Att ladda vidare inför våren.

 

AT2B3754
 
 

Dagarna rullar på, en efter en, och den nyinköpta kalendern fylls sakta men säkert med klotter under varje datum och på kvällarna sitter jag ibland i skräddarställning framför brasan och kliar mig med en penna i huvudet och sorterar och prioriterar för att hinna med.

Är det samma för er?

Som om precis allting har vaknat till liv nu efter helgerna och kräver sin dos av uppmärksamhet.

 
 

AT2B3790

 
 

Den här vecka är det möten efter möten på jobbet;

jag kommer sitta i konferensrum med anteckningsböcker framför mig och prata och anteckna och försöka lägga upp strategier i huvudet samtidigt som jag lyssnar. Nästa vecka? Då ska jag till Tyskland och träffa ett företag, också med jobbet – det blir en snabb tur- och retur-resa med VD:n och med väskan fullpackad med dator, en vikt kavaj och allehanda företagslektyr. Och utbildningar. Jag ska hålla i utbildningar också.

 
 

AT2B3787

 
 

Ja.

Dagarna fylls fort nu, men lika viktigt som det är att prioritera in arbete är det att prioritera in vila. Familjetid. Middagar och promenader och utflykter till sånt som får Buse att bli exalterad och som lämnar skratt kvar i min mage. Och vintern? Den kom och gick igen, som ni kan se, och lämnade efter sig samma plusgrader som innan – de som gör att man kan ha jeans och en älskad kofta utan att frysa ihjäl och som till och med Tooka kan acceptera att vistas i. Men den ska komma tillbaka säger SMHI, redan imorgon förväntas snön falla igen och graderna krypa neråt.

Så jag laddar vidare här i mina plusgrader, med min almanacka och mina anteckningar och de där drömmarna om värme som alltid ligger latent och som då och då försöker ta sig ut trots att jag ändå längtar efter snön. Också.

Det är ju roligt när livet startar upp och planerar att ha oss med på färden.

 

 

jeans | circle of trust
rea-kofta | odd molly
skor | country dreams
skjorta | lastgammal
mössa | chillnorway

 

slut

25 kommentarer till “Att ladda vidare inför våren.

 1. Du är så snygg! Och den där koftan var ju supergullig. Det är spännande att fylla kalendern och försöka få en bild av vad som väntar. Själv har jag ca 2 månader kvar på mammaledighet innan det blir dags för jobb igen. Till dess fyller jag kalendern med mysiga stunder.
  Ha en fin dag!

 2. Så fin du alltid är!
  Det känns ju rätt bra att starta upp på nytt nu, man är laddad och full av idéer. Bara man får med de där lite lugnare stunderna också. Ned de nära och kära:)

  Kram Fredrika

 3. Lika snygg som alltid!
  Ser härligt ut med barmark. Här hos oss täcks marken av en halvmeter snö och imorse när vi vaknade var det -33. Även jag drömmer om sol och värme. Speciellt en dag som denna.
  Ha en riktigt bra dag!

 4. Ja, det börjar sakta men säkert bli alltmer hektiska dagar här. På gott och ont. Jag har ofta svårt att få tid att hitta den där välbehövliga balansen.

 5. Puh, jo, kalendern fylls på… med fyra barn och nattjobb är det ett digert arbete att pussla ihop alla aktiviteter och möten så att det funkar och att någon är hemma hos de minsta på kvällen när de ska sova… men är ju såklart glad att barnen har aktiviteter de gillar och att jag själv har ett jobb jag gillar. Ibland är det bara att gilla läget, räcker det inte att prioritera så får man ta att det kör ihop sig emellanåt och totalkaosar, bara det inte är varje dag:) Något som jag försöker att inte prioritera bort är mitt nyårslöfte: att göra mer saker jag blir glad av!
  Och längtan efter snö blandas även här med drömmen om värme!
  Ha det gott!

 6. Jo, kalendern fylls på också här, ganska många saker som måste fixas. Det är svårt att ’inplanera’ me-time eller familjeti, måste jag tyvärr erkänna. Förhoppningsvis blir det bättre i mars, när mammaledigheten börjar.
  Ha en fin dag och lycka till med jobbresan, låter ganska kul 🙂
  Snygg kofta förresten!

 7. Har för första gången någonsin skaffat mig en kalender i år, en kalender där jag inte bara har tråkiga jobbsaker. Och vad jag älskar den! Är verkligen en kalenderperson alltså märker jag nu. På måndagar skriver jag ner en lång lista med allt jag vill ha gjort under veckan, jag skriver ner mitt horoskop ( 🙂 ) och andra kuliga grejer inför veckan. Love it! Vardagen känns plötsligt jätteviktig och intressant! 🙂

 8. Va kul att du ska hålla i utbildningar – det är svinroligt ju! Själv fortsätter jag som alltid på jobb med möte, möte, utbildningar och lite möte till. Men nytt jobb betyder nya utmaningar så det är bara skoj.
  Jag ska bara lära mig att boka in tid för att göra jobben som ska göras på min fritid också. Har några st saker som måste bli inbokade nu.

  Du är den enda jag vet som kan få OM till att se häftigt ut istället för gulligt. Gillar’t

  Kram

 9. Såg att du skrev att du skulle packa ner kavaj, funderar själv på att köpa mig en ny kostym. Har du kavaj till jeans vid affärsmöten eller? Funderar på en mörkblå, inte lika strikt som en svart tycker jag. Sedan är ju en annan fråga om man skall ha lite kortare eller längre kavaj. Vilka I-landsproblem man kan ha så här en onsdag!

  1. Det beror på hur formellt mötet är. I vanliga fall har jag oftast kavajen till jeans på kontoret, men för mer formella möten kör jag kostym. En svart kavaj till jeans funkar ju alltid utan att bli för strikt 🙂 Längden tycker jag beror på vilka byxor man har och vilken kroppsform 🙂

 10. Oj där fick jag inspiration att shoppsa en blå tröja… Jösses som om jag behövde det! Plötsligt så var jag tvungen att ha den när jag kilade förbi Mathildes sänkta nätrea och efteråt kom jag ihåg att det nog var ditt fel! 😉 Primebootsen är ju sjukt snygga med!

 11. Snygg-Emma! Tack för all inspiration i din fina blogg. Jag är också råpeppad inför våren och 2014. Tänker mycket på hur den här våren, året och livet kan bli så härligt som möjligt – det är ju mycket upp till oss själva. Kram till er alla!

 12. Så fina byxor!! 😀 Jag älskar din stil. Jag passade på på rean förra året att handla liknande byxor ^^ Köpte fyra par så nu bor jag i dem! 😉

 13. Vilka tuffa jeans! Hur är de i storlek? Är de smala i vaderna? Vilken storlek brukar du ha i vanliga fall och vilken storlek har du i Circle of trust jeansen? Tacksam för svar! Älskar din blogg! Kram Camilla

  1. De är stora 🙂 smalare i vaderna men massa stretch. Jag brukar ha 25 eller 26 i dessa mot 26-27 i vanliga så beroende på hur baggy du vill ha dom kan du gå ner en två storlekar mot din normala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg