Att fredagsladda.

 

AT2B0058

 
 

Jag fredagsladdar idag.

Försöker dansa in peppen i köket till morgonradion medan mörkret utanför fortfarande är ogenomträngligt och medan tevattnet tar sats för att koka upp. Det går sådär att dansa strax efter sex på morgonen, det får jag väl erkänna, men jag ger det iallafall ett försök tills det slår mig exakt hur väl man ser in i ett upplyst kök när allting annat ligger i mörker och jag sansar mig. Dricker det där teet istället, och äter vaniljyoghurt med kraftigt sockrade flingor som krasar hemtrevligt i munnen.

Hur är er fredag, tro?

Jag ska arbeta, ta mig i kragen sista dagen innan helgen och få en himla massa saker gjort och med bättre humör än under gårdagen som på något sätt verkade gå i uppförsbacke redan från morgonen. Men idag blir det bättre. Såklart. Hur ska man kunna sura en fredag? Det är sånt jag pratar högt med mig själv om mellan flingkrasandet.

Så. Nu tar jag tag i den här dagen. Fredagen.

Bara ordet skvallrar ju om stordåd.

 

slut

20 kommentarer till “Att fredagsladda.

  1. Haha jag borde oxå dansa in den fredagen.. Med mjölkstockning och en storasyster som vaknade 04,30 kan det nog bli lite segt idag. Men vi åker in och handlar å laddar upp med en massa kanelbullar.
    Fin helg till dig, kram

  2. Jag ska också njuta fredag fast på öppna förskolan där jag jobbar. Idag bjuder vi på bullar, kanelbullar. 😉 Önskar Dig en fortsatt dansande dag, Emma. Och krama om busen i denna morgonrodnande timma. Kram

  3. Haha önskar jag haft samma energi som du idag men nej, själv är jag som en zombie efter en vecka med på tok för mycket jobb. Hoppas resten av dagen fortsätter i samma härliga dansanta sockerrus 🙂 Ta hand om dig!

  4. Jag har jobbat de två senaste helgerna så den här fredagen är extra efterlängtad. 😀
    Tyvärr ska jag ta farväl av en på tok för ung människa å gå på begravning, men hoppas att det blir en fin dag ändå…!
    Kram

  5. Herlig med fredag!!! og ekstra herlig i dag da min datter blir 8!! år! Så da blir det ut på ”røsterang” etter hennes ønske 🙂

    Ha en fin fin fredag!

    PS. hvor kommer de stora kuddorna (fodralet) från?

  6. Hmmm, dansa på morgonen… Nej, ingen bra idé 😉 Jag är ett monster på morgonen. Men inom några timmar blir det fredagsfeeling.
    Ha en trevlig fredag och njut av helgen!
    Kram, Marèse

  7. Härlig färgkombo på bilden! Försöker också få in fredagsfeelingen. Det har varit så tung vecka med många sömnlösa nätter så egentligen längar jag bara att kanske få en möjlighet att få sova ut. 🙂

  8. Jag ska fylla år hela dagen och hoppas få känna ännu fler sparkar ifrån Liten, i magen. Igår var första gången som jag fick känna puffar. Så galet häftigt!

    Hoppas att du får en hääärligt freeedag! 😉

    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg