Att på ett sätt inte vilja att det tar slut.

 

AT2B0542
 
 
 

Ni vet.

Vi har det fantastiskt här.

Värmen, tillsammanstiden, omgivningarna.

Och för egen del även den där njutningen i kreativiteten som kommer när jag bara har skriv- och fotograferingstid, inget annat. Orden hittar mig så mycket lättare då, när jag inte kommit hem från en arbetsdag och ska ha något att säga.

En dag får jag ta mig tiden till det där.

Bara skriva.

 
 

AT2B0545

 

AT2B0794

 

AT2B0814

 
 

Resan är snart slut. För den här gången.

Men jag försöker att inte tänka på det, inte ännu, för än finns det tid kvar att njuta. Att sitta i solstolen med solen i ryggen och dricka juice, att doppa tårna i havet, att skratta hejdlöst åt Buse som varje dag hittar sig själv mer och mer och med oslagbart skön stil sitter bredvid sin pappa i egen solstol med solglasögonen på och glassar.

Han har swag, ungen. Det får man ge honom.

 
 

AT2B0779

 

AT2B0793

 

AT2B0783

 
 

Det finns två frukostar till och en och en halv dag kvar att leva i.

På ett sätt vill jag inte att det ska ta slut, såklart. Men på ett sätt ser jag också fram emot att få komma hem, till Lutande Huset och flickorna och vår gran som stått uppe otraditionellt länge och nu med största sannolikhet behöver bytas ut. Till julklapparna som väntar på postkontoret (jag har skött alla julklappsinköp via nätet i år, jag vågar vägra sista-minuten-i-butiken-hysterin) och som ska bäras hem och slås in i fina paket och läggas på sin plats.

Och till en jul, såklart, som kommer spenderas både hemma och i Småland.

 
 

AT2B0775

 
AT2B0751
 
 

Men visst;

synen av en nybadad Buse som somnar utsträckt och avslappnad i skuggan kommer fattas mig. Och det lite vassa ljudet av palmblad i vinden blandat med det rytmiska svepandet av vågor som letar sig upp över strandpromenaden och in över poolområdet, känslan av total och fullkomlig avslappning.

Men jag ska bara arbeta några dagar i jul, sen är jag bara familjens igen och kan lägga all min tid på julbak, Buse-skratt och salukiöron.

Och det är ju inte över riktigt än.

 

 

Dagens lucka i kalendern är ett måste för er som älskar kläder (och Vintage by Fé) och den finns här!

 

 ∞

 

klänning | mes demoiselles
(gammal)
skor | ldir

 

slut

12 kommentarer till “Att på ett sätt inte vilja att det tar slut.

  1. Åhhh vilka goa bilder! Å BUSE är så STÖRTSKÖN med solbrillor! Herreguuud vad jag ler när jag ser han! Han är så gooo!!!
    Så kul att följa din blogg och följa Buse!
    God-Jul bland palmer och mys!

  2. Tänk att ni har fått det bästa! En veckas underbart mys med familjen, och sen komma hem till en av årets underbaraste dagar. Njut dagen som är kvar!
    Stor kram
    Rebecca

  3. Det måste ju vara det bästa. Att vara ledig och njuta och ändå när sentimentaliteten över att det snart är slut ha något att se fram emot när man kommer hem. En mjukstart tillbaka till vardagen istället för att kastas in i den vanliga vardagsstressen, lika fort som man rycker bort ett plåster. För allt har ju sin tid, det är ju så.

    Krama ur det där sista riktigt ordentligt ur semestern nu.

    Kram!!!

  4. Du skriver så fantastiskt bra. Man blir alldeles glad och lycklig av att läsa. Ditt sätt att sätta ord på känslor och tankar och upplevelser är fantastiskt. Man kan verkligen ”känna” hur underbart ni har det. Häftigt.

  5. Läser ifatt lite och njuter av din text och bilder. Tack för att du delar med dig. Om jag blundar så är jag nästan där, på semester med min familj 🙂

    Kramar

  6. Han är ju bara för söt din lilla kille, hur skön är han inte med händerna bakom huvudet, sollisarna på och en gammal mans blick ut över omgivningarna!!!

    Såg nyligen att vår nu inte längre inneboende hade kommenterat från min dator (som hon hade lov att låna och som också läser(läste) din blogg, om dig när du mådde som sämst och att du då trodde att det var jag eftersom det var samma ip nr, vill gärna klargöra att detta var verkligen inte jag och att hennes kommentar får stå för henne, alla är vi olika, men jag lägger mig inte i människors sorgearbete, eller tiden det tar att sörja, för ingens sorg är den andras lik.
    Ville bara att du skulle veta hur det låg till, för jag tar bara ansvar för mitt inlägg, andra får stå för sina inlägg sjäva.
    Ha en trevlig semester, och hoppas att du mår bättre, Kram Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg