Att fortsätta med smygandet.

 
AT2B5353
 
AT2B5354

 
 

Jag har fortsatt med att smyga in julen här hemma;

bara små, små saker i taget som skvallrar om att snart är det dags.

Jag har dessutom fått i uppdrag att göra ett julreportage hemma hos mig själv åt en tidning och det spär ju såklart på pyntsuget avsevärt – nu sitter jag i soffan iförd långkalsonger och snorar och har händerna fulla med julstjärneglitter och funderar på roliga pynt som man kan göra själv och sådant som kan bli vackert på bild.

Ett eget julreportage, alltså. Ibland får jag nypa mig.

Senast att komma upp, förutom två julstjärnor, är den fantastiska bollen med löv från Walhter & Co (hittades här) som jag helt sonika spikade upp i en av de numera vitmålade takbjälkarna ovanför Tine K-stolen. Jag kan inte se mig mätt på den! Förmodligen för att den är sådär lagom anspråkslöst julig utan att bli högljudd eller ta för mycket plats. Precis den typen av julpynt som vårt hus trivs med.

Den här årstiden, alltså.

Jag passar på att njuta så mycket jag kan.

 

slut

 

12 kommentarer till “Att fortsätta med smygandet.

  1. För någon som avskyr julens krimskrams, så visar du så mycket fina saker att till och med jag får lust att införskaffa dem. Tack för all inspiration !

  2. Jättefin. Stämningsfull utan att skrika ”jul!”. Är själv väldigt ivrig på att få starta julen här hemma, det är något helt annat då man har en liten i familjen att dela den allra första julen med.

  3. Nej men, vad kul med eget julreportage, kan tänka mig att din hjärna kommer att bubbla över med kreativa idéer 😉 Ha en härlig måndag!
    Kram, Marèse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg