Att ha någon att tycka om.

 

AT2B0636
AT2B0639

 
 

Jamen; hur fint?

Buse i famnen på den absolut största dinglisen jag kunde hitta till hans tvåårsdag; en gigantisk katt i rosa med mjuk päls och runda öron.

Helst ville jag ha en kanin, såklart, men det var dunderlång leveranstid på den så det fick bli en rosa katt istället och det verkar Buse inte ha någonting emot. Han kramar den, pussas, bär runt på den och när man frågar vad katten heter säger han ”Mapp!” – inte utan viss stolthet.

Hur stort är det inte när man kan börja ha en liten minidialog med sina barn? När de har ord, och när alla gosedjur omsorgsfullt får namn. Som här hemma där vi har Koikoi (kaninen han älskar sönder och samman och har haft med sig sen han var bebis), och räven Bau och kanin nummer två som heter Hjärta och nu den rosa katten Mapp som är dubbelt så lång som Buse och dubbelt så bra på att kramas som någon annan.

Obeskrivligt.

Det är precis vad det är.

Obeskrivligt fint.

 

slut

30 kommentarer till “Att ha någon att tycka om.

  1. Hej!
    Den är verkligen jätte fin. Vart har du köpt den? Och grattis till den nya bebisen. Här har precis nummer 3 kommit. Underbart.

  2. Det är väll en självklarhet att alla småttingar behöver en alldeles egen Mapp..det borde vara en rättighet! Hur mycket jag än har älskat den där första tiden med barnen när de var små små bebisar så finns det nog inget som slår tiden som är nu, två vilda med ändå filosofiska tjejer på 3 1/2 och 1 1/2, Fullkomligt älskar alla samtal vi har tillsammans! Senast igår förklarade den stora tjejen vad kärlek är ” När man är kär så pussas man, och jag är kär i dej mamma. Men när någon är borta då är man inte så kär, då saknar man mest”

  3. Men åh vad fint! Underbart att se när barn växer upp med så mycket kärlek och känsla för djur. Fint.

  4. Funderar på hur det gick med läkarbesök angående Busens öron? Du hade ju problem att få en tid. Hoppas att det har löst sig.

  5. Så himla söt! Kul det där med namn på gosedjur som blivit döpta när man inte riktigt kunde prata än. Jag har en apa hemma som heter Apestuds. Haha! Har inte hjärta att lägga honom på vinden så han bor på en hylla 🙂

  6. Underbara bilder som vanligt på en fantastisk fin kille vid namn Buse 🙂 Undrar som någon annan vart du köpt den fina rosa katten. Harmoni och kärlek genomsyrar dina vackra bilder. Ha en riktigt trevlig kväll och vecka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg