Att ha landat i mommos soffa.

 

bild-33
 
 

Och så var vi framme igen;

hos mommo och Sockervadds-Göran och de två skäggiga hundarna

och Buse springer runt med lycka i bröstet och ropar mommo! och provar glasögon och räknar pengar.

Och det är kallt här; jackan fick stängas och skorna halkade som Bambi mellan bilen och porten; det finns nästan ingen vind men kylan var ändå så påtaglig att det nöp i kinderna och sved i halsen och jag fnissade tyst åt mig själv där jag kasade fram längs trottoaren med påsar i händerna och väskan på axeln.

Och just det!

Missa inte att ni just nu kan tävla om en resa till Paris inne hos Yves Rocher (här) bara genom att bidra med era egna Style Secrets. Yves Rocher bad mig skriva en egen Style Secret jag med, så min finns med där också (ni hittar den i listan här). Hoppas att någon av er vinner! En resa till Paris, alltså. Det hade varit nåt.

Men ikväll blir det inget Paris här,

men gott och väl en soff- och matkväll i Småland i en lägenhet med tusen skåp och med en Buse som har lycka i bröstet.

 

slut

8 kommentarer till “Att ha landat i mommos soffa.

  1. Å njut hos mommo!!!!!! Jag har ett problem. Vill ju tävla om färgen!!!!! Men får inte fram min kommentar? Provat flera ggr, första kom en mening med, nästa några fler ord och resten av gångerna inget alls. Men det är nog inte meningen, min man kanske har något telepatiskt över sig och känner på sig vad jag försöker med. Vi har ju nyligen gjort om väggar i vardagsrum och matrum med vanlig färg. Allt detta innan jag såg denna ljuvliga K färg så nu ville jag prova att försöka vinna, för OM jag vann är väl bästa motivatorn för mannen att börja om på nytt eller hur. Men som sagt mina kommentarer kommer inte fram…… Ha iallfall en underbar helg fina du, med mycket värme o kärlek

  2. Hoppas ni får en riktigt härlig kväll! Här dricker vi champagne, kollar kommissarie Lewis och mumsar snabba kolhydrater =)

  3. Den där gatan känner man ju igen!
    I dag kommer ju Charlotte Perrelli till stan och sjunger julsånger. Kanske ni ska gå på det? Jag och min mamma har biljetter och tänker gå dit och få lite julstämning.
    Må så gott,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg