Att bege sig mot Tyskland.

 
AT2B4724
 
 

Det är fredag, det är isande kallt utanför dörren och på matbordet ligger en fullpackad handväska och väntar på den taxi som ska komma och hämta mig och köra mig till flygplatsen.

Jag ska ju till Tyskland idag med jobbet, det blir en tidig morgon och en sen kväll – landar strax efter tio ikväll och sen kan jag hem och påbörja en helg innehållande datenight, Buse-rums-pyssel och en eventuell tripp till Skånes Djurpark.

 
 

AT2B4725

 
 

Jag ska ta med mig kameran idag hade jag tänkt, hoppas kunna få lite tid att fota gamla byggnader, gågator och vietnamesisk mat  innan mötet startar och vi kommer sitta runda bord i timmar och prata på knacklig affärsengelska. Det är kul att få röra lite på sig i jobbet också, få en chans att komma iväg och träffa nya människor och knyta nya kontakter.

Jag är tillbaka här imorgon, såklart. Men tills dess; ta hand om er.

Och kom ihåg! Det är fredag.

Och jag har en vinnare i tävlingen med Concept byJ2! Grattis Birgitta – du har mail.

 


 
tapet | Ferm
silverlampor | present av Tindy

 

slut

 

 

12 kommentarer till “Att bege sig mot Tyskland.

  1. Kul att få åka iväg med jobbet ibland. Kan jag sakna från förra jobbet då vi åkte till Danmark ibland. Man får lite nytändning:) Så fint och mysigt ert vardagsrum är, underbara färger!!

    Kram och ha en bra dag! Fredrika

  2. Spännande! Hoppas kunna komma iväg på internship eller universitetsstudier i Berlin eller Mannheim till hösten. Lycka till =)

  3. Iiiiiiiiii jippie så glad jag blev!!!!!!
    Vilken födelsedags present 🙂 Åå jag kan inte sluta le, så glad blev jag 🙂

  4. Eran hall alltså…eller hela huset för den delen, jag älskar det. Så personligt och mysigt. Ha en trevlig jobbdag och ännu trevligare helg :))

  5. Aker sjalv till Tyskland i morgon, upp kl 5.30. En dag o natt i Frankfurt, sedan tag in till Frankrike o hamta var bil som gick sonder over jul, och sedan kora hela vagen hem till England. En trottsam helg men blir kul att ha tid i Tyskland och shoppa lite! :o)

  6. Tänk att du ens kan göra en dagstur till Tyskland:-) Blir lite avundsjuk på närheten till omvärlden.
    – Och då bor jag ändå ”bara” i Sundsvall, mitt i Sverige……. Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg