Att kalasa en söndag.

 
AT2B2855

 

 

Igår begav vi oss till kalas för svägerskans och Folkpartistens lilla dotter som nyss fyllt ett år och vars riktiga kalas vi missade eftersom Buse var sjuk. Så vi fick fira med ett litet mindre kalas istället, bara vi sex.

Går ju hur bra som helst det också.

 
 

AT2B2916

 

AT2B2983

 

AT2B2875

 
 

Så vi pyntade till oss lite, för är det kalas så är det.

Jag hade min byxdress med grenhäng deluxe från Zara (här) som är så skön att jag dör och en fantastisk oversized kofta härifrån. Buse var såklart smashing som vanligt i coola jeans och en liten stickad kavajkofta som alltid får mig att smälla av eftersom han är en liten karamell i den.

Den ungen, alltså. Oslagbar.

 
 

AT2B3007

 

AT2B3017

 
 

Mannens syster och Folkpartisten har nyss flyttat till en stor lägenhet mitt inne i stan så det fanns gott om plats för en tvååring och en ettåring att gå bananas. Buse tyckte att det var hysteriskt kul att testa samtliga leksaker, moonwalka på den hala parketten och öppna de paket som Tomten lämnat åt honom när vi var i Småland.

Och ettåringen fick såklart paket av Buse, hon också. Han hämtade dom snällt åt henne och väntade sen väluppfostrat medan de öppnades.

 
 

AT2B2999

 

AT2B3022

 

AT2B3047

 
 

Och där blev vi sittande i soffan, bland glas och koppar och kakor och choklad, och pratade medan de där två roade sig kungligt på egen hand och mörkret sjönk utanför. När det var dags att åka hem hade jag arbetat upp en sådan längtan efter Hemmakvällsgodis att det var stört omöjligt att bege sig hemåt utan ett stopp där först –

jag kom ut med en stor påse och ett lyckligt leende och var redo att ta mig an söndagskvällen.

Väl hemma gjorde vi vitlöksbröd, sen väntade vår egen soffa och den där godispåsen och vår aldrig sinande hunger efter tv-serier; vi låg som utslagna med armar och ben trasslade i varann och tuggade nöjt och var rörande överens om att det där med att man är ledig en dag till är en fantastisk uppfinning.

Japp, det var en fin söndag! En sån som får kroppen att varva ner och hjärtat att slå lugnt, lugnt i bröstet.

Och det är ju, som ni vet, precis såna dagar jag lever för.

 

 

byxdress | zara    kofta | isacouture
sjal | malene birger
 

 

slut

19 kommentarer till “Att kalasa en söndag.

  1. Åh vad härligt! Kollade byxdressen fanns inte kvar i L, mycket synd för den ser ljuvlig ut! Vi har också fastnat i serier, myser ner oss i soffan så fort pojkarna lagt sig. Nu ser vi The Walking Dead, trodde aldrig att jag skulle se den, Avskyr zombies och blodkladd. Men vet du den är såå bra, rekommenderar den starkt om ni inte sett den. Trevlig helg idag med:))

  2. Han är så fin eran Buse att jag blir rörd… och Du är så fin Emma. Och att läsa om er kärlek, får min hud att knottra sig så där mysigt! All glädje och kärlek till er! <3

  3. Fantastiskt att läsa detta.!Å det är så kul när du skriver om Buse. Det har jag sagt förut. Du skriver så underbart! Kram

  4. Såå fin byxdress, men den är ganska slimmad i midja och ben va? Är zara små i storlekarna? Har aldrig handlat där. Kikade in och såg att L var slut och skulle nog behövt det för höfter och upptill…så tråkigt

  5. Tycker nog allt att ni båda såg smashing ut, men måste medge att den där kavajsaken han hade på sig var ju bara för söt. Dom är ju så gulliga när dom är lite sådär uppklädda. Min söta lillebror älskar sina kavajer och skulle gärna ha dom varje dag.

    Vad kul för dom små att vara så nära i ålder. Då kommer dom nog ha mycket kul i framtiden 🙂 Kusiner är väldigt bra att ha.

    kram

  6. KAKELUGNEN!!!! Jag dånar vad snygg <3 <3 <3

    Kram & mysig ledig måndag

    ps
    Jag tänkte hårt på dig igår, om all de gånger du skrivit om kaninen till busen & jag berättat om sonen 23 år gamla kanin. Du skulle sett the it shit moment igår, när min 23 åring fick återse kaninen som han trodde vart borta för länge sedan. Tänkte nästan dedicera det inlägget till dig, för jag vet ingen som kan beskriva ett gosidjur som du alltså!!
    ds

  7. Jag är usel på att kommentera även fast att jag har massa saker att skriva när jag läst dina inlägg (i positiv bemärkelse då får kanske tilläggas). En sak som jag måste säg att du är fantastiskt duktig på (förutom att fånga känslan i dina bilder & skriva otroligt bra) är att vara med på bild! Du blir så in i helskotta fin på varenda bild! Jag ser alltid ut som en fågel (mest häger om jag har håret uppsatt) och dessutom känner jag mig ful & obekväm när någon annan ska fota mig. (Man gör ju lätt det om man ser ett återkommande fågeltema… ). Nu blarrade jag iväg här men det var nog mest det jag ville säg: att du blir fruktansvärt vacker på varenda bild. I alla fall dom som du visar oss här! 🙂 Kram Hanna

  8. Hej Emma!
    En fråga som inte alls tillhör inlägget 🙂
    Har försökt leta i bloggen men hittar inte inlägget, en förvaringslåda/korg som det stod nåt liknade – things you dont know where to put…..eller något åt det hållet.
    Vad är den köpt någonstans ?

    Tusen tack på förhand
    Varma hälsningar
    Susanne

  9. Men alltså ettåringen – hur söt och hur söta kläder? Tur jag inte har fått en dotter för då hade jag väl shoppat ihjäl mig. haha

    Jag stod och tittade på en byxdress på Zara men jag vet inte om jag skulle passa i en sån. Snygga är de iaf.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg