Att vara med ny sovrumslampa.

 
AT2B6354
 
 

Igår var jag på IKEA och svor och rotade bland julpyntet och trängdes med alla andra som tyckte att det var en bra idé att åka till varuhuset en tisdagskväll för att botanisera. Jag brukar försöka undvika IKEA kvällstid och runt löning annars; försöker vara strategisk och se till att planera in mina besök på tidiga mitt-i-månaden-dagar när det bara är jag och trötta nyförlösta som hasar omkring.

Men!

På deras lampavdelning hängde en alldeles bedårande lampa, vit och skrynklig, och skrek ta med mig hem till sovrummet!

Så då gjorde jag det.

Jag älskar när utbudet överraskar förväntningarna, när jag springer på någonting jag inte alls förväntar mig att finna, på ett ställe jag inte alls förväntar mig att finna det.

Ett – noll till IKEA, alltså.

 

slut

11 kommentarer till “Att vara med ny sovrumslampa.

 1. Gillar den där lampan skarpt!! Jag söker också efter passande lampa till sovrum, vi har väääldigt lågt i tak i sovrummet eftersom det är övervåningen i ett gammalt torp.. och plafonder är inte riktigt min kopp te, men NÅGON annan typ av ”låg” lampa borde väl gå att finna? Har du något spontant tips? Kram Sofia

 2. Den där skrynkelsaken är riktigt snygg, mamma & pappa har den.
  Jag har verkligen fått ett par tre fyra fem aha upplevelser på IKEA i det sista, -Vad har IKEA lagat en så snygg & så billigt?? typ

  Nu går jag bara & trippar efter ett par nya sänglampor som kommit, lite industri mixat med lite guld & klassiskt, jag höll på att sätta i halsen då jag såg den av kärlek. Tyvärr var det fel på hela det nordiska partiet, så det tar visst tid att få in den igen.

  Ha en nydelig dag Emma

 3. Aaaah, den är så himla fin den lampan. Vi har den i sovrummet och jag älskar att tända den, för den ger ett så mysigt sken och är så fin att titta på, både tänd och släckt. 🙂
  Lycka till med julfotograferingen, du vet vad jag känner – avundsjuka! 😉
  Kram, Cissi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg