Att ha ännu en dundertävling.

 

enjoy
 
 

Ni vet de där batteridrivna ljusen som jag älskar, Enjoy Candles? De är fantastiska, helt omöjliga att skilja från ”riktiga” ljus och har en timer som gör att man kan komma hem till flackande lågor efter jobbet utan att ens vara i närheten av att bränna ner huset. Perfekt när man har djur eller barn också eftersom de inte kan skada sig om nyfikenheten tar över. Och hade jag haft min mormor i livet så hade jag gett henne såna här i julklapp (har ni någon äldre i familjen som kanske börjar bli lite sådär med minnet så är de verkligen ett tips; då kan de få myset av stearinljus hemma utan att man ska oroa sig för att de glömmer släcka dom).

Hursomhelst.

I samarbete med Enjoy Candles (ni kan se närmare på dom här där de även säljs) kommer här en Instagramtävling där två av er har chansen att vinna!

Förstapriset är inget mindre än ett kit med ett ljus i varje storlek i färgen ivory (värde 2120 kronor). Ivory kan ni se här.

Andrapriset är ett kit med tre ljus i olika storlekar, men med samma diameter (värde 1135 kr).

Och tävlingen är enkel!

Det enda du behöver göra är:

1. Gilla @enjoy_candles på Instagram.

2. Ta en bild på vad du vill och som symboliserar ljusmys för dig. Tagga bilden med #ljusmys och #enjoy_candles

3. Klart!

Två vinnare väljs ut av de deltagande bidragen, och tävlingen pågår till och med den 21 november klockan 12:00. Självklart går det bra att tävla med flera bilder, så ös på bara.

Så ta nu chansen att vinna årets julklapp (eller årets present till er själva för den delen, det ska inte förringas).

Lycka till!

 

Bilderna är lånade från Inreda.com

 

starli

Rekommenderade inlägg