Att ha en full vecka.

 

AT2B6076
 

Den här veckan är galen.

Mycket på jobbet, mycket i det egna företaget – jag försöker bolla arbetstimmarna så gott jag bara kan, men såna här veckor är det bara att konstatera att bollarna är för många och händerna för få.

Då får man försöka prioritera om, tänka annorlunda.

Så enkelt egentligen, samtidigt oftast det sista man tar till.

 

 

lm

 

AT2B6089

 

AT2B6079

 
 

Njuta?

Det får jag göra på helgerna istället, på helger och på kvällar, när jag kan sitta på knä vid vardagsrumsbordet och le åt Busen som med vattenfärger och entusiasm skapar konstverk på papper och kartong. Mamma måla säger han och räcker mig penseln; och sen sätter han armbågen på bordsskivan, lägger han hakan i handen och ser koncentrerat på mig när jag med tungan i mungipan försöker komma ihåg hur man hantera dessa flytande, pastelliga färger. Inte för att han bryr sig om hur det ser ut, han ler oavsett, utan mer för att jag en gång i tiden var ganska duktig på det där men att det nu har gått i dvala med åren. Som mycket annat man kanske nån gång borde kommit ihåg att vårda men sen glömt bort.

Det är så fint med de där små pauserna, de där små påminnelserna om vad det egentligen är som är viktigt.

Då kan resten vara precis hur hektiskt det vill.

 

slut

12 kommentarer till “Att ha en full vecka.

  1. Jag stannade upp & tänkte exakt detsamma som Malin lärarinna över.
    -Himla snyggt grepp han har om penseln!!! Efter många herrans år som dagis tant, haha, kan jag lova dig att inte många i hans ålder håller så fint i pensel eller penna.

    Hoppas du hittar lösningar för alla dina bollar i luften, så du får landat alla tryggt.

    Kram på dig

  2. Så klokt och självklart alldeles sant. Att prioritera rätt när to-do-listan växer är inte alltid lätt tyvärr… tack för påminnelsen om vad som ska vara överst!
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg