Att gå på vinterfest!

 
AT2B3516
 
AT2B3565
 
 

Och så beger vi oss iväg – till goda vänner och deras nya hus och den fest de bjudit in till med tema ”vinter”.

Jag älskar! temafester. Då har man en chans att tänka lite extra på vad man ska ha med sig till värdparet, vad man ska dra på sig och hur man kan få fram en känsla utan att det blir maskerad. Och det skvallras om att det ska serveras ljuvligheter och att det vankas någonting med choklad till efterrätt. Ni må tro att jag ser fram emot det här.

 
 

AT2B3564

 

AT2B3569

 
 

Jag försökte göra mig så vintrig det bara gick utan att gå komplett bananas med en riktig skridskodröm till kappa, årstidsanpassad pennkjol, vinterskor, tingeltangel och så en skir blus från Valerie (härifrån) som nog bannemig är det reafynd jag är mest nöjd med i år eftersom den funkar precis lika bra i vår och sommar som den gör nu. Lite röda läppar och mjukvit highlighter på det sen var det klart.

Så ikväll befinner vi oss på vinterfest och om jag känner värdinnan rätt kommer vi mötas av temat både i dukning och mat. Då gör det inget att det regnar och att dimman ligger tät över åkrarna.

En kväll i vänners sällskap livar upp mer än fallande snö och rimfrost, i vilket fall.

 

 

kappa | moc
blus | valerie
pennkjol | monki
skor | uggs
halsband | ester elenora

 

 

slut

21 kommentarer till “Att gå på vinterfest!

  1. Men alltså jag svimmar lite över kappan! Den var jättevacker! Och du ser ju helt galet tjusig ut i den! 🙂 En liten fråga, hur skulle du säga att den är i storlek?

    1. Böddi klippte ju upp det i veckan, så jag har bara kramat i lite värmeskydd och fönat upp det och dragit några slingor med locktången 🙂

  2. Du & denenarmadebanditen ger mig så himla mkt inspriation,
    både klädväg & inredning! vill bara hem & fixa om 🙂 Tack <3
    Fortsätt så! Kramis*

  3. Så vacker du är! Hoppas att ni hade en trevlig kväll!
    Jag har en fråga….läser du några bra modebloggar? Har du några bra tips?
    Tack! 🙂
    Kram Jennica

    1. Hmmmm nej, inte renodlade modebloggar. Jag vet inte, de känns liksom för ”trendiga” i sin stil för mig? Förstår du vad jag menar? Det är ju oftast det allra, allra senaste och riktigt så moderiktig är inte jag. Det måste fortfarande funka i vardagen. Så de bloggar jag läser är nog de som har mode som en del, men mer integrerat i livsstil. Så jag har tyvärr inget bra tips där :/ Angelica Blick är ju superduktig (men ganska ung).

      Kram

      1. Jag förstår precis vad du menar, och det var faktiskt därför jag frågade. Jag hittar nämligen inga som jag kan relatera till riktigt, de är ju väldigt unga och trendiga de allra flesta…. Men jag får många bra tips av både dig, Banditen och Fru Sederblad och det funkar alldeles utmärkt! 🙂
        Tack för svar!
        Kram Jennica

  4. Åh så söt du e! Och kappan är super gullig! Hur gick det att beställa därifrån? Tror alltid att man ska bli lurad bara för d e från kina hahaha. Tog det lång tid att få hem den? Blev det extra tull avgift? Och hur mkt i så fall? Haha massa frågor! Vill så gärna beställa men vågar ej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg