Att få något så omtänksamt.

 
AT2B5178
 
 

Som ni vet har Tant lite ont i lederna.

De har inte hundra kunnat säga vad det är, men då hon blir i princip symptomfri på kortison så tror man att det är reumatism av någon form. Nu märker jag knappt av att hon har ont, bara att hon är lite stel på mornarna eller efter vila. Och att kylan såklart inte hjälper till.

Lilla Tanten.

 
 

AT2B5185

 
 

Så vad tror ni att Banditens underbara mamma gör då?

Hon stickar Tant ett par benvärmare!

Ett par gräddvita, fluffiga, varma benvärmare med snörning som lätt går att ta på ett par stela Tant-ben och som sen håller henne mjuk och fin och gör gott för ömma leder.

Banditen och hennes mamma, alltså.

Hur kan det ens finnas så fina människor?

 
 

AT2B5187

 

AT2B5190

 
 

Så nu har jag en köldskyddad Tant här hemma som ligger i soffan och suckar tungt av njutning och som mer än gärna behåller sina benvärmare på utan att dra i dom eller försöka ta sig ur. Och Banditen frågar behöver hon fler? något annat? och jag blir nästan gråtfärdig över det faktum att det några mil bort sitter en vingklippt och hennes mamma och bryr sig om min stela, älskade saluki och vill – precis som jag – att hon ska ha det bra.

 

slut

26 kommentarer till “Att få något så omtänksamt.

  1. Har du provat MSM? Har hållit min gamla tant, en numera 24 år gammal islandshäst nästintill symptomfri de senaste 10 åren. Hon har spatt i båda bakbenen. Fick tipset i en häst-och hundaffär där damen sa att det var utprovat med goda resultat på hundar med ledproblem men att det även fungerade på häst. Som sagt fungerar för oss. Har provat att sluta massor med gånger men varje gång blir hon halt igen. Värt ett försök 🙂

  2. Åååhhh, mitt hjärta smälter, så snälla människor det finns ändå, skönt att ha dem i sin närhet.
    Fin är hon, lilla Tant, i sina benvärmare. Hoppas de gör susen…
    Kram

  3. Men om det är något reumatiskt borde då inte man kunna behandla det på samma sätt som man gör med människor? Alltså själavården? Se över kosten, värme, massage osv?

    Nu vet vi vart Banditens omtänksamhet och hjärtlighet kommer ifrån!

    Kram

  4. Det är inte artros då?
    Min Sanna (som blev 14.5år) hade det och när hon fick medicin så blev hon så mycket bättre..!
    Eftersom vi bor rätt nära gekås så rekommenderade vetr oss att köra dit o köpa.. Inget dumt som händer om man testar – bara att de sånna fall blir bättre.. Dosera bara rätt.. Samma för oss dom för djuren.. ❤️

  5. Men å så gullit!!
    Är själv lite oroad över min 22-åriga vita arabmärrs höfter. Har inte stickat en kjol åt henne än men dock köpt ett rött fluffigt täcke med helhals så hon inte ska bli kall om rumpen. 🙂 Man vill ju hålla de gamla stela tanterna i så bra form som det går!

  6. Omtänksamt av givaren! Min rottweiler Saga har medfödda ledproblem. Vi ger henne glucosamin som köps i djuraffär. Vi tycker hennes stelhet har minskat till nästan obefintligt med den hjälpen.

    1. Vi har en hundkompis som heter Gösta (kungspudel, älskar namnet!), han har haft stora problem med leder och höft som försvunnit med nyponpulver nedblandat i mat eller godis. Värt att prova =)

  7. Så söta och vad omtänksamt. Man blir så glad när man läser om sån omtanke och det blir liksom lite smittsamt så att man känner att man själv också vill vara lite omtänksam mot någon, och det är ju en himla bra smitta att få, bra mycket bättre än förkylning och sånt. Kram, kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg