Att ha ljus i vårt hus.

 

AT2B5686
 
AT2B5688
 
 

Jo, någon julstjärna har ju kommit upp också.

Husets första faktiskt; vi har inte haft någon de senaste åren.

Jag visste bara att jag inte ville ha en röd, det skulle ta över för mycket i vårt vardagsrum, och jag ville inte ha en helt vit. Så när jag såg Watt & Vekes Sofia (här) så visste jag att det var den rätta; en matt vit botten med mönster i silver och brons och i lagom storlek för vardagsrumsfönstret. Och den är lika vacker tänd som släckt. Pluspoäng med andra ord.

Och vinnarna i tävlingen med Country-Dreams kanske ni är nyfikna på? Förstapriset gick till Anna som hade motiveringen ”Jag både gillar och prenumererar på nyhetsbrevet! Jag kikade igenom listan på varumärken och insåg att alla mina favoriter faktiskt fanns med. När det gäller dam det vill säga. Under inredning hade jag gärna sett House Doctor i sortimentet och barnavdelningen skulle kunna utvecklas. Där skulle Mini Rodini vara ett fantastiskt komplement. Då kan alla snygga och modemedvetna mammor (och pappor såklart) passa på att även beställa fräcka och trendiga kläder till sina barn. Perfekt!” och andrapriset gick till Emma som skrev:
Åhhh tack för tipset på en fantastisk webb butik! Hur har jag kunnat missa denna? Om jag vinner är risken att jag inte bara gör av med vinsten utan även halva lönen :) Varumärken att önska? Svårt, känns som om allt redan finns! Men kanske Filippa K eller Ldir.

Grattis till er tjejer! Ni kommer att få mail.

Och nu?

Nu ska jag ha en alldeles förträfflig tisdagskväll bland soffkuddarna med en påse choklad i knäet och en hög med arbete på bordet.

Imorgon blir en hektisk dag.

 

slut

 

13 kommentarer till “Att ha ljus i vårt hus.

  1. Åh…Fin…sånna kan jag tänka mig…fast risken finns att det blir mina gamla vanliga…
    Jag har ju 2 i varje fönster…blir rätt dyrt 🙂

  2. Perfekt med adventsstjärneinspo nu när jag är igång med att leta efter ett gäng till det nya huset! Är också sugen på ljusa, enkla.. svårt! Och så får de inte vara för ”tjocka”! Vi har väldigt stora gamla fönster, så de måste vara rejäla men smala..? Ännu svårare!

  3. Såg att vackra du var modell för en underbar blus hos Memelie. Jag förälskade mig även i de byxor du hade på dig. Är det Vintage by fe Charee trousers? Och isf hur är de i storlek?
    Helt fantastiskt snygga byxor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg