Att ha lördag med bak och mormorsbesök.

 

AT2B5830
 

AT2B5829
 

 

Lördag, alltså. Som jag har längtat!

Här hemma spenderas den med att baka lussekatter med Buse, fotografera åt Sleepo och fylla huset med juldoft och klingandet av den här låten som motvikt till all den där stormen som bäddat in oss de senaste två dygnen.

Kände ni av Sven?

Här darrade eken på uppfarten av kastvindarna, soptunnor från husen åkte ut på åkrarna och vi låg ihopkurade i sovrummet och lyssnade på hur rutorna gnisslade i sina fästen när de försökte stå emot vindens försök att ta sig in. Och på kvällarna stod jag i dörren och såg hur planen flög lågt för att gå ner för landning mil härifrån, bara tanken fick mig att rysa och i vardagsrummet satt mannen och skrattade när jag sa fi fan, jag hade inte suttit på ett av de där planen om jag så fick tre miljoner.

Men idag är det lugnare, det är bara jag och Buse och Johnny Cash och en otålig väntan på att mannen ska komma hem från sin nattjour och lukta cykeltur och kyssa mig med vinterläppar och säga att han saknat oss –

för sen, när han har sovit, tar vi bilen till mamma och sockervaddsgöran och låter Buse få lite tid med sin älskade mommo.

Hej lördag! Du var längtad.

 

 

Pssst! Så roligt att så många är med och tävlar i Julkalendern! I dagens lucka kan ni vinna en färg som jag tror att många av er är nyfikna på… Luckan hittar ni här.

 

slut

6 kommentarer till “Att ha lördag med bak och mormorsbesök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg