Att kunna vinna en riktig upplevelse.

 
hiram
 
 

Minns ni Hiram; den nya killen som Böddi plockat in och som numera arbetar på Headorama?

Perfekt!

För i samarbete med Headorama kommer här en tävling där du, eller någon du tycker behöver det, kan vinna en komplett makeover – värd upp till 2500 kr! Vi pratar klipp och färg och styling; hela baletten! Hiram har arbetat över 13 år som frisör och på bilderna har ovan ser ni lite av vad han har gjort tidigare.

Du som vinner (eller den du nominerat) får komma till Headorama och bli kungligt omhändertagen i några timmar och komma ut som en helt ny människa. Hur lyxigt?!

Det enda du behöver göra för att vara med är att skicka ett mail till info@headorama.se med en bild på dig, eller den du vill nominera, och skriva en kort motivering om varför just du eller din nominerade ska få en makeover! Wuhuuu! Märk mailet ”Tävla med Hiram”.

Och vem vet; kanske dyker jag upp och fotar lite också 😉

Tävlingen pågår till och med den 11 februari klockan 12:00 så in med bilderna nu bara och håll tummarna!

Om du inte vill vara med och tävla men är sugen på en förändring så har Hiram just nu en ”två-för-en”-kampanj via mig där du kan ta med en vän och helt enkelt få två för priset av en! Perfekt vänninne-tid och dessutom en galet bra rabatt. För att boka ringer du 040-30 80 18 och uppger att du vill ha en två-för-en-tid hos Hiram.

Lycka till!

 

starli

Rekommenderade inlägg