Att vara redo för jobb igen.

 

AT2B2115
 
 

Fredag?

Är det så?

Dagarna flyter ihop så mycket, ni vet, som ett rinnande vatten och är utan tydlig början eller slut – söndagar blir fredagar utan att något händer där emellan.

Men jo, det ska tydligen vara fredag och jag ska jobba.

Där ser man.

 
 

AT2B2117

 

AT2B2118

 

AT2B2120

 

AT2B2123

 
 

På ett sätt är jag ju fortfarande kvar i en lägenhet i Småland i mjukisbyxor och äter det där fantastiska, hemmabakade knäckebrödet med flingsalt på. Nu har vi ju fått med oss en burk hem och jag har ätit tre, stående i köket, men det blir inte samma sak på något vis. Som om även smaker kräver sin hemmiljö för att komma till sin rätt.

Men en fredag kan jag stå ut med; det är några timmar och sen hem igen. Inte mer. Och trots att plusgraderna ger dimma och fuktiga rutor så är det ju jul ändå, inomhus, med flera dagar kvar.

Det blir fint.

Jag behöver bara en dusch och fem knäckebröd och lite jävlar anamma – sen kör vi. Sista dagen innan helg.

 

slut

18 kommentarer till “Att vara redo för jobb igen.

 1. God fortsättning! Äntligen en bloggare som inte jagar livet ur oss med en längtan att få plocka bort julen, tack Emma du är bäst! Du skriver så fantastiskt och man får ett lugn när man läser din blogg och tittar på dina underbara bilder, du delar verkligen med dig och det känns som att man är med er på något sätt. Kram Catarina

 2. Ni verkar ha haft en härlig jul, förutom Busens feber då förstås. Känner igen känslan av en härlig röra av vuxna, barn, leksaker, pynt, julgodis och allsköns röra runt omkring en. Galet, men väldigt mysigt!
  Kram!

 3. Galet vad tiden går snabbt. Den lediga tiden. Hoppas du haft en fantastisk dag på arbetet och att du nu tar helg med din fina familj! 🙂 Kram!

 4. Hej Emma,
  hoppas att det varit bra på jobbet idag. Jag har njutit av dina julinlägg, blev alldeles varm inombords.
  Hur är det med Busen förresten, har febern lagt sig? Mamahjärtat svider verkligen när ens barn blir sjuk, man skulle gärna ta smärtan själv om man kunde.
  Ha en härlig helg tillsammans!
  Kramar, Marèse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg