Att ha tagit Ystad tur och retur.

 

AT2B0195

                  kavaj    jeans (gamla Please i chinosmodel)   stickad sjal   tshirt

 

 

Jag tog Ystad tur och retur igår.

Det funkar finfint; är ju bara ca 45 minuter bort med bil och för Banditen kan man ju åka minst det dubbla om det skulle va så. Såklart.

Och så gillar jag Ystad! Det är så vansinnigt vackert med alla dessa små gathus och klätterrosor och  avstickare och butiker. Jag skulle kunna bo där; men ute på landet då. Nånstans där inte en granne finns i sikte och där salukimarken breder ut sig utanför dörren.

Det vore grejer det.

 
 

AT2B0213

 

nic2

 

AT2B0230

 

AT2B0229

 
 

Vi började med att promenera ner till stan och hitta en extremt flådig lunch; nämligen Sibylla-hamburgare. Men fy tusan vad gott det är, hörni! M-hm. Så där satt vi på varsin klarröd bänk och smaskade hamburgare i doppade pommes frites i cheddar innan vi kände att vi var redo att gå vidare och göra stan ett litet tag.

”Göra stan” innebär oftast att gå inom Ordonnance och Sixon och se vad de har för nåt fint. Vi avvek inte från det mönstret den här gången heller, och jag hittade en blus till mig och från Sixon en fluffig mössa till Buse.

 
 

AT2B0318nic

                  t-shirt   kavaj

 
 

Och sen avslutade vi hemma hos Banditen där vi var överjordiskt törstiga efter hamburgaren och såg till att fotografera så mycket vi bara kunde inför hennes stundande operation. Det är ju inte lätt att hasa runt och ta bilder på saker när nån har grävt en i ryggen med två grillspett, liksom.

Och så pratade vi en massa, som vi brukar göra, och konstaterade att hösten var fantastisk just nu och sen var det dags för mig att åka hem igen till mina lockiga och spendera kväll.

En lördag med Banditen är alltid en bra lördag. Så är det bara.

 

slut

11 kommentarer till “Att ha tagit Ystad tur och retur.

  1. Ja, du är en sådan fin vän att du ser till att Banditen mår bra! Det skall bli så spännande att se de fina bilderna i hennes blogg och dina Sleepo-bilder.! 🙂

    Själv värker hjärtat lite idag eftersom det inte blev en resa som det var tänkt…..

  2. Skönt med sån vänskap, betyder mycket!
    Härliga bilder som alltid och din kavaj är ju såååå snygg:)
    Hoppas och tror att banditens op. ska gå strålande bra.

    Kram
    Adela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg