Att sikta på sista kvällen här.

 

AT2B1410
 
 
 

Dessa dagar, alltså.

De går så fort!

Trots att, just på grund av, vi inte gör någonting. Jag är konstant tillfreds, hela tiden med kisande ögon för solen och en gäspning dold i mungipan.

Imorgon hem, måndag jobba.

Sen är det bannemig ledigt igen.

 
 

AT2B1553

 

AT2B1449

 

AT2B1529

 
 

Igår var det italiensk afton i huvudrestaurangen;

jag gick i favoritkjolen (den ni redan sett mängder av gånger, den funkar liksom till allt – finns här) och en sval, vit blus i matt siden med korsad framsida och längre bakstycke (härifrån) och de där mandarinfärgade skorna som Buse provar varje kväll; staplande genom hotellrummet med ena handen på sängen för att hålla balansen. Och hela restaurangen sjöd av mumlet från gäster och Sinatras tolkning av jul, och Buse fick skaldjursrisotto så krämig att han knappt hade tid att prata.

Det kommer bli svårt, det där.

Att komma hem och inte ha middag som väntar varje kväll; förberedd och vackert upplagd i rader, och vatten så kallt allt glaset immas.

Men vi har en kväll kvar, den sista, och några timmar till av dyrbar tid för barnbassängslek och den där känslan av galopperande kärlek som tar över hela kroppen när Buse klättrar upp i solstolen med vatten droppande från lockarna och lägger sig tillrätta på mitt bröst för att värmas.

Älskade semesterdagar.

Ni satt precis där ni skulle.

 

slut

 

 

16 kommentarer till “Att sikta på sista kvällen här.

  1. Tack för en underbar berättelse om en underbar semester! Väntar på mina dagar av total avslappning där axlarna äntligen faller ner:)
    Kramar till dig och din underbara familj
    Britt

  2. Tack för en underbar berättelse om en underbar semester! Väntar på mina dagar av total avslappning där axlarna äntligen faller ner:)
    Kramar till dig och din underbara familj
    Britt

    1. Får ju inte med hela kommentaren via iphonen. Undrar hur blusen är i stl? Njut sista kvällen finaste, ser ljuvligt ut, kramar

  3. Hej Emma! fin är du som vanligt och härligt med semester i varmare bredgrader…det är regningt och trist här hemma i Skåne…undrar hur kjolen är i storlek och om den är mycket åtsittande? kram

    1. Den är normal kan man nog säga, men har ju galet mycket stretch i sig så man kan nog utan problem ta en mindre. Den sitter ju åt, men man kan gå och röra sig och annat viktigt 😉
      Kram

  4. Du är så fin 🙂 så kvinnlig, så varm och så äkta..och du har ett hjärta av guld, jag tror du är en underbar mamma.
    Det finns en tjej som är så ledsen i livet..kanske kan du ge henne råd, du är bra på det.
    Här har du bloggen, jag tänkte att är det någon så är det du som kan nå fram.
    http://deeptalks.blogg.se/

    Kramar Åsa

    1. Åh tjejen. Jag önskar att jag kunde. Men det är svårt det där, att ge råd till någon via nätet -någon man inte känner. Jag önskar att jag fanns nära henne istället så att jag kunde sitta bredvid, men när man har diagnoser är nog stöd det som behövs mer än råd. Vad jag än säger så kommer det låta futtigt.

      Men jag ska helt klart maila henne.

      Stor kram

      1. Jo visst är det så..känn absolut inget måste, men när jag läste hennes blogg så kände jag bara att Du formulerar dig om någon, du kan säkert ha några kloka råd att ge henne, blev så oerhört berörd av att någon går igenom ett sådant kaos..lite ledsen och hjälplös känsla, fast jag mailat henne att jag finns om hon bara vill prata med någon.
        Stor kram på dig å tack för att du finns
        //åsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg