastisk tävling!

    Jag skulle givetvis ta med mig min man. Med två små killar hemma blir det inte mycket tid till bara oss. Det skulle verkligen vara välbehövligt.

    Kram Kristin

  160. Jag vill ta med mamma! Hon är 45 är och har precis sjukpensionerats på grund av utmattningsdepression vilket så klart är oerhört tufft. Hon om någon skulle verkligen behöva avkoppling för att skingra tankarna. Kramar från Ystad!

  161. Hej! Vilken härlig tävling. Jag skulle verkligen vilja unna mina härliga föräldrar som tyvärr upplevt många tråkigheter det senaste året något liknande. Tror att något liknande skulle hjälpa dem att hitta tillbaka till varandra. Mina syskon och jag har haft en fin uppväxt och tyvärr har mina föräldrar haft möjlighet att unna sig någon resa. Så jag hoppas verkligen på att jag kunde bjuda mina föräldrar på detta. Kramar från Finland och tack för en fin blogg!

  162. Hej! Vilken härlig tävling. Jag skulle verkligen vilja unna mina föräldrar en liknande upplevelse, de skulle behöva något liknande. De har tyvärr upplevt många tråkigheter det senaste året och tror att något liknande skulle hjälpa dem att hitta tillbaka till varann. Mina syskon och jag har haft en fin uppväxt, men tyvärr har mina föräldrar aldrig kunnat unna sig en resa. Skulle verkligen vilja bjuda dem på något liknande. Kramar från Finland och tack för en fin blogg!

  163. Jag skulle vilja ta med min vän Marija. Då vi båda två precis blivit lämnade av våra respektive skulle vi behöva en riktigt må bra helg!

  164. En ny underbar ”vi måste ha varit familj i vårt förra liv”- vän, en sådan där som man inte allt för ofta träffar på längre i vuxen ålder, skulle jag ta med.

  165. Åh!! Jag som har dreglat över dina bilder från The Lodge varje gång du varit där! Och surfat runt på deras hemsida och drömt mig bort… Men när man bor i nordliga Jämtland känns det väldigt långt att bara titta ner till Skåne för att få bo på ett visst hotell 🙂 Men om man har en fin anledning, typ att man vunnit boendet, så är det ju ett uuuutmärkt tillfälle att ta med sin bästa, som-alltid-ställer-upp-vän och njuta av The Lodge!!

  166. Fästmannen, pappan, Renoveraren, slitaren och mannen med det varma hjärtat! Med mig alldeles höggravid bestämmer sig karln för att renovera 146 kvm så vi tillsammans alla 3 ska få flytta in i vårt drömhem! Lillen kom och livet rasade på, för ett tag sen insåg vi att det va snart 6 månader sen vi hade tid för varandra bara vi två! Han gör så mycket för oss och karln skulle behöva lite extra uppskattning och avkoppling! Tack för det du gör emma, jag älskart! Höstiga hälsningar /Sophia

  167. Jag skulle gärna ta med mig den där grabben jag förälskade mig en gång för hundra år sedan. Han som jag mitt i villervallan av alla tonåringar och småbarn och husprojekt och jobb och studier liksom nästan glömt av hur trevlig och rolig han faktiskt är. Jag skulle helt sonika vilja åka på date med älskade make <3

  168. Åh. Jag skulle ta med min fantastiska Mamma! Pigga, glad, starka och coachande Mamma! Nu även frisk från tumören. Världens huvudvärk varje dag men alltid lika positiv inför sina barn:)
    Hon är så värd det! Å allt som finns❤

  169. Jag har precis träffat mannen i mitt liv. Han som jag vill leva med, andas in och bara vara i närheten av för resten av mina dagar. Han tar andan ur mig bara genom att jag sneglar på hans perfekt formade händer. Tillsammans med honom skulle jag vilja åka bort och tillbringa några evighetstimmar ihop, bara för att vi älskar varandra mer än jag trodde att hjärtat mäktade med.

  170. Min kompis ska få en bebis i slutet av november, hennes första, och det är så klart många frågor som snurrar i hennes huvud. Att bli mamma är inte lätt och hon skulle behöva lite avkoppling så en dag för henne på spa skulle vara underbart!

  171. Jag har nyss varit i kontakt med den där berömda väggen med allt vad det innebär och för att visa min man att jag, som jag egentligen är och vill vara, finns kvar någonstans därinne så kanske detta kunde vara ett sätt… ett sätt att hitta tillbaka till mig själv och varandra. Kanske.

  172. Vilken härlig vinst! Jag skulle vilja ta med min bästis och mammaledighetspartner. Vi skulle verkligen behöva en paus från alla utvecklingsfaser, nattvak och allt. Och våra kroppar skulle behöva lite omtanke med tanke på allt de fått utstå de senaste året 🙂

  173. Oj vad härligt det låter och jag vet precis vem jag skulle ta med, min alldeles nyblivna man. Tyvärr åkte han på jobbresa till Kina direkt efter bröllopet och det känns som vi blev snuvade på vår lilla kärleksbubbla efter bröllopet. Tänk så kul det hade varit att överraska honom med en mysdag på the lodge när han är hemma igen så vi kan få njuta av att vara nygifta 🙂

  174. Jag skulle ta med mig min man, helt av den enkla orsaken att efter en jävligt tung höst skulle vi båda vara värda en get-a-way och bara få njuta av varandra ett veckoslut

  175. Åh vilken underbar tävling!
    Jag skulle ta med mig min vän Axa, som trots att vi hinner ses väldigt sällan, alltid ställer om jag behöver hjälp med något (kattvakt, skjuts mm). Hon unnar nästan aldrig sig själv något och har nu dessutom fått diabetes. Det skulle vara sååå härligt att få möjligheten att träffas och ha det mysigt ihop en dag innan jag ska ha barn i januari!

  176. Jag skulle ta med mig min hårt arbetande man! Vi hade tänkt att åka till the Lodge precis efter vårt bröllop och spendera vår bröllopsnatt där, men när vi skulle boka så hade de inte öppet då! Snopet. Så det fick bli en natt hemma, med en förkyld (och inte så glad) treåring mellan oss. Så det hade suttit fint med lite egentid och relax. Vuxenprat och lite hålla handen. Sen skadar det ju inte att stället ser ut som en dröm!

  177. Åh! Skulle vilja ta med min bästa vän tillika fästman och pappa till mina barn.
    Efter ett intensivt år som tvåbarnsföräldrar och sjukdomar och tråkigheter behöver vi ladda batterierna, rejält!

  178. oh vilken fantastisk tävling. jag vill vinna för att ge the lodge en andra chans. har varit där på brunch men tror vi kom en ”dålig” dag. är det jag som har turen på min sida så skulle jag ta med min älskade sambo och vara så där äckligt romantiska som man kan vara när man får en stund för sig själva utan barn.

  179. Jag skulle unna min vän, som är mamma, sambo och nyinflyttad i hus under renovering en vistelse på The Lodges Soul Sunday då det skulle skänka mig oändlig glädje och tacksamhet. Att under vistelsen kunna tala mellan fyra ögon och inte över telefon som annars då våra bostadsorter ligger miltals ifrån varandra, vara bara hon & jag i nuet, njuta och äta gott vore som balsam för själen. Hon har dessutom för länge sedan föreslagit att åka till The Lodge (när dem kommit på besök hos oss i Skåne, men ekonomin och möjligheterna har ej tillåtit) innan jag ens upptäckte stället, detta skulle göra det extra kul att ta henne dit!

  180. 1997 åkte jag och min bästa vän till USA.s västkust för en längre tid. Vi älskade livet där och allt vad det innebar. Detta ställe påminner mig om den tiden! Idag har vi familj, (tre barn var) och livet rullar på. Plötsligt händer det som man tror aldrig ska hända, min bästa väns mamma och man drabbas av alvarlig cancer samtidigt. Hennes mamma har förlorat sin kamp men hennes man kämpar fortfarande.

    Min fina vän, jag önskar att jag kunde ta dig tillbaks till den tiden då allt var så bekymmerslöst, då vi liftade oss fram i LA och trodde att vi var odödliga! Det finns ingen som förtjänar en stunds andrum så mycket som du, jag hoppas verkligen få möjlighet att ta med dig bort, om än bara för en liten stund, tanka lite energi för att komma tillbaks ännu starkare!

  181. Om jag vann skulle min kära vän och hennes mamma få njuta av en söndag på The Lodge. Båda kämpar på trots varsin svår sjukdom. De är fantastiska kvinnor som verkligen förtjänar att få koppla av.

  182. Jag skulle bjuda med min man för han är så inspirerande och modig. Han har startat upp ett företag i en bransch han inte kunde något om och sen har han lärt sig allt från grunden. I år hade han som målsättning att omsätta 500 000kr och det målet uppnår han nästa vecka!! Han förtjänar lite avkoppling och lyx så mycket som han sliter.

  183. Gillat The Lodge har jag gjort länge,
    och kan inte tänka mig ett bättre ställe för umgänge.
    På en Soul Sunday tillsammans med min man,
    en dröm nästan för bra för att vara sann.
    Slappna av och hinna prata om allt mellan himmel och jord,
    få massage, bada och äta gott på fint dukade bord.
    Så nu håller jag alla tummar som går,
    och hoppas på att det är till mig turen når.

  184. Jag skulle åka med mannen, vi firar hela tolv år ihop i November så det skulle vara lyxigt att fira det på något vis.
    Gillar på FB sedan innan.
    Kram

  185. Vilken underbar gåva det vore! Jag skulle vilja uppleva en underbar sönd på thelodge med min lillasyster som finns där i vått och torrt! Även när hon själv har det jobbigt eller svårt – möter hon upp sin omgivning med ett leende. Mina barns stora förebild. Hon är för mej en person med stort hjärta som jag velat dela detta ögonblick med!

    Håller mina tummar!

  186. Dit skulle jag vilja ta min mor, min mor som aldrig unnar sig något. Hon har alltid bara tänkt på oss ”ungar” och sin man. Hon är en fantastisk person som skulle behöva skämmas bort och koppla av. Med vänlig hälsning Marika

  187. The Lodge alltså!! Jag och sambon (som också är pappa till våra 2 små troll här hemma) har pratat in snart 1 år om att åka dit och bara får vara vi – jag och han liksom. I småbarnsvardagen finns det inte så mycket tid för romans och egentid tillsammans. Det hade varit ljuvligt att få mysa med min självfrände på vad jag tycker verkar vara jordens mysigaste och härligaste plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg