Att ha måndag hela dagen.

 

IMG_5004

 
 

Det är verkligen måndag idag. Inte sant?

Själv har jag sovit mindre bra tack vare den där blås-grejen jag har i höften; halva natten har gått åt att försöka pallra upp kuddar och salukis som nån slags stöd för ena benet likt en höggravid, samtidigt som jag muttrande funderat över om det är värt att sätta igång ett avsnitt av The Closer eller om jag helt enkelt blir för vaken då (jag har slutat se True Blood innan läggdags sen jag haft målande drömmar om hur jag flyger, bekämpar andra vampyrer och hånglar upp Bill i ödelagda skolor).

Så; jag är skönhetssömnsberövad, har kakaduafrisyr som jag desperat försökt kamma ner med lite vatten och ute är det, som Winnerbäck skulle säga, tandläkarväder.

Jomensåatt.

Men!

Jag tröstar mig med att det såna här dagar är extra tacksamt att komma hem, ta ut det där paketet Ben&Jerrys och frysen och spendera sluttampen av kvällen med att äta pralinglass och surfa duntäcken, Busepresenter (2 år på fredag – herregud vad tiden går fort!) och planera kalas.

Då är det ganska okej med en måndag i vilket fall.

 

slut

12 kommentarer till “Att ha måndag hela dagen.

  1. Så mysig bild på Busen!
    Sömnlösa nätter är så jobbiga och lät inte rolig din natt.. på en söndag dessutom. Hoppas du får en snabb måndag så du snart sitter i soffan och planerar 2-års kalas och äter glass:)

  2. Hoppas att du mår bra tills det är dags för busens födelsedagskalas, inte illa att fylla 2 år! =) Själv blev jag precis tonårsmorsa i veckan…. jag undrar vart tusan tiden tar vägen?? Tonåringen funderar över gymnasium och om han ska ha studentlägenhet eller pendla med tåg till gymnasiet, alltså VA??? Min lilla plutt börjar bli tonårsraspig i rösten och få fjun på hakan. Jag hänger bara inte med. Dessutom blir lilltösen snart 12 år, i januari närmare bestämt. Hm.. vänta du, du är snart där du med och undrar hur Busen blev så stor? 😉

  3. Vilken mysig bild på Busen!
    Men du det där med blåsa i höften låter inte alls trevligt. Stackare!

    The closer är såååå bra!

    Njut väl av din måndagskväll.
    Kram

  4. Men vad söt han är eran lille Buse. Bara att njuta, åren går så otroligt fort. Våran är 16 år och pluggar 20 mil hemifrån, men han stortrivs och det lugnar mamma-hjärtat otroligt mycket.
    Ha en mysig kväll. Kram Pia

  5. Hej

    Var bara tvungen att kommentera när jag såg att din son och min dotter fyller år på samma dag =) Fast min tjej blir tre. Hoppas Buse får ett toppen dag!!!

  6. Här har du en till som inte kan sova. Jag har dock inge blåstjofräs som gör illa mig (stackare) däremot en man som gått M.I.A. Eller kanske inte så mycket det som att han var tvungen att åka bort tills imorgon.
    Sååå, jag suddar, kollar på Real Housewives of Beverly Hills, tänder lampor, lyssnar efter konstiga ljud, får minnesbilder från kvällens CSI avsnitt och trakasserar dig om det, tydligen 🙂

    Din blogg är en utav dem saker som håller mig jordad Emma.

    Stor varm mittinatten kram
    Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg