Att vara här igen.

 

AT2B3408
 

AT2B3426
 

AT2B3448

 
 

Nu är vi här igen.

I Småland.

Vi kom igår när mörkret var tätt och regnet hängde i luften; vi blev välkomnade med kvällsmat och tända ljus och Busen var lycklig över att få träffa mommo och innan vi gick och la oss blev kvällen sen och kroppen full av mat.

Jag älskar att somna här, i gästrummet där gatan viskar utanför och där den stora klockan på väggen tickar rytmiskt som ett stort, gammalt hjärta i mörkret.

 
 

AT2B3443

 

AT2B3453

 
 

Mamma fick en annanas (finns här) som jag visste skulle vara kitch nog att ställa i bokhyllan; mannen fick i retur en bok i födelsedagspresent som han snabbt gjorde sig bekväm med i soffan och Lisa & Tage (hundarna) låg som små skäggiga korvar runt oss och lyssnade på samtalet.

Och idag vaknar vi till julmarknadslördag –

vi ska till Huseby och träffa tomten och köpa på oss goda ostar och påsar med viltglögg, och Busen säger totten och ser fram emot besöket.

Hoppas att även ni, vad ni än gör, får en fin lördag.

 

slut

 

11 kommentarer till “Att vara här igen.

  1. Julmarknad i Småland låter som en mysig dag. Måste bara skriva till dig och berätta att jag drömde om dig inatt och när jag träffade dig blev jag helt starstruck! 🙂 Hoppas ni hittar en massa goda grejer på marknaden.
    Kram på dig

  2. Lisa och Tage hette min mormor och morfar! Eller ja, egentligen Lizzy men svenskar kallade alltid henne för Lisa. Så roligt!

  3. Låter mysigt med julmarknad redan, vi ser fram emot Råås julmarknad 😉
    Vad är det för söta byxor Busen har på sig?

  4. Låter ju som en himla mysig lördag!
    Skulle hemskt gärna ser fler bilder från både din mors hem och din fars. De verkar båda ha så fina hem.
    Kram Bodil.

  5. Det ser så himla mysigt ut hemma hos din mamma. Känns som ett sådär ombonat hem som passar när vinden viner runt knutarna och det blir mörkt klockan 15 och man mest vill sitta inne och tända ljus.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg