Att ha haft en härlig helg.

 
AT2B3774
 
AT2B3756
 
AT2B3720
 
AT2B3733

 
 

Tempot är lugnt även här.

Vi äter frukost tillsammans, gäspar i tékopparna, ler åt Busen som står på en stol vid köksbänken och räknar pengar. Regnet har varit med hela helgen men utan att störa; när vi åkte till Huseby för julmarknad (mer om det sen) var det uppehåll växlat med dugg och alla granarna hade ljus och luften var full av glögg.

Tänk. Snart är det dags för jul igen.

 
 

Untitled-1

 
 

Och gatorna är så stilla här; orten behöver bara en parkeringsplats i city och fåglarna kastar svarta skuggor mot himlen där de flyger och nere på gatan ligger vattenpölarna som is och krusas av vinden. Det är en sån kontrast mot andra stadskärnor jag bott i – nu lever vi ju på landet bland åkrarna, men innan bodde vi inne i city där varje kvarter hade en egen parkering eller två och där gatorna aldrig var folktomma ens på natten.

Men jag föredrar stillheten.

Om man nu får välja.

 
 

AT2B3651

 

AT2B3656

 
 

Så vi gör inte särskilt mycket, nej.

Det vanliga; bara mat och samtal och värme – sånt som alla helger borde innehålla och som lägger sig som pasta i magen; varmt och tungt. Och jag har haft Busens favorittröja på mig (finns här) den som han förtjust pekar på och säger höna! när jag kommer ut i, och hans lockar har kittlat mig i näsan och på natten har han sovit på min arm som en snarkande liten björn, nästan ångande av den där värmen som bara små barn kan ha när de sover.

Och lite senare idag åker vi hem, men än finns några timmar kvar i Småland med mat och samtal och Buselockar kittlandes i näsan.

 

 

tröja | valerie         jeans | nya please
klocka | michael kors     ring | edblad
armband med berlock | pushmataaha

 
slut

 

9 kommentarer till “Att ha haft en härlig helg.

  1. Roligt att läsa din beskrivning om ”min” lilla stad. Ja, gatorna är verkligen stilla här. Nu bor jag ännu mer ute i stillheten men är ofta i staden för att hälsa på min lilla mamma och vännerna.
    Kikade lite efter dig på julmarknaden i går men hann inte riktigt med att kolla in folk, hade fullt upp med min ljusförsäljning vilket överrumplade mig lite men bara på ett bra sätt förstås.
    Njut av dagen med dina nära.
    Kram

  2. Asså Buse, denna lilla gulliga människa =)) Så fort jag läste ”glögg” btw fick jag grymma cravings. Tur man har en flarra i skafferietlalalalalaa 😉

  3. MYS!!!!
    Lika mysigt hos din mor som hos far! Ni har verkligen sinne för det mysiga och hemtrevliga!!!
    Och alltid lika kul att få se Buse! Gillar! 🙂
    Var rädd om mor och far! Och de andra nära, kära såklart!!!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg