Att bara ha dagar kvar till värmen.

 

AT2B7844

 
 

Nu undrar ni kanske varför det hänger en vårig klänning på dörren i vår hall, bredvid en julig stjärna?

Det gör jag också.

För någon månad sen bokade vi en resa till Teneriffa; en veckas andningspaus bara för oss själva och Busen, en liten chans att hinna ikapp. Men det var så länge sen och jag har liksom inte fattat ännu att vi faktiskt ska åka. Snart. Om tio dagar.

Men jo;

nästa söndag tar vi flyget till vad jag hoppas ska vara värmen –
vi ska bada och sola och gå längs havet och äta så mycket god mat att vi konstant är sömniga och kolhydratstunga. Buse ska få springa utan overaller och mössor och jag ska få höra det där skrattet han har när vågor slår in runt hans fötter, det som alltid får det att vibrera inuti av kärlek.

Tio dagar!

Det är snart, det.

 

 

 klänning | sheinside

 

 

Dagens lucka i julkalendern hittar ni här.

 

slut

28 kommentarer till “Att bara ha dagar kvar till värmen.

  1. Det låter faktiskt helt fantastiskt och något jag så gärna hade gjort nu också. Som en uppladdning inför kommande jul. Träna på att koppla av liksom 🙂

  2. Gud va härligt att få komma bort, samla kraft, njuta av varandra, rå om varandra och bara få vara.
    Kram
    Anna.P

  3. Å så skönt för er!! Vi var en vecka på gran canaria i november och det är bästa pausen från vardag, mörker och för mycket kläder. Helt underbart kommer ni få ni tre!

    Kram Fredrika

  4. Men å så skönt, nu blev jag lite avundsjuk 🙂 Skönt att gå omkring i den fina klänning.
    Måste bara säga att jag tok gillar er tapet, så snygg.
    Ha en bra lill-lördag !
    Kram Pia

  5. Men åh så härligt, på alla sätt och vis!! Lite konstigt att tänka sig att barnen kan springa utan overall och att man själv kan gå i klänning, bara! Men fantastiskt skönt! Vi ska åka i början av mars och det ska bli väldigt skönt! Men jag hade gärna kommit iväg en sväng redan nu… Hoppas ni får vara friska så att ni kan njuta!! Kram Maja

  6. Ååååh, nu blev jag allt lite avundsjuk. Värme är ju inte helt fel, men allra lyxigast; en vecka utan krav och tider att passa!!! Lööövly! Hoppas att ni får det riktigt härligt!

  7. åh vad härligt ……vi var ju ett gäng på 30 personer som åkte ner till Teneriffa i januari detta år och min väninna gifte sig , en helt fantastiskt rolig vecka .

    / Pernilla

  8. Åh så härligt med semester 🙂
    Vart på Teneriffa ska ni? Jag bodde där vintern 2010/2011 och 2011/2012 och arbetade som guide. I mars ska jag och sambon dit för att häsla på och fira min 30-årsdag. Ska bli skönt med lite semester. Hösten har varit tung med flytt och missfall, så vintern kan inte gå fort nog..!

      1. Åh! Det va där jag bodde 🙂
        Om jag får komma med ett tips så är det Nordic Kitchen. Om ni tycker om kött vill säga.. Det är en svenskägd, liten restaurang som serverar otroligt gott kött! Det är ett litet ställe så det är en god idé att boka bord. Ägarna arbetar där och de brukar ha med sin lilla hund (en cavallier king charles spaniel som Busen kanske blir glad för).
        Vill ni äta tapas så ska ni absolut gå till Meson Castellanos. De har ingen fast meny för tapas då de anpassar den efter dagens råvaror. Kostar lite mer men supergott!

  9. Låter härligt! Vart på Teneriffa ska ni? Jag och min man bodde där i nästan fyra år, 2003-2006! Hoppas ni får en underbar resa!

      1. Det var där vi bodde 🙂 . Både i Las Americas och lite utanför i ett nybyggt område som heter Las Chafiras. Åhhhh, kan se allting framför mig in i minsta detalj! Ni kommer få det underbart!

  10. Jag får inte nog av Rice! Ljuvliga färgsprakande mönster och prylar man blir glad av! Toppen som annorlunda gåbortpresent , det lilla extra till köket eller barnrummet- finns alltid något att älska och inte kunna leva utan:)

  11. Åh vi åker nu på söndag till Playa de LAS americas. Ska bo på VING-hotellet så vi får lite underhållning på kvällarna med.

  12. Kom hem i söndags från Teneriffa, playa del paraiso för att vara exakt. Hade ca 28 grader och värmde själen lite så här i mörkertider.

    Hoppas ni får en fantastisk resa ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg