Att ha haft en bit av Solsidan hemma.

 

AT2B3300

 

 

Som ni vet har jag väntat på en sänggavel att fotografera åt Sleepo.

Oftast är det ju ganska små och enkla saker som ska fotograferas, men den här gången var det inget mindre än en 180-centimeters stoppad sänggavel från Englesson som först skulle husera lite i Fredde & Mickans sovrum innan den skulle emballeras ihop och skickas vidare till mig av en mindre entusiastisk budkille som gav mig menande blickar när den skulle släpas ut ur bilen.

Och den var. så. vacker!

Jag som aldrig haft en stoppad sänggavel fick nåt drömskt i blicken när den kom på plats, till och med mannen hummade gillande (trots att det var han som fick uppgiften att dra ut sängen, sätta gaveln på plats och sen dra ut den igen).

Fredde & Mickan har bra smak, alltså. Det får jag medge. Och ni var en hel drös på Instagram som höll med.

Söndagens inlägg åt Sleepo, min nya bed crush och en handfull sovrumsinspiration hittar ni här.

 

slut

12 kommentarer till “Att ha haft en bit av Solsidan hemma.

  1. Hej! Super fin!! Undrar var överkastet kommer ifrån!! Jag köpte faktiskt ny säng m gavel i fredag!! Så nöjd, men letar överkast!! Kram fina du! Lisa S i H-viken ps här blir det snart prommis på stranden m hund o hundens kompis!!

  2. Superfint verkligen!! 2 frågor som jag hoppas att du svarar på:Är gaveln grå? Är beach House lakanen triko eller vanlig bomull? Varifrån har du köpt de fina mönstrade kuddarna, superfräscha!

    1. Hej Laura!

      Ja den kan nog bäst beskrivas som grå. Beach House är i 100% bomullsjersey: som en skön gammal t-shirt alltså 🙂 De mönstrade kuddarna är från PB Home.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg