Att ha lördagsätit hos svärföräldrarna.

 
AT2B7301
 
AT2B7220
 
 

I lördags var vi hemma hos svärföräldrarna för middag och prat och en ostbricka att dör för. De är bra på det där sättet, svärisarna. De förstår vikten av en riktigt bra ostbricka. Och så bor de på precis lagom lördags-middag-avstånd.

Det är skönt det där. Att komma iväg och träffa familjen lite och ha en stund av lugn och ro tillsammans.

 
 

AT2B7329

 

AT2B7242

 

AT2B7282

 
 

De bjöd på fisksoppa med havskräftor och musslor (och aioli, jag smäller av så gott) och så gav de Buse en tomtedräkt som han, som ni vet, vägrar att ta av sig. Toooomtaen! säger han stolt och speglar sig förtjust i badrumsspegeln.

Mannens syster var också där, med Folkpartisten och deras lilla bebis som inte är en bebis längre utan snart ett år, och Buse lekte snällt med henne och lånade ut bollar och dockor och passade sig noga för de där små händerna som annars gärna tar sig en handfull Busehår i näven och rycker till.

 
 

AT2B7319

 

AT2B7289

 

AT2B7325

 

AT2B7298

 
 

Vi kom med före-julen-julklapp såklart; en ask från By Lassen som komplement till den de fick förra året, och så skålade vi lite i skumpa och pustade ut och släppte ner axlarna en liten bit och kände att det var helg. Och när fisksoppan var uppäten och ostbrickan länsad och alla så mätta att det knappt gick att sitta upprätt så var det dags att styra kosan hemåt igen;

till den där sängen med dunet och alla kuddarna och andra säsongen av Sons of Anarchy som vi fallit handlöst för och ser på tillsamman; uppkurade tätt ihop med fingrarna sammanflätade.

Det bästa sättet att avsluta vilken dag som helst.

 

 

Pssst. Dagens lucka i julkalendern hittar ni här.

 

 

klänning vintage by fé | cloudno9style

 

slut

18 kommentarer till “Att ha lördagsätit hos svärföräldrarna.

 1. Åh det där sista – precis som vi! Hålla handen och mysa framför SoA – bästa avslutningen på kvällen! Vi är på säsong 4 och det är bara sååååååå bra! 🙂

 2. Vilken söt liten tomtenisse! Vi blev en erfarenhet rikare i helgen då vi var på en dansk julmarknad. Här i Spanien:) Och där blev det besök av tomteman och någon typ av äppelbullar serverades. Barnen pysslade och var helnöjda. Sedan strosade vi ut i den 2o gradiga värmen igen.
  Kram
  Rebecca
  http://pilotfrun.se

 3. Precis en sådan mjuk och skön ”tontedräkt” söker jag till min 2,5-åring. Nu var det ju en present, men vet du möjligen var svärisarna köpt den? Bästa hälsningar från Jemsan.

 4. åå vad sugen jag blev på fisksoppa!!
  Sons of anarchy set vi med. Snart klara med säsong 2. Jag som _aldrig_ tittar på tv annars! Galet!

 5. Ja, visst är det härligt med familj på nära håll. Vi är också fast i Sons of Anarchy. Är inne på säsong 5. Vi tittar så fort vi får lite tid över 🙂 Kram

 6. Jag och maken har också fastnat för Sons of anarchy. Vi är inne på säsong 6 och serien levererar än. Hoppas ni får en fin jul @ tack för en fin blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg