Att styra bilen tillbaka.

 
AT2B1988
 
 

Julaftonsdagar. De bästa.

Att få sova lugnt, äta gott, promenera. Imorgon ska jag arbeta igen, men det är bara en dag och sen kommer helgen. Fler dagar att andas ut, se på filmer och konstant bära med sig en hink med godis från Hemmakväll.

Elda i kaminen, baka pepparkaks-kladdkaka och bada badkar.

 
 

AT2B2004

 

AT2B1987

 

AT2B2051 copy

 
 

Vi har, som ni vet, haft det fantastiskt bra.

Först en veckas värme och sen hem för flera dagars värme till, av den andra sorten – den som kommer inifrån och ut istället för tvärtom. Nu, nu ska vi snart åka hem och ta det lutande huset i besittning igen, Buse är feberfri och flickorna nöjda efter två dagar med hundkompisar i en lägenhet utan kalla golv och där skinka då och då faller ner på golvet som manna från himmelen.

 
 

AT2B2009

 
 

Nu är det bara slutspurten kvar på året;

bara de sista dagarna innan klockan slår och det nya börjar. Lite arbete, mycket ledighet och en uppsjö av njutning –

och någon slags förlåtande inställning mot sig själv om att det nya året kommer bli precis så bra som man behöver. Utan krav och utan löften.

Det brukar ordna sig ändå.

 

 

kavaj | lexington
kjol | hunkydory
skor | ugg (gamla)
halsduk | hunkydory (gammal)
grå kappa | sheinside

 

slut

9 kommentarer till “Att styra bilen tillbaka.

 1. En förlåtande inställning mot mig själv, det tar även jag till mig.
  God fortsättning önskar en följare av din kloka och mysiga blogg.
  Berit

 2. Alltså du visar alltid snygga kläder men nu dog jag samtidigt som
  Vill ha nerven vaknade när jag såg kjolen. En livsfarlig kombo när hjärtat rusar medans jag klickar på kjol länken och vad händer? Jo kjolen är slut i min storlek! Funderar på hur svårt kan det egentligen vara att sy in en kjol? För svårt för mig i alla fall. Får helt enkelt leta vidare 😉
  Tack för tipset i alla fall! Kram

 3. Alltså du visar alltid snygga kläder men nu dog jag samtidigt som
  Vill ha nerven vaknade när jag såg kjolen. En livsfarlig kombo när hjärtat rusar medans jag klickar på kjol länken och vad händer? Jo kjolen är slut i min storlek! Funderar på hur svårt kan det egentligen vara att sy in en kjol? För svårt för mig i alla fall. Får helt enkelt leta vidare 😉
  Tack för tipset i alla fall! Kram
  Vill också passa på att säga att du gjorde ett fantastiskt jobb med kalendern! Verkligen bra jobbat och jo…jag har shopppat 🙂 så TACK för fina rabatter och roliga tävlingar. Jag måste ha vansinnigt tur i kärlek för jag vinner aldrig. Men kärlek är ju inte så tokigt det heller!
  Kram igen.

 4. Skönt att sonen mår bättre! Åh bada badkar- där sa du något. Jag har inte haft badkar på 4 år men saknar det enormt. Speciellt sådana här dagar då tiden hade funnits! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg