Att ha hittat rätt i vinterdjungeln.

 

Untitled-1

 
 

Det är så vansinnigt snårigt med overaller till barn, tycker jag.

Förra året blev det en fluffig version från Mini a Ture som Busen såklart växt ur tills i år, vilket på sätt och vis är synd för den var så himla bra. Så i år blev det Mini a Ture igen, den här gången en isblå version härifrån med luva och fleece inuti. Jag gillar när det är två dragkedjor, tycker det underlättar enormt när overallen ska av och på.

Årets fleeceoverall, från samma ställe, fick han välja själv. Det var en mycket spännande process där han smetade yoghurt på hela datorskärmen innan han tillslut hittade den mest limegröna version som fanns att uppbringa och sa dän! med bestämd röst. Förmodligen blev den en vinnare inte enbart på grund av den lysande färgen utan även för att den har fickor. Fickor är extremt exalterande just nu av någon anledning. Och jag får ju hålla med om att den är vad som kan kallas för fulsnygg, och att den ser förbaskat skön ut – perfekt för torrare höstväder.

Så nu måste väl allt vara klart för den här säsongen. Overall, fleece, regnkläder, stövlar, vantar (blev matchande, såna här) och vinterskor.

Det är ju inte klokt vad de växer.

 

slut

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “Att ha hittat rätt i vinterdjungeln.

  1. Hej! visst är det svårt varje år man skall hitta vinterkläder..! Läser din blogg då och då och du verkar ha väldigt bra smak på kläder till din lilla kille. Jag har själv 2 pojkar, sparade tyvärr inget från min första son till min andra, utan måste hadla allt nytt. Har du aldrig tänkt på att ha bloppis på era barnkläder som blivit för små? jag hade gärna köpt lite ;)! MVH Marie

  2. Uch… ja, dessa kläder.. man blir ju ruinerad! I år fick det bli en från Didrikson, han är bara 15 månader, inte lätt att klä en sån liten. Busen ser ut att bli riktigt stylish i år! 🙂

  3. Jag har tvillingar som är fyra och jag har lärt mig med åren att lägga undan lite pengar varje månad från maj för gisses vad dyrt det blir…! Jag har alltid använt Reimas overaller och är supernöjd, ingen snö som fastnar, behöver aldrig vara i torkskåp och de andas trots att de kan sitta i en vattenpöl utan att bli blöt… Även om det känns dyrt så får man tänka på att de används VARJE dag i nästan 5 månader, då blir det rätt ok… 🙂
    Buse valde helt rätt med den gröna tycker jag.. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *