Att ha fått ägna sig åt sånt man älskar.

 

AT2B1924

 
 

Som ni vet fick jag göra det jag trivs allra bäst med igår;

riva i tyger och flytta på kuddar och fotografera åt Sleepo. Jag älskar det där; att få vara kreativ med fria händer och skapa utifrån bilder jag själv har i huvudet, försöka få fram känslor med hjälp av fotografier och försöka förmedla en känsla.

Egentligen skulle dagens inlägg ha handlat om en sänggavel men det fastnade på en inspelning för Solsidan (ha!) så det blev lite blandat godis från Himla istället, och man kan utan tvekan säga att jag blev förälskad.

Inlägget om att skapa ett vilsamt hem, kampanjen, och en sneakpeek på den nya vardagsrumsfärgen som jag är himlastormande nöjd över, hittar ni här.

Jag hoppas att ni ska tycka om inlägget lika mycket som jag tyckte om att göra det.

 

slut

21 kommentarer till “Att ha fått ägna sig åt sånt man älskar.

 1. Ja, dina inlägg för Sleepo är helt underbara och man märker din passion! 🙂

  Välkommen in till mig och tävla om ett par HUNTER stövlar!

 2. Ljuvliga bilder! Vad heter färgen på mattan i inlägget? Vansinnigt fin, behöver en ny under vår matsalsmöbel pga vår rackarkatt har markerat sitt revir på den när sonens hund hälsat på

 3. Det där med textilimpregnering blir jag nyfiken på när det dyker upp i ett blogginlägg om plädar, kuddar och soffor: I vilket syfte använder du det och på vad?

  1. Jag använder det för att jag har en tvååring och två hundar ha ha. Sprayar på soffa och kuddar så blir de mer smutsavvisande och spiller man så pärlar det sig först så man har en chans att torka upp. Finns på ex ILVA.

   1. Fenks för svar och tips! Hehe, du lär fortsätta behöva det. Mina grabbar är 12 och 16 och kan fortfarande kladda till det. De där långa armarna gör inte alltid som ägaren tänkt sig. Och min fyrfoting (en whippet) kommer ju aldrig bli smartare än hans valnötsstora hjärna tillåter. Ska testa!
    Kram Cecilia

 4. Vilka härliga bilder och va fint de blev med den nya väggfärgen!
  Önskar dig en mysig söndag:) Kajsalisa

 5. Så inspirerande som vanligt. Älskar det varma och inbjudande. Supersnyggt med nya väggfärgen. Tror att jag också måste testa. Kram

 6. Dina inlägg hos sleepo får mig att vilja bygga mig helt helt hus, och där dina ord fick bli inredningen för inspiration till tusen ger du!

 7. Väldigt fint och inspirerande och jag blir lika imponerad varje gång av dina fina bilder du tar på dina flickor<3… Mina minitaxar är inte lika medgörliga 😉 Jag blev förälskad i de fina svart/vita kuddarna men jag hittar dem inte på Sleepo, de är gjorda för mitt sovrum 😉 Ta hand om dig och dina fina familj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg