Att kunna vinna en årsförbrukning kaffe.

 
gevalia
 
 

Gillar du kaffe? Du är tydligen inte ensam.

För andra året i rad har Gevalia kartlagt svenskarnas fikavanor och tagit reda på hur vi fikar, hur ofta och var. Men också hur användandet av sociala medier påverkar fikastunden. Hur, när och var delar vi med oss av fikaupplevelser? Och hur stor plats låter vi egentligen mobilen ta medan vi fikar tillsammans med andra?

Nu har två av er chansen att vinna en årsförbrukning kaffe (10 kilo av lite olika sorter – så du kommer kunna vara vaken typ ett år). Och det enda du behöver göra är:

1. Ta en bild på din bästa fikastund – den stunden du delar med någon annan. Kanske är det favoritkoppen i kombination med en smaskig bakelse? Du bestämmer! Bara det är en bild som symboliserar en fika med någon du tycker om.

2. Maila in bilden till gevalia@golinharris.se och motivera samtidigt varför just du behöver vinna en årsförbrukning kaffe. Märk mailet med ”Fikastund”.

Tävlingen pågår till och med den 29 januari.

Lycka till!

Tävlingen är i samarbete med Gevalia.

 

 
Några insikter från Fikarapporten: En klar majoritet av svenskarna dricker helst vanligt bryggkaffe när de fikar. Särskilt männen är förtjusta i bryggkaffe, 62 procent uppger det som favoritdryck, jämfört med 49 procent bland kvinnorna. Kvinnorna är å andra sidan dubbelt så förtjusta i att dricka te (17%) och kaffe latte (13%) som männen (te 8% respektive kaffe latte 7%). Om vi själva får välja fikasällskap är det helst vänner och medlemmar vi väljer (43 respektive 37,5 procent). Det minst populära sällskapet är någon vi inte känner, en främling (0,3%). Att ha grannarna (1%) eller chefen (0,4%) runt fikabordet är inte heller speciellt populärt.
 
starli

Rekommenderade inlägg