Att lista höstens ”måsten”.

 

Tänkte det var dags att lista lite favoriter för i höst, sånt som jag själv älskar och själv har eller skulle vilja ha i basgarderoben.

 
 

vb

 
 

Först och främst; byxor.

Om ni bara ska köpa ett par byxor i höst så måste det bli de här. De är i lite ullblandning utan att klia, har perfekt lagom med häng och funkar precis lika bra på jobbet som hemma.

De heter Loui och finns i både grått och svart här. Normala i storlek.

(Vill man ha mer häng så finns den här versionen, där rekommenderar jag att gå ner en storlek).

 
 

troj

 
 

En härlig stickad tröja!

Den vänstra älskar jag, finns här, och den i mitten finns här på Country-Dreams på rea och den högra är höstens mysigaste kofta och hittas här.

 
 

ld

 
 

Ett par vinter-Ldir!

Kan ni tänka er något bättre?! Dessa tvingade jag Jenny att köpa in på modemässan och hon har både den höga och den korta versionen här. Dessa är dock lite mindre i storlekarna än de vanliga, så gå upp en storlek.

 
 

blus

 
 

En lite mer fancy topp är alltid bra.

Den vänstra är en By Malene Birger härifrån, och den högra finns på rea här.

 
 

klan

 
 

En klänning är aldrig fel till gummistövlar och grovt stickad kofta.

Dessa praliner fann jag på Lindex här och här.

 
 

tsh

 
 

Och så bas-tshirts, snyggt till jeans.

Den vänstra är ett kap härifrån, och den högra hittade jag här.

 
 

vbft

 
 

Och så slutligen; lull-lullet.

Där levererar verkligen VbF i år tycker jag, med både gigantisk tofssjal, torgvantar och härligt kamelfärgad sjal som är stor nog att ha som täcke. Allt finns här.

 Tjahapp.

Det var nog mina favoriter nu när kylan börjat leta sig in över åkrarna.

 

slut

Rekommenderade inlägg

18 kommentarer till “Att lista höstens ”måsten”.

 1. Jag tycker det är skittrist att du som ändå verkar vara en så förnuftig människa ständigt uppmuntrar till så mycket konsumtion och framför allt då nyproducerat.

  Jag blev från början kvar på din blogg för att jag älskade dina vackra och känslosamma texter. Jag förstår ju såklart att ingen kan producera texter i din digniteten varje dag men tycker ändå det är trist resten handlar om att vi ska ta fram plånboken.
  Du har ju ett så fantastiskt språk, jag saknar det!!

  Ta hand om dig!

  1. Jag är ledsen att du känner det så. Jag hoppas dock att de allra flesta har förståelse för att jag just nu inte direkt kan spruta ur mig poetiska texter, utan sliter som ett djur för att få ur mig någonting alls. Så om det får vara ”själlösa” texter om ”nyproducerade” varor så låt så vara.

    1. Jag vet, men JAG vill. Jag MÅSTE. Jag måste ha de där bitarna i mitt liv som fortfarande är som de ska vara och som fungerar och som går på rutin. Och jag behöver ytligheten, jag behöver vältra mig i den i motsats till allt det andra djupa som är en sån stor del.

 2. Underbara kläder du tipsar om.
  Du har verkligen fått upp mina ögon för Vintage by Fe!
  Och ta hand om dig och de dina. Vi finns kvar här.

  Kram

 3. Å vilka underbara tips,de höga stövlarna från ldir och blusen från kotyr och den ljuvliga koftan,tröjan,byxorna ,ja allt. . Jag fick hem ett par ljuvliga jeans med alldeles lagom häng idag. Tänkte på dej då och undrade om du testat dessa hi hi? Tror jag fick med länken,kul att höra om du provat dem. Massa varma kramar! http://www.selectedstyle.com/fiveunits-jolie-denim

 4. Mmm, pralinklänning, stickat och gummistövlar – hade nästan glömt den fantastiska kombon!

  Men Emma, vad hände med din förkärlek till Ewa i Walla?!!??!?!?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *