Att säga ”hej lördag”.

 
IMG_9098
 
 

Och så blev det äntligen lördag!

Starten på en helg innehållande en fest, sofftid, god mat och en tripp till badhuset med en Buse som vill bauda pouen! (bada poolen) och som just nu går mellan rummen med onnien och ropar på sin pappa att stiga upp.

Själv sitter jag i morgonrock och gäspar och försöker få kroppen att värmas upp efter en natt med bråkigt diskbråck – efter såna nätter ser jag alltid ut lite som en ostbåge och det tar någon timme innan leder och muskler slappnat av och jag kan röra mig obegränsat igen.

 
 

IMG_9248

 
 

Igår svängde jag inom ICA på vägen hem och handlade;

jag har en ny hang up vad det gäller godsaker och hade smått panik när jag insåg att jag fattades lite viktiga ingredienser. Det bästa just nu? Den där klassikern ni vet, banan med choklad som man kör i micron eller i ugnen och sen serverar med vaniljglass – men jag byter ut chokladen mot röda Lindt-kulor som jag delar på hälften och sen stoppar ner så många att det krävs lite våld för att de ska få plats. Dör så gott det är.

Men iallafall.

Nu ska jag ta en varm dusch för att hjälpa kroppen på traven och sen,

sen startar vi helgen. På riktigt.

 

slut

11 kommentarer till “Att säga ”hej lördag”.

  1. Mysiga lördagsmorgon! Mindre mysigt med din rygg, hoppas du mjuknat och rätat upp dig nu.
    Fin lördag till dig, här ska vi nu ut i snön:)
    Kram fredrika

  2. Ljuvligt gott lät det med bananen… vet inte om jag vågar prova… kommer säkert bli en allt för god favorit =) Önskar en härlig kväll, kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg