Att tydligen ha lugnet före stormen.

 

AT2B5694
 
 

Det ska tydligen bli storm idag?

Igen?

Smhi varnar och det pratas om snö och jag går runt här hemma och sneglar på bokföringen som ska göras och väntar på besök från tidningen jag fotat reportaget åt (de ska mest prata och ställa frågor och kika runt lite) och äter pepparkakor trots att det egentligen är på tok för tidigt för sånt.

Och så pyntar jag lite. Såklart.

 
 

AT2B5699

 

AT2B5700

 
 

Den gigantiska glaskupan från House Doctor (härifrån) är perfekt eftersom den så enkelt skiftar utseende beroende på vad man stoppar i. Nyss hade den en träfågel och saker vi samlat på Västkusten; nu är den julfin med smått och gott jag hittade på ILVA sist jag var där med Buse och strosade bland gångarna och drack chai när de nyss hade öppnat. Det är tacksamt med såna stilleben.

Så det här blir en arbeta-hemma-torsdag med bokföring, tidningsbesök och semesterlängtan

är det inte märkligt det där? hur man längtar så intensivt när det väl är bokat?

och lite tid att samla tankarna efter en hektisk vecka på jobbet, med gåtor som behöver lösas och en nypa oro som behöver stilla sig.

Jag är så glad för mina såna dagar.

 

 

Dagens lucka står underbara Isa Couture för och den hittar ni här.

 

slut

7 kommentarer till “Att tydligen ha lugnet före stormen.

  1. Lyxigt värre kan det tyckas med jobba hemma dagar, men mina brukar gå i nafs då jag verkligen saknar disciplin, har du tips på hur man får till det?

    1. Jag har inget val annat än att arbeta ha ha 🙂 Eftersom jag är på jobbet alla andra dagar i veckan är den här dagen ett måste för att jag ens ska kunna få mitt eget att fungera. Det är ett ganska bra disciplintips; kniven mot strupen 😉

  2. Vi väntar också på stormen, igen. Tycker det har varit mycket stormvarningar det sista åren? Hoppas denna för med sig lite snö i vilket fall som =)

  3. Underbart fint! Snor hela upplägget rakt av och kommer troligtvis att ta åt mig äran här nere i värmen när vännerna suckar beundrande 🙂 Sommarkram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg