Att hylla ett par byxor.

 
AT2B7009
 
 

Som ni vet vid det här laget älskar jag Vintage by Fé, och särskilt deras byxor.

Jag vet inte; det är något med hur de är dressade utan att vara obekväma och hur de lyckas vara precis lagom mycket skrevhängiga utan att vara sådär baggy att man känner sig på tok för cool för sin ålder.

De är perfekta byxor att arbeta i, att gå på fest i, att ha på stan.

Överallt.

 
 

AT2B7119

 

AT2B7107

 

AT2B7100

 
 

De här mönstrade är mina nyaste (hittades här) och har blivit ett par absoluta favoriter. Jag har dom i princip hela tiden. De är samma modell som de grå jag har, men den här färgen gör dom lite mer… jag? Funkar till höga skor, till låga skor, till kavaj, till stickad tröja, eller som här – med Valeriekofta och scarf.

Ja.

Grenhängare.

Min garderob är inte komplett utan.

 

 

byxor | vintagebyfé  ∞   kofta | valerie
sjal | malene birger  ∞  skor | country-dreams
linne | h&m  ∞   mössa | chillnorway

 

slut

12 kommentarer till “Att hylla ett par byxor.

  1. Okej, dom skorna…. Dom är liksom inte okej att visa så man får värsta skoångesten kl 22:53 en lördag kväll när kontot är tomt trots att lönen kom för tre dagar sen. Det kommer att bli mardrömmar om det här nu. Inte okej alls. Så not definitivt inte okej.

    Hoppas du får en fin helg trots att min är förstörd 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg